Σκύλα με κουτάβια στο δρόμο!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάνο από Κρήτη είναι αυτή η φωτογραφία? Η σκύλα είναι αδέσποτη ή πρώην δεσποζομενη που εγκαταλείφθηκε με τα κουτάβια της στο δρόμο?
Τώρα που ζουν? Έχει αναλάβει κάποιος την φροντίδα τους?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Ναι είναι από Χανιά περιοχή Νέα χώρα στον κλαδισο..
Μόλις γύρισα ξανά από εκεί , πήγα φαγητό νερό και έχω ιδιοποίηση αυτούς που πρέπει για να κάνουν περισσότερα όμως δεν ξέρω γιατί δεν έχουν πάει ακόμα ..ελπίζω να πάνε σύντομα
Μέχρι τότε όσο μπορώ θα το φροντίζω ...
Υπάρχουν εκεί μαζί με την μάνα και 5 κουταβάκια

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μπράβο Μάνο!
Ελπίζω τα τα φιλοζωικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στη περιοχή να αναλάβουν άμεσα την φροντίδα της μάνας και των κουταβιών. Γράψε μας τα νεότερα!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Παιδιά ανέλαβαν της φιλοζωικής, θα φροντίσουν τα κουτάβια και την μάνα την οποία θα στειρώσουν
Πάντως οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι , δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε να παραλάβουν εγκαταλειμμένα ζώα και κουτάβια
Μου είπαν για τα φοβερά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στενοχωρήθηκα πολύ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Χαίρομαι που η ιστορία είχε αίσιο τέλος! Εύχομαι η μανά και τα κουτάβια να βρουν σύντομα νέα σπίτια και ανθρώπους να τα αγαπήσουν!

Δυστυχώς οι Κρητικοί στην πλειοψηφία τους, αντιμετωπίζουν τα ζώα τους με μεγάλη σκληρότητα. Ταξιδεύω πολύ συχνά στην Κρήτη επειδή κατάγομαι από την Σητεία και ο άντρας μου από τις Αρχανες. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια δεν περιγράφονται… :(

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
ROTTIE said:
Χαίρομαι που η ιστορία είχε αίσιο τέλος! Εύχομαι η μανά και τα κουτάβια να βρουν σύντομα νέα σπίτια και ανθρώπους να τα αγαπήσουν!

Δυστυχώς οι Κρητικοί στην πλειοψηφία τους, αντιμετωπίζουν τα ζώα τους με μεγάλη σκληρότητα. Ταξιδεύω πολύ συχνά στην Κρήτη επειδή κατάγομαι από την Σητεία και ο άντρας μου από τις Αρχανες. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια δεν περιγράφονται… :(
Και εγώ κατάγομαι από τις Αχανές ..
Έχεις δίκιο για τα αίσχη που γίνονται , δυστυχώς :x