Σπίτι χωρίς Ήρα προκοπή δεν κάνει

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.225
Την βρήκε σκυλομπαμπάς φίλου του μούργου μου και αναζητά σπίτι. Ή μάλλον ένα σπίτι είναι άδειο χωρίς αυτήν και δεν το ξέρει ακόμα ;) Για την ώρα φιλοξενείται σε πανσιόν καθότι η οικογένεια που την βρήκε είναι υπερπλήρης σκυλουνίων και περιμένει και καινούριο μουσαφίρη.

Το ξέρω ότι δεν έχει τηλέφωνο, δυστυχώς από ότι κατάλαβα η επικοινωνία μόνο μέσω φατσοβιβλίου μπορεί να γίνει:

"Η Ηρα εκανε ολα τα εμβολια της και ξανα σε ενα χρονο . Τις επομενες ημερες θα τοποθετηθει τσιπ και οταν ερθει η καταλληλη στιγμη θα την στειρωσω . Προς το παρον περιμενει το σπιτι που θα της δωσει αγαπη και στοργη ! εγινε πια 4 μηνων και ειναι ενα πολυ ηρεμο καλοκαρδο και παιχνιδιαρικο πλασματακι ! Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα να την υιοθετησει ας μου στειλει μηνυμα . Βρισκεται στην Θεσσαλονικη . 12 .7.2013 Αυτη η κουταβιτσα βρεθηκε μονη τρομαγμενη και εγκαταλελειμμενη στα δυτικα της Θεσσαλονικης απο τον γιο μου , την πηρε αμεσως χωρις δισταγμο και φιλοξενηθηκε απο εναν φιλο του για ενα βραδυ . Tην πηγανε στον γιατρο κ. Mina Minasian οπου και εγινε αποπαρασιτωση και το πρωτο της εμβολιο . Ειναι ασφαλης πια σε χωρο φιλοξενιας που της βρηκα και το μονο που επιθυμω , τα εξοδα της ολα τα ανελαβα η ιδια , ειναι να την κοινοποιουμε για να βρει ενα ζεστο σπιτι με καλους ανθρωπους που ξερουν ν' αγαπουν αυτα τα πλασματα . Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα ας μου στειλει μηνυμα . Την ονομασα Ηρα ειναι 3 μηνων και θα γινει περιπου 20 κιλα . Τωρα για ρατσες κλπ μην με ρωτησετε , οι γνωσεις μου ειναι ελλιπεις και ποτε δεν μ' ενδιεφερε"

Λινκ για προώθηση:
https://www.facebook.com/katerina.t...32119004947.1073741924.100003144871413&type=3

Φώτο μοναδικής ομορφιάς:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.225
Ακόμα τίποτα και το παιδί που τη βρήκε μου ανέφερε ότι από το μέρος φιλοξενίας της την άνοιξη θα χρειαστεί να φύγει. Μα ποιός μπορεί να αντισταθεί σ'αυτές τις ματάρες???

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.225
Α και τώρα που κάνω unfollow όλα τα θέματα που μου χει βάλει ότι "παρακολουθώ" επειδή έχω γράψει, είδα αυτό και είπα να το ενημερώσω: καθότι σπίτι δε βρέθηκε και στο χώρο φιλοξενίας τους είπαν μακακίες και ότι δε μπορούσαν να την κρατήσουν από την άνοιξη και μετά, η οικογένεια που τη βρήκε πήρε τη μεγάλη απόφαση και την υιοθέτησε. Μπορεί να κλειδωθεί.