Σκύλος και φοιτητική ζωή

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Νeneia σου εχω πει ποσο σ αγαπαω ? :D

Απο σημερα αλλαζω το ονομα μου σε φιλοζωικη :p

Σορυ για το οφ τοπικ!

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Και εγώ φιλοζωική μου! τα συναισθήματα είναι αμοιβαία! Την Πέμπτη έχω κάνει παραγγελιά αμπελόφυλα για πάρτη σου μόνο!

υγ. και για να διευκρινίσω πήρα τον Περρίτο απο μία φιλωζωική που τον φιλοξενούσε με κηδεμόνα και πλέον κουμπάρα την Αμαλία η οποία τον βρήκε και τον μάζεψε από τον δρόμο. Μην χάσουμε και τις κουμπεριές και τα ντολμαδάκια..

Last edited:

Krouskos

New Member
5 Σεπτεμβρίου 2012
1
0
καλησπέρα παιδιά .έχω ακριβώς την ίδια απορία με την κοπελιά ,μόνο με μερικά θετικά θέλω να πιστεύω . είμαι εδώ και ένα χρόνο φοιτητής συγκεκριμένα στην πάτρα από αθήνα ,έχω μεταφορικό που απ τη είδα είναι μεγάλο πρόβλημα αν δεν υπάρχει .
τα ξενύχτια δεν είναι θέμα μια και τα club και τα σχετικά έξω ήδη κόψει λόγω πρoσωπικής δυσαρεσκείας . διάβασα ακόμα ότι θα πρέπει να ξυπνάς νωρίς και τα σχετικά αλλά πιστεύω αυτό θα είναι μεγάλο θετικό αν ειδικά με ξυπνάει ο σκύλος μια και έχω μεγάλο θέμα στο ότι δν μπορώ να ξυπνήσω από μόνος μου :cool: (μπορεί να το θεωρήτε κουλό τ ξέρω ) οπότε και αυτό τ θέμα το περνώ ως θετικό . το μόνο που με απασχολεί είναι αν πεζει ρόλο το μέγεθος του σκυλιού αν βέβαια γίνονται οι απαραιτητες βόλτες και όλα τα σχετικά μιας και λέω να προτιμήσω μεσαίο ως μεγάλο μεγε8ος ...και μόνος του μένει το πολύ 5-7 ώρες(σπαστες) την μέρα απ ότι υπολογίζω
ΥΓ έxω μεγάλο κόλλημα με τα σκυλιά και ειδικά στην ιδέα ότι θα με πειθαρχήσει το θέλω ακόμα παραπάνω .σας προλαβενω για να μην το πάρετε στραβά ότι θα το πάρω μόνο σαν ξυπνητήρι

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Προς φοιτητες εχετε τρελό χρόνο στην διαθεση σας ενας σκυλος με 2 ωρες ουσιαστική απασχολησει την ημερα προσωπικά πιστευω οτι είναι πολύ καλά .....

Μην ξεχνατε ότι τωρα με την κριση αρκετά νέα παιδια που βλέπω εγώ στο παρκο και φοιτητες στην Αθηνα βεβαια τον σκυλο τον εχουν σαν παρεα σαν διασκεδαση για παραδειγμα αντι να πιουνε καφε στην καφετερεια που θα δωσουν 3,5 ευρω περνουν τον καφε τους και ερχονται στο παρκο κανουν παρεες και εκεί πανε τις βολτες τους αθλουνται με τα ζωα τους κτλ κτλ

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Δεν είπαμε ότι δεν γίνεται...φυσικά και γίνεται, απλά έχει έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ειδικά επειδή δεν βασίζεσαι ακόμα στα δικά σου πόδια για να επιβιώσεις, δεν έχει στρώσει η ζωή σου ρε παιδί μου....

Οκ, για τα επόμενα 4-5 χρόνια θα είσαι σε μία συγκεκριμένη πόλη, μετά όμως? Θα φύγεις για μεταπτυχιακό? Για στρατό (σε περίπτωση που μιλάμε για αγόρι)? Τι θα γίνει το σκυλί? Πρέπει να κοιτάμε και λίγο πιο μπροστά και όχι μόνο τους επόμενους μήνες...

Last edited:

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Όποιος πει ότι σαν φοιτητής δεν έχει χρόνο, ψεύδεται ασυστόλως!! :p

Το θέμα είναι πού θέλει να τον διαθέσει κάποιος την δεδομένη στιγμή της ζωής του.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Εγώ ποτέ δεν πέρασα καλύτερα με σκύλο απ'ότι στα φοιτητικά μου χρόνια. Και ήμουνα ρεμάλι μεγάλο, το σπίτι μου δε με έβλεπε. ΑΛΛΑ την Λουκία μου την έπαιρνα παντού μαζί μου, μόνο όταν πήγαινα στα μπουζούκια έμενε σπίτι. Και όταν γυρνούσα το πρωί, έβαζα φορμίτσες, πηγαίναμε αξημέρωτα μια ώρα στο πάρκο και μετά έπεφτα σε κώμα. Κανένα σκυλί μου δεν πέρασε ποτέ καλύτερα.

Αν μπορείς να δεσμευτείς ότι δε θα παραμελήσεις το ζώο ούτε στιγμή, για κανέναν καφέ, για καμιά βόλτα, για καμιά εκδρομή, για καμιά εξεταστική, να πάρεις. Αλλά να πάρεις ένα ζώο "εύκολο".
- Εύκολο σε χαρακτήρα για να το κουβαλάς μαζί σου παντού και πάντα, να το δεχτούν όλες οι παρέες σου και να μην έχεις πρόβλημα στις βόλτες, τις εκδρομές, τους καφενέδες, τα σπίτια που θα πηγαίνεις όλη μέρα.
- Και μικρόσωμο. Για να είναι οικονομικό. Για να μπορείς να το κουβαλάς παντού μαζί σου. Για να μη γεμίζει τρίχες τα ξένα σπίτια και στο τέλος δεν μπορείς να το έχεις μαζί σου όταν περνάς χρόνο με τις παρέες σου.

Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη δυσκολία απ'όλες, θα είναι να εκπαιδεύσεις τους φίλους σου να μη σου χαλάσουν το σκύλο.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Προς φοιτητες εχετε τρελό χρόνο στην διαθεση σας ενας σκυλος με 2 ωρες ουσιαστική απασχολησει την ημερα προσωπικά πιστευω οτι είναι πολύ καλά .....

Μην ξεχνατε ότι τωρα με την κριση αρκετά νέα παιδια που βλέπω εγώ στο παρκο και φοιτητες στην Αθηνα βεβαια τον σκυλο τον εχουν σαν παρεα σαν διασκεδαση για παραδειγμα αντι να πιουνε καφε στην καφετερεια που θα δωσουν 3,5 ευρω περνουν τον καφε τους και ερχονται στο παρκο κανουν παρεες και εκεί πανε τις βολτες τους αθλουνται με τα ζωα τους κτλ κτλ
Συμφωνω. Το αγορι μου κι εγω πριν την Ηβη πηγαιναμε 3-4 φορες την βδομαδα για καφε ενω τωρα την παμε καθε απογευμα και παιζει με τα αλλα σκυλια και εχουμε κανει κι εμεις παρεες εκει και καθομαστε 2 ωρες σιγουρα αλλες φορες 3 και αλλες 4. Φυσικα το κανουμε για το σκυλο αλλα κι εμεις νιωθουμε ωραια που εχουμε γνωρισει και τα ατομα εκει κλπ συν οτι τωρα μας μενουνε πολλα λεφτα στην ακρη :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ