Σκύλος στη θάλασσα

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
καλησπερα σε όλους!

θα ήθελα να μάθω τί λέει η νομοθεσία όσων αφορα
τα σκυλάκια μας στη πλάζ..

επιτρέπεται ή όχι?
και αν ναι κάτω απο ποιες προυποθέσεις???

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
επιτρέπεται μόνο σε παραλίες "ερημικές "
που δεν έχουν κόσμο...
εγω πάντως τους λεω
οτι απο ποτε η θάλασσα ανήκει μόνο στους ανθρώπους ?? όλα τα ζωντανά έχουν το δικαίωμα να μπουν στ θάλασσα!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
βρηκα και αυτο..

http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=57&id=1155

πηγη: Παρατριχα, ΣΚΑΙ τηλεοραση.

Το συγκεκριμενο μας λεει οτι δεν μπορουμε να κανουμε μπανιο γιατι δεν υπαρχει παραλια χωρις εναν λουόμενο !!!

Και αυτο που λεει το λιμεναρχείο οτι επιτρεπετε σε απομακρισμενες παραλιες που σημαίνει μη Οργανωμενες ? δΕν ισχυει τελικα ?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το συγκεκριμενο μας λεει οτι δεν μπορουμε να κανουμε μπανιο γιατι δεν υπαρχει παραλια χωρις εναν λουόμενο !!!

Και αυτο που λεει το λιμεναρχείο οτι επιτρεπετε σε απομακρισμενες παραλιες που σημαίνει μη Οργανωμενες ? δΕν ισχυει τελικα ?
Πήγαινε σε μια σχετικά ερημική παραλία, νωρίς να μην έχει αρχίσει ο συνωστισμός, πιάσε μια γωνίτσα και βουτήξτε για μπάνιο με συνοπτικές διαδικασίες....
Μην δίνεις και πολύ βάση.... το λιμεναρχείο και να κληθεί εμφανίζεται μετά από πολύ ώρα και έχεις χρόνο να τα μαζέψεις και να φύγεις...

cgri1976

Well-Known Member
εγω παντως ειχα παει στην αγια μαρινα περυσι, μετα την βαρκιζα, που δεν ειναι απομακρυσμενη περιοχη, καθημερινη, ειχε κοσμο, αλλα κανεις δεν μου ειπε τιποτα.... προφανως ειχε κλεψει τις καρδιες ολων η μικρη και ετσι δεν ενοχληθηκαν...ασε που γελουσε ολη η παραλια που δεν ηξερε να κολυμπαει και κουνουσε μονο τα προστινα ποδια παφλαζοντας την θαλασσα....
βασικα ειναι να μην τυχεις σε ανεγκεφαλο..... και μετα απο την φασαρια θα αναστατωθεις, νευριασεις και στο τελος θα σου γ@..σει την μερα.....

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Πήγαινε σε μια σχετικά ερημική παραλία, νωρίς να μην έχει αρχίσει ο συνωστισμός, πιάσε μια γωνίτσα και βουτήξτε για μπάνιο με συνοπτικές διαδικασίες....
Μην δίνεις και πολύ βάση.... το λιμεναρχείο και να κληθεί εμφανίζεται μετά από πολύ ώρα και έχεις χρόνο να τα μαζέψεις και να φύγεις...

Συφμωνω κ εχω διαβασει τα παντα σε σχεση με αυτο κ θα πραξω αναλογως.. Απλα με προβληματισε το βιντεο γιατι μπορει να το δουν πολυ κ να πουν οχχχ παει το μπανιο με το σκυλο !!!

Ηταν λιγο ρητορική ερωτηση !!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Είναι ο μόνος λόγος που στο παρελθόν σκέφτηκα να πάρω suv. Μ' αρέσουν ούτως ή άλλως οι απομακρυσμένες περιοχές. Αλλά δεν είναι λύση αυτή. Πραγματική λύση είναι ν' αποδεχτούν και στην Ελλάδα επιτέλους τις μειονότητες σε κάθε τομέα, ακόμη κι αν αυτό λέγεται φιλόζωος, σεξουαλική ταυτότητα, αλλοδαπός ή ό,τι άλλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Έβλεπα το videaki του παρά τρίχα και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα σκεφτεί ακριβώς αυτό. Είμαι κι εγώ έλληνας φορολογούμενος και έχω το δικαίωμα να εχω στην διάθεσή μου κάποιες παραλίες στις οποίες θα επιτρέπονται ανενόχλητοι οι σκύλοι...Έλεος για την Ελλάδα μιλάμε, είναι τόσο δύσκολο αυτό;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εγω δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο δικαίωμα απαγορεύουμε στα σκυλιά να μπαίνουν στη θάλασσα συγγνώμη αλλα μου φαίνεται μεγάλη γελοιότητα !! τι νομίζουμε?? οτι όλος ο πλανήτης μας ανήκει ???

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
Είναι ο μόνος λόγος που στο παρελθόν σκέφτηκα να πάρω suv. Μ' αρέσουν ούτως ή άλλως οι απομακρυσμένες περιοχές. Αλλά δεν είναι λύση αυτή. Πραγματική λύση είναι ν' αποδεχτούν και στην Ελλάδα επιτέλους τις μειονότητες σε κάθε τομέα, ακόμη κι αν αυτό λέγεται φιλόζωος, σεξουαλική ταυτότητα, αλλοδαπός ή ό,τι άλλο.
παιδια δεν βγαζεις ακρη εγω αθτο εχω να πω!εχω τσακωθει απειρες φορες γιατι ο σκυλος ειναι στην θαλασσα..και σε απομακρισμενη περιοχη.την προηγουμενη βδομαδα τον ειχα παει σε βραχακια και δεν εκανε μπανιο κανεις πηρε τηλ μια που καθοταν σε ενα παγκακι και ηρθε το λιμενικο(εκεινη την ωρα δεν ηταν ο τορο στην θαλασσα και ηταν και δεμενος)μουεκανε παρατηρηση οτι απαγορευετε το σκυλι στην θαλασσα..αντε πες μου εσυ τωρα ποιες ειναι η απομακρισμενες παραλιες και πως θα βρεις το δικιο σου!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
παιδια δεν βγαζεις ακρη εγω αθτο εχω να πω!εχω τσακωθει απειρες φορες γιατι ο σκυλος ειναι στην θαλασσα..και σε απομακρισμενη περιοχη.την προηγουμενη βδομαδα τον ειχα παει σε βραχακια και δεν εκανε μπανιο κανεις πηρε τηλ μια που καθοταν σε ενα παγκακι και ηρθε το λιμενικο(εκεινη την ωρα δεν ηταν ο τορο στην θαλασσα και ηταν και δεμενος)μουεκανε παρατηρηση οτι απαγορευετε το σκυλι στην θαλασσα..αντε πες μου εσυ τωρα ποιες ειναι η απομακρισμενες παραλιες και πως θα βρεις το δικιο σου!

Διαβασε το ποστ που εχει παραθεσει ο etlave να δεις τι λεει κ δεν θα σου κανουν τπτ !! Ειναι πολυ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ !!!

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
Διαβασε το ποστ που εχει παραθεσει ο etlave να δεις τι λεει κ δεν θα σου κανουν τπτ !! Ειναι πολυ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ !!!
καλοοοο!!!μπραβο ηταν διαβασμενος!οθτε και οι ιδιοι οι λιμενικοι δεν ξερουν τον νομο αυτο ειναι το αστειο!

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Αντί να μας πηγαίνετε σε παλιά posts και από εκεί σε ακόμα πιο παλιά . . μήπως μπορεί κανείς να μας παραθέσει κάποιες ''γνωστές'' παραλίες που μπορείς να πας τον σκύλο σου;

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Πάντως έχω παρατηρήσει πως οι περισσότεροι στις παραλίες που πάω δεν ενοχλούνται από σκυλιά στη θάλασσα, άσχετα αν έχοθν ή δεν έχουν σκύλο, τους κάνουν και χαρούλες. Λίγοι στρημένοι είναι αυτοί ου διαμαρτύρονται.
Πάντως φάση έχουν οι παραλίες που κάνουν camping, οι περισσότεροι εκεί έχουν σκύλους.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
παρα πολυ χρησιμο to post του etlave!!!
+ οτι πλεον το παραβολο για τα δικαστηρια εχει παει 100 ευρω!!!
οποτε σιγα μη σου (μας) κανουν και μυνηση ;-)

Last edited: