Σοφία

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
Γειά σας,είμαι η Σοφία!!
Πολλοί απο εσας,ίσως με γνωρίζετε,άλλοι οχι,ασχολούμαι με σκύλους γενικότερα,yorkshire terriers ειδικότερα,αφου μοιράζομαι τη ζωή μου με 13 απο αυτά,λατρεμμένα όλα!
Αγενής δεν είμαι,αλλα μπορώ πολύ εύκολα να γίνω,όταν αισθάνομαι οτι με προσβάλλουν,με μειώνουν,ή απλά,με αντιμετωπίζουν σαν .............κατάστημα test drive!!!!!!!

Αυτά απο εμένα,ελπίζω να έχω ένα καλως όρισες απο τους υπολοίπους,και,να σας θυμίσω σε όσους κάνετε εκτροφή και οχι puppy farming,το δυσκολότερο κομμάτι της εκτροφής είναι η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ακόμα και απο ένστικτο!!!!
Σκεφτήτε οτι γνωρίζετε ανθρώπους που θα έχετε επικοινωνία μαζί τους για τα επόμενα 15 χρόνια!!!
Διαλέξτε τους λοιπόν,όπως θα διαλέγατε τους φίλους σας και όχι σαν άτομα που θα κάνετε την "αρπαχτη",και δεν θα τους ξαναδείτε ποτε......
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας,καλώς σας βρήκα.............

Last edited by a moderator:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλώς ηρθες Σοφία.

δεν γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο μπήκες στο forum για να προσφέρεις γνώσεις ή για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αλλά ελπίζω να μείνεις

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Σοφια καλωσορισες. Τη βασω τη θεσσαλονικα μας εννοεις? Αν ναι νομιζω οτι εισαι πολυ αυστηρη. Να ξερεις οτι και εγω θα σε παρεξηγουσα αν μου ελεγες οχι. Απλα επειδη δεν ξερω τον κωδικα επικοινωνιας ενος καλου εκτροφεα!! Καλο ειναι να εχετε υπομονη με μας τους πελατες γιατι ορισμενες φορες απλα δεν ξερουμε καποιες λεπτομεριες. Μπορει να ειμαστε τελειοι σκυλοιδιοκτητες αλλα να μη γνωριζουμε καποιες λεπτομερειες. :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλως ηρθες!!!:):):)
Η εν λογο κυρια ειναι μελος μας?:rolleyes:

Οτι και να ειναι ελπίζω να ήρθες για να μείνεις ..:):):)

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
φυσικά και θα μείνω..........χριτακι,οχι,δεν υπάρχουν πελάτες σε αυτή τη σχέση......μόνο συνεργάτες.....όταν υπάρχει ζωντανο πλάσμα που μας συνδέει,για ποιούς πελάτες μιλάμε????έχω αγοράσει αρκετούς σκύλους,ποτέ δεν αντιμετωπίστηκα σαν πελάτης!και η μεγάλη διαφορά?δεν αντιμετώπισα τους ανθρώπους σαν εμπόρους!!!!α.......δεν υπερασπίζομαι τον εαυτό μου,απλά τα πράγματα είναι καλά να ακούγονται και απο τις δύο πλευρές......σωστά?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ναι μωρε μη κολλας στις λεξεις! Απλα ισως καποια πραγματα να γινοται απο αγνοια. Καταλαβαινω βεβαι οτι ακους τα χιλια μυρια κουλα. Τεσπα. Οντως κουκλι το σκυλι σου!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Sophia, καλώς ήρθες στο Forum! :)
Η εμπειρία και οι γνώσεις σου μπορεί να φανούν πολύτιμες για όλους εμάς που θέλουμε να μάθουμε παραπάνω πράγματα σχετικά με την αγαπημένη σου φυλή! Ελπίζω η συμμετοχή σου να μην περιοριστεί μόνο στο θεμα της κυρίας!;)

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την εκτροφή?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Kαλώς ήρθες καταρχήν!... :)

Εν συνεχεία θα ήθελα να παρατηρήσω πως αν υπάρχει κάτι "προσωπικό" με οποιοδήποτε μέλος,καλό θα ήταν να λυθεί σε προσωπικό επίσης επίπεδο μια που μπορώ να βεβαιώσω πως δεν αφορά το φόρουμ.

Θα ήθελα σε π.μ. να μου στείλεις τα σημεία που σε θίγουν και να δώ εάν υπάρχει λόγος για παρέμβαση και εάν δικαιολογείται ο όποιος "θυμός" σου.

Όπως και να έχει τα σημεία που αναφέρεσε προσωπικά στην κα.Βάσω (που δεν γνωρίζω ποιά κυρία είναι) θα σβηστούν για να μείνει η ουσία της δημοσίευσης σου που είναι η "γνωριμία" μας. :)

Σε ευχαριστώ πολύ!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
καλως ηρθες σοφια!!

μου αρεσει πολυ ο τροπος που σκφτεσαι σε οτι εχει σχεση με τις μετεπητα σχεσεις εκτροφεα-αγοραστη!!

πιστευω οτι ειναι ο σωστος τροπος!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο ... πώς ένας τέτοιος τόσο σωστός εκτροφέας δεν ενδιαφέρεται να πιεί έναν καφέ με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να πάρει σκύλο, αλλά να γνωρίσει την φυλή του ή απλά να δεί ένα σωστό σκυλί της φυλής αυτής? Πολύ αντιφατικό ... πρέπει η κα Βάσω να ήταν πολύ αγενής :) ή κάτι να είχε πάει πολύ στραβά στην χημεία σας ... :D

Να παρατηρήσω επίσης ότι η κα ... έριξε λάσπη που λέμε, αλλά στον κανέναν,:) δεν ανέφερε μέχρι τέλους δηλαδή ποιός ήταν ο εκτροφεας, οπότε δεν τίθετο θέμα υπεράσπισης καμίας υπόληψης.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα.

για εμένα όποιος κάνει εκτροφή εχει πάντα τις πόρτες του ανοικτές σε ενδιαφερόμενους.

δουλειά του είναι να ενημερώνει τον οποιοδήποτε και όχι μόνο τους ΄δικούς του

και φυσικά αυτά τα λέω γενικά και όχι ειδικά αφού δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο.

είδωμεν

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν