Σκύλος και θάλασσα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έγραψα σε άλλο νήμα ότι θα πάω στα Απαλάχεια ταξίδι τον άλλο μήνα και λέω μετά να πάμε από ανατολική ακτή για καμιά βδομάδα ώστε να δω και τις εναπομείνασες τέσσερεις πολιτείες που μου λείπουν (Rhode Island, New Hampshire, Vermont, Maine). Ένα από τα μέρη που θέλω να σταματήσω στο δρόμο είναι και το Cape Cod και φυσικά μερικές από τις ακτές και τις αμμουδιές του Ατλαντικού.

Το Μουφ δεν έχει ξαναδεί θάλασσα στη ζωή του διότι πριν το πάρω την είχε βγάλει στο Μίσιγκαν και δεν είχε καν μπει σε αυτοκίνητο που να πηγαίνει με περισσότερα από 80 χιλιόμετρα την ώρα (αν κρίνω από την γκρίνια που έρριξε στην αρχή μέχρι να συνηθίσει). Λίμνες έχει δει, ποτάμια, ρυάκια, μέχρι και το Μισσισσιπή δηλαδή, αλλά θάλασσα όχι. Εσείς πάτε νομίζω τα σκυλιά σας συχνά στη θάλασσα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Να τον αφήσω να κολυμπήσει άμα θέλει? Χρειάζεται καμιά παραπάνω προστασία? Εϊμαι όντως άσχετη επί του θέματος.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλό ξέπλυμα με νερό μετά από μπάνιο στη θάλασσα, γιατί το αλάτι μπορεί να προκαλέσει δερματικά.

Α, και προσοχή να μην πίνει το νερό, μετά μπορεί να έχει διάρροιες.

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Νερό θα πιει, μετά θα κατάλαβει οτι δεν ήταν η καλύτερη ιδέα. Οπότε θα μάθει.
Έχε το νου σου, μόλις θα τον δεις να παγωνει λίγο, παρ'τον μακρια απο τη παραλία........ διάρροιααααααα!!!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σάρα πέταξε τον μέσα στην θάλασσα βρε!:p
Μην κολλάς, ούτε θα κρυώσει ούτε τίποτα!
Άιντε ολόκληρο γαϊδούρι το Μουφ θέλει και σωστές προσεγγίσεις...δεν φτάνει που θα τον πας και θάλασσα...:D
Λίγο ξέπλυμα μόλις βγει και τέλος...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλό ταξίδι!
Στο Maine άμα πας και βρεις ευκαιρία, πάρε μου αυτόγραφο απ' τον Stephen King! To λέω σε διάφορους ταξιδιώτες προς τα κει ή Αμερικανούς απ' τα 14 μου (κλείνω τα 30) κανείς δεν μπόρεσε/φιλοτιμήθηκε, ευχαριστώ :) :)

Α, ναι. Το μουφ πιστεύω θα την καταβρεί με τη θάλασσα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σιγά μην μπω εγώ στον Ατλαντικό Ωκεανό Μάιο μήνα, δεν τρελλάθηκα!:p:D Το Μουφ όμως είναι άλλη υπόθεση. Οπότε απ' ό,τι κατάλαβα, πρέπει να πάρω μαζί μου ένα γαλόνι νερό να του ξεπλύνω τα πόδια πριν μπει στο αυτοκίνητο. Θα έχω και τα μπουρνούζια και τα παρτάλια του μαζί μου ώστε να μην κρυώσει.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Θα σου πω την δικιά μου εμπειρία με τον Ερμή στη θάλασσα. Όταν πήγαμε για πρώτη φορά είχα μαζί το μπαλάκι του το οποίο πέταγα εκεί μπροστά και αυτός στην αρχή έμπαινε μέχρι το μέσον των ποδιών του για να το πιάσει. Σιγά - σιγά έμπαινε όλο και περισσότερο και σε κάποια φάση κολύμπησε και μόνος του. Στην αρχή έπινε νερό ...με αποτέλεσμα να κάνει διάρροιες αλλά μετά έμαθε να κολυμπάει έχοντας το κεφάλι λίγο πιο ψηλά απο το νερό. Το περσινό καλοκαίρι ήταν περίφημος κολυμβητής και βουτούσε ακόμα και αν είχε κύμα στη θάλασσα.
IMG_0515..jpgIMG_0517..jpg
Όπως είπε η Βερνα ξέπλυμα καλό μετά (θα χρειαστείς τόνους νερό για το Μούφ)..α ..και να μην έχει φάει πριν.Του εύχομαι καλά μπάνια. Είναι καλή γυμναστική και οτι πρέπει για αδυνάτισμα.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εμένα ο δικός μου 3 φορές που τον πήγα θάλασσα και τις 3 ήπιε "όλο το Βόσπορο" και δεν έκανε διάροια. Τέτοιο αναίσθητο είναι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εσένα όμως το λέει και το όνομα "Σεβάχ" που στα αραβικά θα πει "θαλασσινός", εξ ου και ο Σεβάχ ο Θαλασσινός από τις 1001 Νύχτες!! :) Ενώ ο δικός μου είναι "Μουφ ο Κοκκινολαίμης" απ΄ το Ρεντνεκιστάν του Μίσιγκαν!:p:D

(Για όσους δεν το ξέρουν, το αραβικό κείμενο λέει "Sinbad Sevah", δηλαδή "Σίνμπαντ ο Θαλασσινός". Έγινε όμως λάθος στην πρώτη μετάφραση στα ελληνικά κι έτσι ο Σίνμπαντ βγήκε "Θαλασσινός ο Θαλασσινός"! :))

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
σαρα παρε μια πενταρα λεια ξυρισμενη στολη καταδυσης 8αρι σακκακι.γαντακια καλτσουλα και πεδιλακι και βουρ στο πατσα!!
στη θαλασσα

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εσένα όμως το λέει και το όνομα "Σεβάχ" που στα αραβικά θα πει "θαλασσινός", εξ ου και ο Σεβάχ ο Θαλασσινός από τις 1001 Νύχτες!! :) Ενώ ο δικός μου είναι "Μουφ ο Κοκκινολαίμης" απ΄ το Ρεντνεκιστάν του Μίσιγκαν!:p:D

(Για όσους δεν το ξέρουν, το αραβικό κείμενο λέει "Sinbad Sevah", δηλαδή "Σίνμπαντ ο Θαλασσινός". Έγινε όμως λάθος στην πρώτη μετάφραση στα ελληνικά κι έτσι ο Σίνμπαντ βγήκε "Θαλασσινός ο Θαλασσινός"! :))
Το sevah μου αρέσει περισσότερο από το sinbad:).
Και μην ξεχνάς ότι το δικό μου δεν τον λένε Σεβάχ αλλά Δία και είναι βουνίσιος ποιμενικός:D.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλό ταξίδι!
Στο Maine άμα πας και βρεις ευκαιρία, πάρε μου αυτόγραφο απ' τον Stephen King! To λέω σε διάφορους ταξιδιώτες προς τα κει ή Αμερικανούς απ' τα 14 μου (κλείνω τα 30) κανείς δεν μπόρεσε/φιλοτιμήθηκε, ευχαριστώ :) :)

Α, ναι. Το μουφ πιστεύω θα την καταβρεί με τη θάλασσα!
Και γω θελω!!!

Καλα μπανια Sara :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie