Μαλλον δηλαδη ποτε, οσο και απαισιοδοξο αν ακουγεταιοταν θα καταλαβουν κ πολλα αλλα σχετικα με τα σκυλια κ τα ζωα γενικα.
Μαλλον δηλαδη ποτε, οσο και απαισιοδοξο αν ακουγεταιοταν θα καταλαβουν κ πολλα αλλα σχετικα με τα σκυλια κ τα ζωα γενικα.
Αυτο ακριβως ενοουσα στο προηγουμενο μου ποστ και χαιρομαι που συμφωνουμε σε αυτο το κομματι.Απο κει και περα ξαναλεω πως(κατα την γνωμη μου παντα) δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα αντιδρασουμε σε κατι το οποιο δεν εχουμε βιωσει.Εγω δεν αποκλειω το ενδεχομενο να ειχα αντιδρασει με τον ιδιο τροπο.Πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε εμεις ως ενηλικες υπευθυνοι και προσεκτικοι ωστε να μην τη πληρωνει ουτε το παιδι ουτε το ζωο.
Σταματηστε να συγκρινετε τα σκυλια με τα παιδια.Τα σκυλι δεν ειναι παιδι και ποτε δεν θα γινει.Με την ιδια λογικη σε ρωταω και γω...σιγουρα θα συμφωνησω στο τελευταιο που λες,αλλα αληθεια αν το παιδι σου δαγκωνε πανω στα νευρα του το αφτι του σκυλου σου και το εκοβε,θα πυροβολουσες το παιδι σου......?
τα ιδια μου εγραψε και ο vas και του ειπα να το ξαναδιαβασει γιατι καπου το εχασε...τεσπα δε πειραζει,δεν συγκρινω παιδι σκυλι(αν και τα παραδειγματα σου ειναι λιγο ακυρα) αλλο ειπα!εχεις μια οικογενεια,καλως η' κακως εσυ εισαι το αφεντικο της αγελης σου!εσυ βαζεις τα ορια μεταξυ των μελων και φροντιζεις για το καλυτερο ολων!και σε ξαναρωταω,αν παει το παιδι σου ετσι στα καλα καθουμενα και κλωτσησει το σκυλι σου στα μουτρα η' το δαγκωσει στο αφτι και το σκυλι απλα δεν αντιδρασει, τι θα κανεις?να στο παω και παρακατω για να μη μπλεχτεις παλι με το παραδειγμα μου! πες οτι αυτα τα κανει η γυναικα σου στο σκυλι σου!(και οχι δε σου συγκρινω τη γυναικα με το σκυλι σου)τι θα κανεις?Σταματηστε να συγκρινετε τα σκυλια με τα παιδια.Τα σκυλι δεν ειναι παιδι και ποτε δεν θα γινει.Με την ιδια λογικη σε ρωταω και γω...
Θα εβγαζες ποτε το παιδι σου βολτα με λουρι;(Αν οχι γιατι το κανεις στον σκυλο; )
Βαζεις το σκυλι σου να τρωει μαζι σου στο τραπεζι;(αν οχι γιατι βαζεις το παιδι; )
και η λιστα με τις ερωτησεις δεν τελειωνει ποτε...
Σιγουρα υπαρχουν καποιες ομοιοτητες οσον αφορα τις ευθυνες και τις αναγκες αλλα μην συγκρινετε δυο ανομοια πραγματα.
(Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν χρειαζεται να συμφωνει με την δικια σου/σας)
Συγνωμη εαν καταλαβα λανθασμενα οτι τα συγκρινεις.Απο κει και περα εγραψα στο προηγουμενο ποστ πως αν εκανα κατι παρομοιο σιγουρα θα ηταν δικο μου λαθος και οχι του σκυλου.Οποτε δεν θεωρω πως θα εκανα καλα οπως λες και νομιζω πως συμφωνουμε σε αυτο.τα ιδια μου εγραψε και ο vas και του ειπα να το ξαναδιαβασει γιατι καπου το εχασε...τεσπα δε πειραζει,δεν συγκρινω παιδι σκυλι(αν και τα παραδειγματα σου ειναι λιγο ακυρα) αλλο ειπα!εχεις μια οικογενεια,καλως η' κακως εσυ εισαι το αφεντικο της αγελης σου!εσυ βαζεις τα ορια μεταξυ των μελων και φροντιζεις για το καλυτερο ολων!και σε ξαναρωταω,αν παει το παιδι σου ετσι στα καλα καθουμενα και κλωτσησει το σκυλι σου στα μουτρα η' το δαγκωσει στο αφτι και το σκυλι απλα δεν αντιδρασει, τι θα κανεις?να στο παω και παρακατω για να μη μπλεχτεις παλι με το παραδειγμα μου! πες οτι αυτα τα κανει η γυναικα σου στο σκυλι σου!(και οχι δε σου συγκρινω τη γυναικα με το σκυλι σου)τι θα κανεις?
αυτο που απλα λεω λοιπον ειναι,οτι σε μια οικογενεια(που μεσα σε αυτην βαζω και τα σκυλια διοτι δεν ειναι ουτε διακοσμητικα ουτε λουτρινα) αν γινει κατι θα πιασεις την καραμπινα και θα αρχισεις να βαρας οποιον βρεις?μαλλον οχι...απλα στα ματια μου σε βολευει στην κατασταση που σχολιαζουμε να ξεκανεις τον σκυλο!για σενα κανεις καλα,για μενα δε κανεις καλα!δε περιμενω προφανως να συμφωνησουμε...
και για να σου δωσω ενα προσωπικο παραδειγμα,εχω ενα σκυλι 3μηνες παρα 5 μερες, τον πρωτο μηνα πηγα να του παρω το μπαλακι για να παιξουμε και εκεινο μου γριλισε και μετα γυρισε το κεφαλι και με ανοιξε στο χερι!(σε αντιστοιχη θεση θα μπορουσε να ειναι η μανα μου,η κοπελα μου,το μικρο μου ξαδερφακι) τι επρεπε να κανω?να το πεταξω ξανα στο δρομο?να το παω για ευθανασια? μπα δε νομιζω...και μην πεις: νταξ δεν σου εκανε ζημια...! ροτβειλερ ειναι και αν με δαγκωνε σωστα,στην καλυτερη θα ειχα παει για απειρα ραματα και εγχειρηση.... αρα οχι δεν ειναι λυση να το σκοτωσω ουτε στο ξυλο,ουτε να το πυροβολησω!
ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω....καλημερα