Καλημερα (διαβασα κ το ποστ που συστηθηκατε-μπραβο κ ευγε-στο δια ταυτα τωρα) οταν λεμε φουσκωτο για ποσα μετρα μιλαμε?
Την Ηρα την εχω βαλει απο κουταβι κ σε μικρες βαρκουλες (παμε συχνα για ψαρεμα) κ σε μεγαλυτερα φουσκωτα,ενα αρχικο σοκ το χε παθει,να μαστε κ ειλικρινεις,βεβαια δεν ειχε/εχει κ σε ιδιαιτερη εκτιμηση το νερο κ ποσο μαλλον την θαλασσα με τα κυματα,στην αρχη,ηταν κ λιγα κιλα την εβαζα μεσα αγκαλια μου κ την κραταγα εκει γιατι επαιρνε υφος απελπισμενο κ ολιγον τι σαστισμενο,φροντιζα να εχω μαζι μου εννοειτε φρεσκο νερο κ τροφη,καποιο παιχνιδι της να απασχολειται-κατα προτιμηση κατα το οποιο ναναι για μασουλημα-κ φυσικα απο πριν να χει κανει ολες της τις αναγκες...κατα ταλλα εννοειτε οτι κ ο δικος σου αρχικα θα το παθει το σοκ-απο κει κ περα αναλογως αντιδρασεων κ φυσικα κατα ποσο θα θελετε κ σεις οι ιδιοι σοι κ καλα να σας ακολουθει-ιδιαιτερα αν δε μπορει να χει γερο κ σταθερο πατημα μεστο φουσκωτο...εγω δλδ κατεληξα οτι την πιλατευω τζαμπα κ αδικα γιαυτο κ δε την ξαναπαιρνω...εσας μπορει να το λατρεψει!