Σκύλος, Γάτα, Χαλί... μια ιστορία αγάπης?

kalitsa

New Member
8 Δεκεμβρίου 2017
2
0
47
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Έψαξα λίγο τα προηγούμενα θέματα αλλά δεν τον εντόπισα τον προβληματισμό μου. Επομένως αν μπορείτε να με διαφωτίσετε....
Έχω ένα σκύλο 4 ετών και δυο γάτες, 4 και 5 ετών, πρόσφατα κ ένα μωρό . Μέχρι τώρα απέφευγα τα χαλιά, πλέον όμως επειδή το μικρο μας δίποδο κινείται στο δάπεδο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σκέφτομαι να αγοράσω χαλιά. Έκανα μια έρευνα για οικονομικά, ανθεκτικά χαλιά αλλά οι γνώμες διίστανται... άλλοι προτείνουν καλοκαιρινά, άλλοι ψάθινα και οι υπόλοιποι τα χειμερινά χαλιά μηχανής.
Επειδή λοιπόν δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία ακόμη, κατοικίδιο και χαλί μαζί, χρειάζομαι τη σοφία σας. Ευχαριστώ

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Καλημέρα! Με τόσα κατοικίδια θα πρότεινα φθηνές μοκέτες..Ακριβά χαλιά θα τα κλαίς αργά ή γρήγορα ενώ οι μοκέτες καθαρίζονται και εύκολα και αν είναι και φθηνές τις πετάς όταν γίνουν χάλια...

• Like
Reactions: kalitsa and vrmode

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα αφρώδη παζλ τα έχεις σκεφτεί;; Μαλακά για να πέφτει το μωρό χωρίς να χτυπάει (τρομάζει όμως τις πρώτες φορές - τσεκαρισμένο), καθαρίζεται εύκολα, προσαρμοζεται, σχετικά σε διαστάσεις δαπέδου και δεν κολλάνε οι τρίχες πάνω του. Στα μείον, ότι ορισμένες γάτες το προτιμούν για να ξυσουν νύχια. Ακόμα και η δική μας που προ παζλ μόνο στο ονυχοδρόμιο... Το αποτέλεσμα είναι κάτι τέτοιο IMG_20171208_094722.jpg.
Ο σκύλος μας, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τεστάρει...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
O σκυλος που θα παει να ξαπλωσει πανω σε αυτα η που τα περασει απο πανω τους για να πιασει το μπαλακι θα κανει τρυπα το νυχακι, επίσης τσεκαρισμενο...

Εγω εβαλα φτηνο χαλι με χαμηλο πελος επειδή οι επιφάνειες που καλυπτε η διποδη ηταν μεγάλες πια για το παζλοπατωμα.... κ πηρα το χαλι στο χρωμα του σκυλου....

Επενδυσα ομως δε μια πολυ καλη σκουπα αναγκαστικά...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Και εμείς χαλιά βάζουμε και την τρίχα που δεν παίρνει η ηλεκτρική τη βγάζουμε με το πίσω μέρος της χτένας της ZOOMGROOM (παίζει να είναι ό,τι καλύτερο έχει φτιάξει η KONG :p )

@Μάρθα & Σίλβα ποια σκούπα έχεις; γιατί είμαι στο ψάξιμο για καινούρια

• Like
Reactions: kalitsa

kalitsa

New Member
8 Δεκεμβρίου 2017
2
0
47
Τα αφρώδη παζλ τα έχεις σκεφτεί;; Μαλακά για να πέφτει το μωρό χωρίς να χτυπάει (τρομάζει όμως τις πρώτες φορές - τσεκαρισμένο), καθαρίζεται εύκολα, προσαρμοζεται, σχετικά σε διαστάσεις δαπέδου και δεν κολλάνε οι τρίχες πάνω του. Στα μείον, ότι ορισμένες γάτες το προτιμούν για να ξυσουν νύχια. Ακόμα και η δική μας που προ παζλ μόνο στο ονυχοδρόμιο... Το αποτέλεσμα είναι κάτι τέτοιο View attachment 65164.
Ο σκύλος μας, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τεστάρει...
Ακριβώς το ίδιο παζλ με τις νυχιές...χαχαχα. Οι γάτες το ξύνουν, ο μικρός το τρώει και ο σκύλος παρακολουθεί , ευτυχώς αμέτοχος προς το παρόν...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Τα αφρωδη βολευουν αλλα αυτα για τα παιδικα πατωματα γινονται παιχνιδι ...εφτιαχνα το παζλ το πρωι και αυτος εβγαζε κομματια...Στο τελος τα πεταξα και ησυχασα.
Υπαρχουν ομως πιο επαγγελματικα με μεγαλυτερο λιγο κόστος, συνήθως χρησιμοποιουνται σε γυμναστηρια, ισως ειναι πιο ανθεκτικα.
Πλεον μοκετουλες παφθηνες σε 2-3 κοματια σχετικα μικρα ωστε να πλενεται ευκολα μόνο αυτο που χρειάζεται.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Και εμείς χαλιά βάζουμε και την τρίχα που δεν παίρνει η ηλεκτρική τη βγάζουμε με το πίσω μέρος της χτένας της ZOOMGROOM (παίζει να είναι ό,τι καλύτερο έχει φτιάξει η KONG :p )

@Μάρθα & Σίλβα ποια σκούπα έχεις; γιατί είμαι στο ψάξιμο για καινούρια
Rowenta cyclonic.....μαγεία απλα....με ολόκληρο βαλιτσακι με εξαρτηματα για κατοικιδια κ αυτοκίνητο....

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Τα αφρώδη θα τα εκτελέσουν οι γάτες (η δικιά μου τρελαίνεται να σκίζει το γιόγκα ματ που έχω. Είναι εθιστικό για τις γάτες μιλάμε. Μου θυμίζει ανθρώπους που λατρεύουν να σπάνε φούσκες του αεροπλάστ.) Εγώ θα επέλεγα τη μοκέτα

• Like
Reactions: medusa and kalitsa

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Μοκετες απ το agrotisgroup καθαριζονται με ηλεκτρικη πανευκολα!! Εχω σκυλο μαλλιαρο και γατα περσιας μαλλιαρη! Και αντιολισθητικα κατω απ τ χαλι πανφθηνα γιατι ο σκυλος τρεχει και τα εκανε μπαλα.

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Σορρυ για το offtopic ... Αλλά γλυκοκοιταω κ εγώ για καλή σκούπα !!! Προσανατολιζομουν στις dyson (400-500 ευρώ ) αυτή της rowenta που αναφέρεις δεν την είχα υποψιν .... ! Είναι κ πολύ καλύτερη η τιμή της .

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν