Σκότωσε το σκύλο του για να σώσει το παιδί του..

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Τι να πεις σε τετοιες περιπτωσεις...μακρια απο μας και τα ματια μας 14 οταν τα σκυλια μας παιζουν με παιδια..Σε αντιστοιχη περιπτωση ολοι το ιδιο θα καναμε αν οχι τιποτα χειροτερο.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πιστευω ολοι μας πρεπει να το διαβασουμε
Για ποιον λόγο ακριβώς? Για να μάθουμε ότι πρέπει να έχουμε πάντα εύκαιρο ένα όπλο στο σπίτι?
Ή ότι το να πυροβολείς και να ξεκοιλιάζεις τον σκύλο σου για ένα δικό σου λάθος είναι μια πράξη... φιλοζωική? Μιας και σε αυτή την κατηγορία ανέβασες το θέμα?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Τι να πεις σε τετοιες περιπτωσεις...μακρια απο μας και τα ματια μας 14 οταν τα σκυλια μας παιζουν με παιδια..Σε αντιστοιχη περιπτωση ολοι το ιδιο θα καναμε αν οχι τιποτα χειροτερο.
Ολοι??

εγω δεν θα το εκανα! αυτο που θα εκανα θα ηταν να παω αμεσως στον κτηνιατρο να γινει ναρκωση και εγχειρηση! Επισης τι χειροτερο μπορεις να κανεις απο το να σκοτωσεις το σκυλι με ενα οπλο? αναφερομαι στη φραση σου ολοι το ιδιο θα καναμε αν οχι τιποτα χειροτερο!

glukos

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2013
80
0
Αθηνα, Αργυρουπολη
Για ποιον λόγο ακριβώς? Για να μάθουμε ότι πρέπει να έχουμε πάντα εύκαιρο ένα όπλο στο σπίτι?
Ή ότι το να πυροβολείς και να ξεκοιλιάζεις τον σκύλο σου για ένα δικό σου λάθος είναι μια πράξη... φιλοζωική? Μιας και σε αυτή την κατηγορία ανέβασες το θέμα?
οχι ουτε καν, το ειπα απο μερια ενημερωσης.
Αυτα με τα οπλα ειναι δικοι σου συλλογισμοι γιατι δεν αναφερθηκα ποτε σε κατι τετοιο, και φυσικα το τονιζω για να μην παρεξηγηθω.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Πραγματικα δεν ανοιξα καν το αρθρο να διαβασω τι ακριβως εγινε , αμφιβαλω δλδ αν ειναι και αληθινες τετοιες ειδησεις. Ακομα και να εγινε αρνουμαι να το διαβασω ,βασικα αρνουμαι να διαβασω οτιδηποτε εχει να κανει με κακοποιησεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ποιό είναι το χειρότερο;
Mίλα για τον εαυτό σου .

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Ολοι??

εγω δεν θα το εκανα! αυτο που θα εκανα θα ηταν να παω αμεσως στον κτηνιατρο να γινει ναρκωση και εγχειρηση! Επισης τι χειροτερο μπορεις να κανεις απο το να σκοτωσεις το σκυλι με ενα οπλο? αναφερομαι στη φραση σου ολοι το ιδιο θα καναμε αν οχι τιποτα χειροτερο!
Ποιό είναι το χειρότερο;
Mίλα για τον εαυτό σου .
Τι να πω...εγω παντως εαν εβλεπα το δαχτυλο του παιδιου μου κομμενο δεν ξερω τι θα εκανα...το να το πυροβολησω δεν μου φαινεται τοσο δυσκολο σε μια τετοια περιπτωση αν και ξερω πως δεν θα εφταιγε το σκυλι αλλα εγω.Χειροτερα απο το να πυροβολησεις το σκυλι σου ειναι πολλα πραγματα τα οποια μπορουν να βγουν στην επιφανεια εν βρασμο ψυχης.

ΑΛΛΑ

Προσωπικα θα προσεχα να μην γινει κατι τετοιο εξ αρχης.Αν νομιζετε οτι θα μπορουσατε να αντιδρασετε ψυχραιμα σε μια τετοια κατασταση τοτε παιρνω πισω το "ολοι" και μπραβο σας.Εγω σιγουρα δεν θα μπορουσα να μεινω ψυχραιμος.Το σκυλι μου το αγαπαω το λατρευω αλλα ως ενα σημειο.

Εκ του αποτελεσματος μπορουμε να κρινουμε και να λεμε εγω θα εκανα αυτο και εγω θα εκανα εκεινο ενω στην πραγματικοτητα δεν μπορεις να ξες πως θα αντιδρουσες σε μια κατασταση χωρις να την εχεις πρωτα βιωσει.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καποιοι σιγουρα θα πραξουν με καθαρη λογικη,καποιοι ομως σιγουρα δεν θα αντιδρασουν οπως σκεφτονται τωρα εκ του ασφαλους.καλο ειναι εστω κ σαν σεναριο ,ειναι δεν ειναι αληθινα αυτα τα θεματα,να σκεφτουμε τετοιες περιπτωσεις,γιατι κ προσεχουμε πιο πολυ μετα,αλλα εστω κ λιγο παραπανω,θα μαθουμε να ειμαστε προετοιμασμενοι ο,τι κ αν γινει.

dipar

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2013
32
7
σιγουρα θα συμφωνησω στο τελευταιο που λες,αλλα αληθεια αν το παιδι σου δαγκωνε πανω στα νευρα του το αφτι του σκυλου σου και το εκοβε,θα πυροβολουσες το παιδι σου......?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
kiriakos22 κι εγω το παιδι μου πανω απο ολα θα το εβαζα αλλα και τον σκυλο μου δεν θα μπορουσα να τον σκοτωσω, να τον ξεκοιλιασω για να παρω το δαχτυλο.

Πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε εμεις ως ενηλικες υπευθυνοι και προσεκτικοι ωστε να μην τη πληρωνει ουτε το παιδι ουτε το ζωο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ρε παιδιά τι αναλύουμε τώρα, ο τύπος πάνω στα νεύρα του σκότωσε τον σκύλο και μετά επινόησε αυτή την δικαιολογία για το δάκτυλο για να μην έχει τρεχάματα,
Όλοι μας θα βάζαμε το παιδί μας πάνω από τον σκύλο μας λίγοι όμως θα ξεκοιλιάζαμε τον σκύλο για να βρούμε το δάκτυλο.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
σιγουρα θα συμφωνησω στο τελευταιο που λες,αλλα αληθεια αν το παιδι σου δαγκωνε πανω στα νευρα του το αφτι του σκυλου σου και το εκοβε,θα πυροβολουσες το παιδι σου......?
Kαλά τώρα κάνεις πλάκα, έτσι;
την ίδια ζημιά μπορεί να προκαλέσει ένα παιδί σε έναν σκύλο και την ίδια ένας σκύλος σε ένα παιδί;

dipar

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2013
32
7
Kαλά τώρα κάνεις πλάκα, έτσι;
την ίδια ζημιά μπορεί να προκαλέσει ένα παιδί σε έναν σκύλο και την ίδια ένας σκύλος σε ένα παιδί;
καταλαβες τι εγραψα και τι απαντησες η' ακομα το ξαναδιαβαζεις?please try again...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
εννοειται οτι ολοι βαζουν το παιδι τους πανω απο το σκυλι, αλλα μου φαινεται αδιανοητο να παρω ενα κουζινομαχαιρο και να αρχισω να το ξεκοιλιαζω μπας και βρω το δαχτυλο.

κι εγω ειχα μικρη ατυχημα με το ζωο της οικογενειας, αρκετα σοβαρο αλλα ουτε το σκοτωσε η μανα μου, ουτε το πεταξε απο το μπαλκονι. Η μαμα μου απλωνε πλυντηριο, εγω τσιγκλαγα λες και δεν υπηρχε αυριο το ζωο κι εγινε το κακο. Φταιει το ζωο η πανω απο ολους η μητερα μου που με αφησε χωρις επιτηρηση μαζι του?

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Αν δεν κάνω λάθος ο σκύλος της είδησης δεν είναι απλός σκύλος αλλά wolfdog. Τι περίμενε αυτός ο κύριος οτι θα συμβεί? Πότε θα καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι οτι τα wolfdogs δεν είναι για όλους?