Καλησπέρα σας, ξεκίνησα αυτή την συζήτηση για να μου πείτε την άποψη σας, όπως έμπαινα στο σκυλόπαρκο με το που μπάινει η σκυλίτσα μου μέσα εμφανίζεται λυσαλαία ένα σκυλί και την βουτάει, γίναν όλα τόσο γρήγορα και εγώ αντέδρασα ρίχνοντας μια κλωτσιά στο άλλο. Την άφησε την δικιά μου επιτόπου αλλά θύμωσε ο ιδιοκτήτης και άρχισε να μου κάνει αυστηρή παρατήρηση και ξεκίνησε τον τσαμπουκά. Εγω παράλληλως του ευχήθηκα να παει να γνωρίσει τον έρωτα πρωί πρωί και ήρθε προς το μέρος μου έβαλέ τα χέρια του προς το πρόσωπο μου και τα τύλιξε στο λαιμό μου. Για κακή του τύχη όμως επειδή ειμαι γνώστης πολεμικών τεχνών 13 χρόνια (ηταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να αμυνθώ σε κατι) κατάφερα να τον ακινητοποιήσω δίχως να τον χτυπήσω, εκείνος μάτωσε λίγο στο μέτωπο μάλλον απο τον τρόπο που έπεσε στο έδαφος παρ όλα αυτά ήρθαν 2 παιδιά και τον χώρισαν. Αρχισε να με εκβιάζει οτι θα καλέσει την αστυνομία και οτι τον χτύπησα και επιτόπου η σκύλα του ξανα επιτίθεται στην δικιά μου. Ευτυχώς την πρόλαβα την δεύτερη φορά. Αργότερα έμαθα οτι ο σκύλος του δεν ήταν στειρωμένος και είχε τάσεις να δαγκώνει, επίσης ο ιδιοκτήτης παίρνει ψυχοφάρμακα. Καταλαβαίνω οτι το να χτυπήσω ένα άλλο σκύλο δεν ήταν σωστό ήθελα όμως να μου πείτε και έσεις την συμβουλή σας. Με λύπη μου τα γραφω, περιμένω την συμβουλή σας.