Σκύλος στην παιδική χαρά;;;;;

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@Βlackheart
Διαφωνω , με τις απαγορευσεις απλα κανεις καποιον ποιο υπευθυνο..γνωμη μου
Δηλαδη ή θα εχεις σκυλο και θα τον προσεχεις σαν παιδι σου ή καλυτερα να μην εχεις και δεν ειναι μονο το θεμα των κοπρανων ,ειναι και το τσιπακι ,το λουρακι , το κολλαρο για τους ψιλλους οι εξετασεις αιματος και πολλα αλλα οπως κανεις ακριβως σε ενα παιδι! απλα με το παιδι εισαι το ιδιο ειδος και οταν μεγαλωσει περιμενεις να σου τα ανταποδωσει!(ΜΠΑ!)

Οσο για τα κοπρανα χρειαζονται και αλλα πραγματα , ας βαλουν καδους ειδικα για κοπρανα ! Με σακουλιτσες για οσους δεν κρατανε μαζι τους !
Ακομα και χαρτι οτι ο σκυλος δεν εχει τυφο να ζητανε οταν μπαινουν στις παιδικες χαρες ειναι σωστο. . . .
...αλλα ρε παιδια ... εδω δεν βαφουν τις παιδικες χαρες δεν τις συντιρουν μην χτυπησει κανε παιδακι με τα παλιο σιδερα τους δεν εχουν ανθρωπο να τις φυλαει το βραδυ και γεμιζουν σιριγκες και θα κανουν κατι για τα σκυλια;; Μπα!!
αρα παμε παλι στην αρχη! Οποιος μπορει ας τα μαζευει!!!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
foibos επρεπε να μην πεις τιποτα........
παιρνεις με μια σακουλιτσα τα σκατα απο κατω και τα κολλας στην πλατη της οπως φευγει :D:D:D:D

σοβαρα τωρα .......εχω ιδια περιπτωση κυριας που ενω απεναντι απο το μαγαζι μου εχει τεραστια αλανα και παραλια για να πανε βολτα (εκει παμε ολοι) αυτη επιμενει ( i kargiolen:p) να μας κατουραει τα αυτοκινητα ολα στη σειρα ο σκυλος της ρε τι ουστ της ειπαμε ,τι φολα της ριξαμε,τιποτα αυτη.............:rolleyes:

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Καλά κάνεις! χεχε :)

Απλά με μια απαγόρευση, με μια εικόνα, πώς γίνεται ο άλλος πιο υπεύθυνος; Για να εξελιχθεί σε υπεύθυνο, πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσει "κάτι".. ΚΑι δεν συνειδητοποιεί κάτι με το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.. (κατ'εμέ).

Αυτό που λες για το ότι έχεις σκύλο και πρέπει σε όλα να είσαι εντάξει, δεκτό.. Πολλές φορές λέω το ίδιο σε διάφορες περιπτώσεις, μονίμως δεμένων κ.α. ..

Αλλά όλα αυτά είναι κομμάτι παιδείας.. Πρέπει ο άλλος να έχει είδη κάποιες γνώσεις σε θεωρητικό π.χ. επίπεδο και κάπως συνειδητοποιώντας να τις σταθεροποιήσει, αν θες.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
foibos επρεπε να μην πεις τιποτα........
παιρνεις με μια σακουλιτσα τα σκατα απο κατω και τα κολλας στην πλατη της οπως φευγει :D:D:D:D
Την επόμενη φορά μπορεί κόλας!:mad::mad::D:D:D
σοβαρα τωρα .......εχω ιδια περιπτωση κυριας που ενω απεναντι απο το μαγαζι μου εχει τεραστια αλανα και παραλια για να πανε βολτα (εκει παμε ολοι) αυτη επιμενει ( i kargiolen:p) να μας κατουραει τα αυτοκινητα ολα στη σειρα ο σκυλος της ρε τι ουστ της ειπαμε ,τι φολα της ριξαμε,τιποτα αυτη.............:rolleyes:
Κι αυτή μια από τα ίδια...Το σπίτι μου είναι σχεδόν σε σταυροδρόμι...στα 15 -20 μέτρα πρός όλες τις κατευθύνσεις υπάρχουυν αλάνες και χωράφια που πηγαίνουν όλα τα σκυλιά....Αυτή όμως όχι....:mad::mad::mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αχαχαχαχα!!!!Πλέον, τον καταλαβαίνω αυτόν που το έβαλε....:p:p:p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αχαχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοα!!!!
(αυτο μου θυμισε αυτοσχεδιο ταμπελακι σε νεκροταφειο, που εγραφε "οποιος μου ξαναπαρει τα λουλουδια μου, να το ξερει ο πουστης, θα τον παρω μαζι μου!!!")
:D:D:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φιλε Foibos, δυο λυσεις υπαρχουν για το προβλημα σου.

Η πρωτη είναι να προχωρησεις στην πραξη τη συμβουλη της Σοφιας.
Προσεξε, το κλειδι της επιτυχιας είναι η ΕΥΓΕΝΕΙΑ.

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Η άλλη λυση είναι να μαθεις τη διευθυνση της και να της στειλεις τα $k@t@ του σκυλου της ταχυδρομικως.
Πιάνει παντα.

(την επομενη φορα θα χρεώνω για τις συμβουλες μου :rolleyes:)

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Καλά είστε απίστευτοι!!!!!!!!!! (για τη φωτό)
Με τις απαγορεύσεις επιτρέψτε μου να συμφωνήσω, αυτοί που συνηδητοποιούν, συνηδητοποιούν, σαφώς και δε χρειάζονται καμία απαγόρευση, την συνείδηση, την έχεις ή δεν την έχεις, λοιπόν μία ταμπέλα δεν αλλάζει τίποτα αλλά εξασφαλίζει οτι αυτοί που δεν συνηδητοποιούν απλά δεν χρειάζεται και να το κάνουν. Έτσι για έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
αχαχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοαοχοα!!!!
(αυτο μου θυμισε αυτοσχεδιο ταμπελακι σε νεκροταφειο, που εγραφε "οποιος μου ξαναπαρει τα λουλουδια μου, να το ξερει ο πουστης, θα τον παρω μαζι μου!!!")
:D:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ:D:D:D:D
το καλύτερο που έχω ακούσει εδώ και καιρό!!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
λοιπόν μία ταμπέλα δεν αλλάζει τίποτα αλλά εξασφαλίζει οτι αυτοί που δεν συνηδητοποιούν απλά δεν χρειάζεται και να το κάνουν.
Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι οι ασυνείδητοι θα το κάνουν έτσι και αλλιώς και αν δεν αφήσουν τον σκύλο τους να τα κάνει στην παιδική χαρά είναι γιατί θα πάει να παίξει το δικό τους παιδάκι!!! και θα πέσει στίς σκυλοακαθαρσίες και όχι γιατί σέβονται την καθαριότητα ,το περιβάλλον και τους συνανθρώπους τους. Δεν σκέφτονται -γιατί είναι αρκετά κοντόφθαλμοι-ότι όπου και να βρωμίζουν μέσα ή έξω απο την παιδική χαρά ,με ή χωρίς σκυλοακαθαρσίες επιβαρύνουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούνε και αυτοί αλλά και τα παιδιά τους.

Διαφωνώ με τον νόμο για την απαγόρευση εισόδου σκύλων στις παιδικές χαρές γιατί ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο η πολιτεία ανέχεται και επικροτεί την απαράδεκτη και ανεύθυνη συμπεριφορά μερικών ιδιοκτητών λέγοντας τους:......μέσα απαγορεύεται αλλά έξω κάντε τα - επιτρέπεται!!!

Διαφωνώ,γιατί το πρόβλημα της καθαριότητας στην παιδική χαρά δεν εξαρτάται μόνο απο την ύπαρξη ή μη σκυλοκοπράνων σε αυτή αλλά έχει να κάνει με την συνολική καθαριότητα της πόλης που ζούμε και στην οποία ζούνε και παίζουνε τα παιδιά μας και πάνω απ' όλα εξαρτάται ,κατά την γνώμη μου, απο το κατά πόσο η ίδια η πολιτεία βοηθά στο να αναπτυχθεί μια περιβαντολογική συνείδηση και συμπεριφορά των πολιτών. Θεωρώ ότι η ίδια ΔΕΝ την έχει !!!
Σας προτρέπω να δείτε τα σκουπίδια στις νησίδες της παραλιακής-ευθύνη για την καθαριότητα και συντήρηση τους είναι του ΥΠΕΧΟΔΕ!

....και μη μου πείτε ότι ο στόχος του νόμου είναι να ''προστατέψει'' τα παιδιά....την ανοργανωσιά του κράτους και την αμορφωσιά της κοινωνίας μας πάει να καλύψει!

Διαφωνώ,γιατί η απόφαση αυτή έχει την λογική της ''παστρικιάς'' νοικοκυράς που στο σπίτι της επιβάλλει στους επισκέπτες της να περπατάνε πάνω σε πατάκια για να μη λερωθούν τα γυαλισμένα μάρμαρα-το βρομόσκυλο έξω βέβαια εννοείται-άσε που δεν μπορεί να τσουλάει και αυτό στα πατάκια...αλλά έξω απο την πόρτα του σπιτιού της και στην γειτονιά της να γίνεται το έλα να δείς!!

Διαφωνώ,γιατί οι άνθρωποι,τα σκυλιά και τα παιδιά πρέπει να ζούνε κοντά και να μαθαίνουν ο ένας απο τον άλλο!
Στο περιστατικό της Γερμανίας που σας περιέγραψα πιο πάνω συνέβη και το εξής.Το γερμανικό μετά το παιχνίδι πήγε και ούρησε σε ένα σημείο του γκαζόν.Η μία μαμά είπε -με πολύ ήρεμο τρόπο -στο πιο μεγάλο παιδί της να πάει να γεμίσει έναν κουβά που ήταν κοντά σε μία βρύση και να αδειάσει το νερό στο σημείο αυτό.
Γυρνώντας το παιδί μου είπε ....''ε για να μη πάει κανένα πιτσιρίκι''....

Τι μήνυμα εισπράτει το παιδί ;

Τα σκυλιά είναι ''φυσιολογικά'' όντα και έχουν ''φυσιολογικές'' ανάγκες,
δεν είναι βρομόσκυλα που βρωμίζουν και εμείς οι άνθρωποι έχουμε ευθύνη για αυτά όπως και έχουμε για εμάς αλλά και για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.Προσέχουμε τους μικρότερους και τους μαθαίνουμε τα ίδια.

Τι μήνυμα εισπράτει ένα παιδί στη Ελλάδα βλέποντας την ταμπέλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος σε κατοικίδια;.................:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

......και δεν σχολιάζω το πως παίζουν τα παιδιά, γιατί και το παιχνίδι έχει τρόπο,εμπεριέχει και αυτό μια ευθύνη που κάποιος πρέπει να την διδάξει σε αυτά-αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση....

και ρωτάω λοιπόν:τι κάνει η πολιτεία για να διδάξει στα παιδιά την υπεύθυνη κοινωνική συμπεριφορά, την ζωωφιλία και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των άλλων ανθρώπων αλλά και των ζώων;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Τ-ι-Π-ο-Τ-α ( οταν λες πολιτεια ,εννοεις το κρατος ετσι; )
Δεν εχει λογο να το κανει! Θα κερδισει κατι απο αυτο;;Παιζονται λεφτα;;
Οχι ...

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Όπως το ειπε και ο Gizmo τίποτα, παρέχει μία βάσική εκπαίδευση και μέχρι εκεί. Εμείς ως γονείς έχουμε αυτό το χρέος αναγκαστικά να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται το περιβάλλον και παράλληλα να τους δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Αλλά δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για κανέναν. Για αυτό και υπάρχουν αυτές οι ταμπέλες. Και για να υπάρχουν πιστεύω οτι μερικά πράγματα δεν είναι αυτονόητα για όλους. Δες τι γίνεται εκεί έξω και πες μου. Τουλάχιστον με μία ταμπέλα μπορείς να διώξεις κάποιον εαν δεν καταλαβαίνει αλλιώς, χωρίς αυτή μπάστε σκύλοι αλέστε στην κυριολεξία.