Σκύλος-Χιόνια. Ντροπή!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Παρακαλώ μπείτε όλοι και βάλτε flag σ' αυτό το βίντεο για animal abuse.
Πατάτε τη σημαιούλα, μετά Violent or Repulsive Content και τέλος Animal Abuse. Αν οι αρμόδιοι του youtube δουν πολλές σημαιούλες θα το σβήσουν... ας ελπίσουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=NYTrwMAW_CQ

Το βρήκε ένας χρήστης άλλου φόρουμ, ο οποίος σχολίασε τη συμπεριφορά του "άντρα" και εξυβρίστηκε άσχημα μετά απ' αυτόν. Ο 'άντρας" έσβησε τα σχόλια. Ντροπή του, του τομαριού! Μπορεί ο σκύλος να μην πληγώθηκε αλλά είναι εξοργιστική η αλαζονεία, η ανανδρεία και η κακοήθεια της πράξης του τύπου.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
χαιρεται κιολας ο βλακας....

το youtube θα επρεπε να κανει κατι αλλο μολις δει πολλα σημαιακια...να μας δωσει την διευθηνση του :evil:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
καλά, είδα το άλλο βίντεο με το λάδι και φρικαρα!!!
Ο κόσμος είναι πολύ μ*λ*κ*ς!!!!!!!!!!!!!!!

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Ειμαι λιγο περιεργη βρε Chloe μου με οτι μου δινει την αισθηση οτι εχει στοιχεια σαδισμου :oops:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Μακαρι να ειχα αυτη την μαζα απο χιονι στα χερια μου και να τον ειχα μπροστα μου τον μαγκα.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
καλά πόσο μαλ@@@ς μπορεί να είναι ένας άνθρωπος??? :evil:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλα ειναι πολλα μα πολλα κιλα μ@λ@κ@ς ο τυπος :evil:

Οσο γι'αυτο με το λαδι ειχαν βγαλει το ονομα του στη φορα του αλητη με
e-mail πρεπει να πηγε παντου! Αν το εχω κρατημενο θα το βαλω και ειχε και τις διευθυνσεις της σχολης του και του συλλογου μαθητων κατι τετοιο για να τους κραξεις και να του εκαναν κατι παραδειγματικο προς τους αλλους ...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τα στοιχεία του αλήτη υπάρχουν στο youtube στα σχόλια του βίντεο. Ωστόσο διαφωνώ κάθετα με κάτι τέτοιο, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις αυτοδικίας. Αν και... καμιά φορά την αυτοδικία ηθικά τη δικαιολογώ.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
MANOY said:
Αν το εχω κρατημενο θα το βαλω και ειχε και τις διευθυνσεις της σχολης του και του συλλογου μαθητων κατι τετοιο για να τους κραξεις και να του εκαναν κατι παραδειγματικο προς τους αλλους ...
Του έκαναν. Βρέθηκε στο νοσοκομείο...