Αφού σας διασκεδάζω, να σας πω και άλλα καμώματα μου...
Καθόμουνα έξω από το κτηνιατρείο, περιμένοντας τον γιατρό. Είχε αργήσει λίγο. Το ιατρείο είναι ισόγειο, και μια πρασιά χωρίζει τον χώρο από τον διάδρομο που οδηγεί στην είσοδο της πολυκατοικίας...
Το τερατάκι περίμενε ξαπλωμένο κάτω. Εγώ στεκόμουν όρθιος, δίπλα του.
Μια κυράτσα ξεκίνησε να προχωράει στον διάδρομο για να μπει στην πολυκατοικία, βλέπει το σκυλί, και σταματάει. Μην ξεχνάτε ότι μας χωρίζει και μια πρασιά...
Να προχωρήσω? με ρωτάει...
Και δεν προχωράς? της λέω...
Ξέρεις φοβάμαι!!! επιμένει ακίνητη...
Κι εγώ!!! της λέω...
Εγώ φοβάμαι τον σκύλο! μου λέει...
Κι εγώ μην μου κολήσεις Aids!!! της λέω...
Πως θα σου κολήσω aids? με ρωτάει...
Ο σκύλος τι σου κάνει? την ρωτάω...
Αν με δαγκώσει? ξαναρωτάει
Αν με "γ....ς"? ξαναρωτάω
Δεν είσαι λογικός, μου λέει
Θα έπρεπε να φοβάσαι εμένα, παρά τον σκύλο μου, της λέω
Γιατί? με ρώτησε...
Γιατί αν είμαι λογικός, για να έχω τον σκύλο μου αμολυτό, κάτι ξέρω...
Αν είμαι τρελός και ο σκύλος μου είναι επικίνδυνος αλλά παρόλα αυτά τον έχω αμολυτό, τότε προαπαθείς να βγάλεις άκρη με έναν τρελό. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν ο σκύλος μου είναι επικίνδυνος, το θέμα είναι αν εγώ είμαι επικίνδυνος ή όχι.
Κατά τα άλλα, εγώ εξακολουθώ να φοβάμαι μην μου κολήσεις aids!!!
H κυράτσα έκανε μεταβολή και έφυγε!!!
------------------------
Όταν ασχολιόμουνα με τον όμιλο, γράφτηκε μέλος ένας τύπος που ήταν γείτονας... Τον ρώτησαν εαν με ξέρει... Είπαν το όνομα μου, τίποτα! Το όνομα του σκύλου, τίποτα!! Οπότε αρχίζουν και με περιγράφουν οπότε ο τύπος λέει:
Ποιός, ένας μισότρελος με ξυρισμένο κεφάλι?
(όποτε μου την βαράει, τα ξυρίζω...)
Εγώ πάλι δεν τον ήξερα... Κάποια στιγμή βλέπω έναν μπουνταλά με ένα κουτάβι.
Ρε συ, του φωνάζω, δεν θυμάμαι το όνομα σου, είσαι εσύ που γράφτηκε πρόσφατα στον όμιλο?
Ναι μου λέει χαμογελαστά...
Εσύ που με είπες μισότρελο???
Κόμπλαρε ο τύπος, δεν απάντησε και ένοιωσε φανερά αμήχανος...
Άκου να σου πω, του είπα, εγώ σε τίποτα δεν έχω υπάρξει μισός στην ζωή μου, θεότρελος να το δεχτώ, αλλά αν με ξαναπείς μισότρελο, θα σου φάω το λαρύγκι!!!
Για να είμαι ειλικρινής (αν και δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουν το χιούμορ μου-ούτε είναι απαραίτητο να είναι πάντα πετυχημένο) περίμενα να γελάσει, αλλά αυτός έφυγε όπου φύγει φύγει, και δεν το είδαμε στον όμιλο ξανά (για όσο διάστημα τουλάχιστον εγώ συμμετείχα)