Σκύλος στο αεροπλάνο

Sarl

New Member
30 Μαϊου 2011
2
0
Σκεφτομαι να ταξιδεψω με αεροπλανο για την Ικαρια κ να παρω τον σκύλο μαζί μου.

Στην καμπινα δεν μπαίνει γιατι είναι 20κιλα, οπότε θα πάει στον χώρο αποσκευων, προφανώς με ηρεμιστικό.

Εχει κανείς εμπειρία ?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Sarl @ Γεια σου απο μενα κ καλως ηρθες.

Εμπερεια δεν εχω αλλα αν θες περνα απο το http://www.dogforum.gr/v3/forumdisplay.php?13-%CE%95%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82!...
να μας συστηθεις κ να μας πεις λιγα πραγματα για σενα !!!

Για να παμε κ στο πρακτικο θεμα τωρα! Εισαι απο Ικαρια ? Ο κολητος μου ειναι απο εκει κ ξερω οτι για να βρεις εισητηριο για αεροπλανο πρεπει να κανεις παπαδες! Εχει κ αυτος σκυλο κ παντα ταξιδευει με πλοιο!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Για Ικαρία πετάει μόνο η ολυμπιακή με μικρό αεροπλάνο και νομίζω δεν δέχεται σκύλους. Πάρε τηλ και ρώτα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ, αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να τον εχω μαζί μου πάνω στο κατάστρωμα. Είναι πολύ στρεσσογόνα διαδικασία η πτήση σε χώρο αποσκευών. Όταν ήμουν Γερμανία αναγκαστικά έβαλα τη λώρα 2 φορές σε αεροπλάνο, μια κ δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να ταξιδέψουμε. Της έδωσα χάπι, αλλά παρ΄όλα αυτά στρεσσαρίστηκε πολύ.

Σλοβενία που θα πάω τον Αύγουστο για ένα σεμινάριο agility θα το κάνω οδικώς.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εγώ, αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να τον εχω μαζί μου πάνω στο κατάστρωμα. Είναι πολύ στρεσσογόνα διαδικασία η πτήση σε χώρο αποσκευών. Όταν ήμουν Γερμανία αναγκαστικά έβαλα τη λώρα 2 φορές σε αεροπλάνο, μια κ δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να ταξιδέψουμε. Της έδωσα χάπι, αλλά παρ΄όλα αυτά στρεσσαρίστηκε πολύ.

Σλοβενία που θα πάω τον Αύγουστο για ένα σεμινάριο agility θα το κάνω οδικώς.

Οταν ειδα το ονομα σου πριν ανοιξω να διαβασω νομιζω οτι θα δω να γραφεις το εξης " Οταν ειχα παει εγω στην Ικαρια με την Λωρα ειχαμε παει με το πλοιο ....." ! Αν με ρωτησεις γιατι θα σου πω οτι απο οσο σε εχω δει(μια φορα) κ απο τον τροπο που γραφεις στο φορουμ και απο το θεμα με τα "Τρικαλα Κορινθιας" θα ελεγα οτι εισαι αλτερνατιβ ατομο που του αρεσει πολυ η παρεα, η φυση(Ικαρια=Φυση,ποταμια,θαλλασες) και ενιοτε τα "πανηγυρια" !

Σορρυ για το οφφ-τοπικ !!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οταν ειδα το ονομα σου πριν ανοιξω να διαβασω νομιζω οτι θα δω να γραφεις το εξης " Οταν ειχα παει εγω στην Ικαρια με την Λωρα ειχαμε παει με το πλοιο ....." ! Αν με ρωτησεις γιατι θα σου πω οτι απο οσο σε εχω δει(μια φορα) κ απο τον τροπο που γραφεις στο φορουμ και απο το θεμα με τα "Τρικαλα Κορινθιας" θα ελεγα οτι εισαι αλτερνατιβ ατομο που του αρεσει πολυ η παρεα, η φυση(Ικαρια=Φυση,ποταμια,θαλλασες) και ενιοτε τα "πανηγυρια" !

Σορρυ για το οφφ-τοπικ !!!
Δε φανταζομαι να εννοεις οτι ειναι για τα πανηγυρια η φιλεναδα μου?

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δε φανταζομαι να εννοεις οτι ειναι για τα πανηγυρια η φιλεναδα μου?

Χχαχα Φυσικα οχι αλλα γιατι παλι θες να με κακολογησουν οτι βγαινω συνεχεια οφφ-τοπικ !!

Σας χαιρομαι που αγαπατε τοσο τα σκυλια σας πανω απο ολα και χαιρομαι που με καποιο τροπο γνωριζω τετοια ατομα κ μπορω να μιλησω για πραγματα που πολοι απο τον κυκλο μου δεν ενδιαφερονται !!

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Η χορήγηση ηρεμιστικών χαπιών έχει απαγορευθεί στις αεροπορικές μεταφορές (εκτός κι αν υπάρχει έγγραφη εντολή κτηνιάτρου και πάλι με ερωτηματικό).
Στην Ικαρία πετάει μόνο η Ολυμπιακή η οποία ΔΕΝ αποδέχεται ζώα λόγω μη ύπαρξης κατάλληλων συνθηκών στο χώρο μεταφοράς αποσκευών και cargo των αεροσκαφών της.