Σοφά λόγια για τους καλύτερους μας φίλους

Antonios

Member
10 Μαϊου 2010
21
0
Θεσσαλονικη
dogschool.gr
Αν δεν υπάρχουν σκύλοι στον Παράδεισο,τότε όταν πεθάνω θέλω να πάω όπου πήγαν κι εκείνοι.
- Will Rogers
Ο μέσος σκύλος είναι καλύτερο άτομο από τον μέσο άνθρωπο.
- Andy Rooney
Αν μαζέψεις ένα πεινασμένο σκύλο και του προσφέρεις μια καλή ζωή δε θα σε δαγκώσει. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σ΄έναν σκύλο κι έναν άνθρωπο.
- Mark Twain
Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχίατρος στον κόσμο από ένα κουτάβι που γλύφει το πρόσωπό σου
- Ben Williams
Μην δέχεσαι το θαυμασμό του σκύλου σου σαν αποκλειστική απόδειξη του πόσο υπέροχος είσαι.
- Ann Landers
Αναρωτιέμαι αν οι άλλοι σκύλοι σκέφτονται ότι τα κανίς είναι μέλη μιας περίεργης θρησκευτικής λατρείας.
- Rita Rudner
Αναλογίζεστε ποτέ τι θα σκέφτονται οι σκύλοι για μας; Εννοώ ,να ΄μαστε, γυρνώντας από το μπακάλικο με την πιο καταπληκτική λεία-κοτόπουλο, χοιρινό, μισή αγελάδα. Πρέπει να σκέφτονται ότι είμαστε οι σπουδαιότεροι κυνηγοί της γης!
- Anne Tyler
( Το αγαπημένο μου… ) Όποιος δε ξέρει τι γεύση έχει το σαπούνι, δεν έχει πλύνει ποτέ σκύλο.
- Franklin P. Jones
Αν πιστεύω κάτι για την αθανασία αυτό είναι ότι κάποια σκυλιά που έχω γνωρίσει θα πάνε στον Παράδεισο. Και ελάχιστοι άνθρωποι.
- James Thurber
Ο σκύλος μου ανησυχεί για την οικονομία γιατί η Άλπο έχει ανέβει στα 3 δολάρια η κονσέρβα. Αυτό είναι σχεδόν 21 δολάρια σε λεφτά σκύλων.
- Joe Weinstein
Αν ο σκύλος σου είναι παχύς, δε γυμνάζεσαι αρκετά.
-Ανώνυμος
Ο στόχος μου στη ζωή είναι να γίνω τόσο καλός άνθρωπος όσο νομίζει ο σκύλος μου πως είμαι.
Ανώνυμος
Οι σκύλοι αγαπούν τους φίλους τους και δαγκώνουν τους εχθρούς τους, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, που είναι ανίκανοι για ατόφια αγάπη και πάντα πρέπει να αναμιγνύουν την αγάπη και το μίσος.
- Sigmund Freud
Οι σκύλοι δεν είναι όλη μας η ζωή αλλά ολοκληρώνουν τη ζωή μας.
- Roger Caras
Ο λόγος που ένας σκύλος έχει τόσους φίλους είναι ότι κουνάει την ουρά
αντί για τη γλώσσα του.
- Aνώνυμος
Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ότι τους γουστάρει και οι άντρες και οι σκύλοι πρέπει να ηρεμήσουν και να συνηθίσουν στην ιδέα.
- Robert A. Heinlein

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Πολυ καλο και μερικά ουτε που τα είχα διαβάσει ποτέ.....εγώ βέβαια παραθέτω την δική μου....."Αν ο σκύλος σου θεώρεί οτι εισαι ο καλύτερος, δεν χρειάζεσαι 2η γνώμη!"

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει τι γεύση έχει το σαπούνι;;;
:)
Αμέ Αμέ!!! Εγώ!!!! :DΠαραδόξως κάθεται στο μπάνιο "κιουρία" από την πρώτη φορά της αρέσει πάρα πολύ!:D

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Τελειοοοο!!!
Ο στόχος μου στη ζωή είναι να γίνω τόσο καλός άνθρωπος όσο νομίζει ο σκύλος μου πως είμαι.
Αυτος ειναι κι ο δικος μου στοχος! :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν δεν υπάρχουν σκύλοι στον Παράδεισο,τότε όταν πεθάνω θέλω να πάω όπου πήγαν κι εκείνοι.
- Will Rogers
Ολα τα λόγια και δηλώσεις είναι πραγματικά σοφά, απ' όποια μεριά και να τα δεις.

Οσο για το πρώτο που παρέθεσες, τι να πω άλλο, από το ότι βρίσκεται "φαρδύ - πλατύ" στην υπογραφή του προφίλ μου.:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μεταξυ αστειου και σοβαρου...

To his dog, every man is Napoleon; hence the constant popularity of dogs.
~ Aldous Huxley

I have a great dog. She's half Lab, half pit bull. A good combination. Sure, she might bite off my leg, but she'll bring it back to me.
~ Jimi Celeste

Don't make the mistake of treating your dogs like humans, or they'll treat you like dogs.
~ Martha Scott

Properly trained, a man can be dog's best friend.
~ Corey Ford, American writer

If your dog is barking at the back door and your wife is yelling at the front door, who do you let in first?
The dog, of course. He'll shut up once you let him in.

Acquiring a dog may be the only opportunity a human ever has to choose a relative.
~ Mordecai Siegal, Contemporary Writer

They are better than human beings, because they know but do not tell.
~ Emily Dickenson

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν