Σκότωσε την ροτβαϊλερίνα του

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
εγω μπορει και να τον σκοτωνα εκεινη την ωρα αν τον εβλεπα
Και καλα θα εκανες. Ειναι δυνατον ΤΟΣΟΣ κοσμος και κανενας να μην μιλησε? Και οχι μονο σε αυτο το περιστατικο, αλλα σε ολα οσα συμβαινουν καθημερινα. Ποσα ζωα θα γλιτωνανε αν δεν σιωπουσαν οι γειτονες, οι συγγενεις, και γενικα αυτοι που ηξεραν αλλα δεν μιλουσαν..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ θυμάμαι ένα περιστατικό πριν κάποια χρόνια:

1998, Πειραιάς-Χαραμής:
ενα Νιούφι δεμένο στην κολώνα του Νατ κι ένας πατέρας δεν ξέρω για ποιό λόγο (ήμουν μέσα στο ζαχαροπλαστείο) ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου, έδερνε το παιδί του, αλλά μιλάω για ξύλο όχι γι' αστεία, λύθηκε ο σκύλος, έπεσε πάνω του με φόρα κι όταν αυτός έπεσε κάτω τον ακινητοποίησε (δεν τον δάγκωσε) κι έμεινε εκεί. Δε γνωρίζω τι έγινε παρακάτω γιατί έφευγα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ψυχικά ασθενείς που δεν κάνουν καμμιά θεραπεία, τα ζώα στα χέρια τους είναι τα ευκολα θύματα...

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Μπραβο στην Ελληνικη επαρχια που οπως φαινεται αρχιζει και αλλάζει.Προφανώς κάποιος θα τον κατέδωσε στην αστυνομια και αυτο παλαιοτερα δεν θα γινοταν. Θα ήταν μεγάλη η προδοσία απέναντι στον συγχωριανο σου ή τον συντοπιτη σου. Ουτε ο αστυνομικός δεν θα ειχε το κουράγιο να συλλάβει για κάτι τέτοιο "ευτελές" τον γνωστο του μπατζανάκι του γείτονα της ξαδέρφης του και πάει λεγοντας.Εγώ το έχω πει αλλά δεν με ακουτε.Αλλάζουν σιγά σιγά τα πραγματα στην Ελλαδιτσα μας.