Καθώς είμαι 2 χρόνια vegan, θα ήθελα να αρχίσω να ταΐζω στον σκύλο μου ειδική ξηρά τροφή vegan. Ποια ειναι η απόψεις σας; Πιστεύετε ότι ειναι κατι εφικτό; Υπαρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω;
Κοίταξε να δεις. Εάν θεωρήσουμε ότι οι άνδρες είναι ζώα (με την έννοια των primates εννοώ - μην τρελλένεστε!), τότε πρόκειται για παράγωγο ζωικής προέλευσης, συνεπώς δεν συνιστάται κατά τη νηστεία.Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισε ερώτηση που έκανε μία θρησκευάμενη στο φβ. Αν το σπέρμα θεωρείται νηστίσιμο. (να με συμπαθά ο γυναικείος πληθυσμός, αλλά το είδα)
Να προσθέσω δε στο νήμα, ότι είδε ο άλλος το harness και δυσφόρησε γιατί ήταν από δέρμα και μου λέει "είμαι κατά των δερμάτινων ειδών, από τα κακόμοιρα τα ζώα". Τον ρώτησα αν τρώει κρέας και μου λέει: "Φυσικά, μόνο κρέας τρώω"!!!!Κοίταξε να δεις. Εάν θεωρήσουμε ότι οι άνδρες είναι ζώα (με την έννοια των primates εννοώ - μην τρελλένεστε!), τότε πρόκειται για παράγωγο ζωικής προέλευσης, συνεπώς δεν συνιστάται κατά τη νηστεία.
Τέτοια τρολ, καλοδεχόυμενα. Χαμογελάμε και λίγο!Troll ή vegan, ένα είναι το σχόλιο
"Αυτή η μάστιγα"
Ναι ενώ μέχρι τώρα που τσακίζαμε τις προβατίνες και ψηφίζαμε μες στην τσίκνα, είδαμε προκοπή.Σαν μια χαζή που έκανε την αλεπού της vegan και το Ερμο το ζώο ήταν έτοιμο να πεθάνει στις Φωτογραφίες...
Κρίμα και αυτοί οι άνθρωποι ψηφιζουν
Ναι ενώ μέχρι τώρα που τσακίζαμε τις προβατίνες και ψηφίζαμε μες στην τσίκνα, είδαμε προκοπή.
Ετσι ακριβος!!Κατανοώ την επιλογή κάποιου να είναι vegan - για την πάρτη του. Αλλά θα πρέπει να κατανοούμε και την φύση (και το πεπτικό του σκύλου).