Σκυλότοποι!!!

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Το αστειο της υποθεσης θα ηταν να σας εβαζα την εκφραση της γυναικας μου οταν τον ειδε στην εξωπορτα.....μιας και ειχε καθαρισει και ολο το σπιτι(σφουγγαρισμα σκουπισμα- εχουμε και το φιλοξενουμενο κουταβι που τα κανει παντου). Μια απογνωση ενα μισος ενα βλεμμα στο μπανιο αμεσως πετωντας μην σας κοψω τα λαρυγγια..... ενα τετοιο κλιμα επικρατουσε αν με καταλαβενεται....

(σορρυ για το οφ τοπικ)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Oντως περασαμε ομορφα.... Μα τι αριστοκρατικο και καθαρο σκυλι εχω Γιαννη ε? Δεν συμφωνεις...... Οπου χωμα λασπη και ο Ερμης μεσα.... Οσο πιο dirty τοσο το καλυτερο....
(Για το Σαββατιατικο μπανακι μην τολμησει κανενας παρευρισκομενος να βαλει λευκα..... χιχιχχιχι)
Καλα μιλαμε ο Ερμης ειναι αρχοντικο σκυλι!!!Αλλα οταν βγηκε απο το νερο πατησε ενα σφουγγαρισμα σε ολο το μερος !!!
Φανταζομαι Γιαννη την γυναικα σ!!!
Τελικά αυτά τα άσπρα.... δύσκολα χρώματα... λέω να τη βάψω μαύρη να μην φαινεταί!!!!:p
Χρωμοσαμπουαν και ντου!!!

Δεν μπορώ να δω τις φωτό :(
Θα στις στειλω!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα αρχίσω να της περνάω την δική μου κατάμαυρη βαφή.... και άλλο ένα μαυρόσκυλο στην παρέα και δεν θα φαίνεται πόσο βρωμίτσα γίνεται....:D... Μπράβο πάντως παιδιά! απογευματινό μπανάκι ότι πρέπει με τέτοιες ζέστες! Είστε τυχεροί που είστε κοντά!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ειναι απλα ενα ωραιο μερος ησυχο και κοντα σε μας! Δν εχει τπτ ιδιαιτερο παραπανω απο αλλα μερη αλλα στα χαλια του Πειραια κανει την διαφορα. Σε οτι αφορα μια αλφα επαφη του σκυλου με νερο γρασιδι κτλ.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μια επισήμανση...

Το θέμα είναι "Σκυλότοποι" και περιγράφετε ως κατάλληλα και ωραία μέρη που μπορώ να πάω με τον σκύλο μου.

Αν κάποιος μπεί να διαβάσει για να βρεί ένα ωραίο μέρος να βγαίνει βόλτα με το σκυλάκι του, ίσως κοντά στον τόπο διαμονής του πόσο τον βοηθά να διαβάζει 2-3 σελίδες για το πως πέρασαν 2 μέλη στην βόλτα τους και πόσο έπαιξαν και λερώθηκαν τα σκυλιά;

Ωραίο θέμα και αυτό, αλλά ξεχωριστό.

Εδώ ας παρουσιάζετε τα μέρη, με τα υπέρ και τα κατά τους, με φωτογραφίες, κλπ. και σε άλλο ίσως θέμα "Πως περάσαμε στην Μαρίνα Ζέας" ή "Βόλτα στην Μαρίνα Ζέας".

Ευχαριστούμε πολύ!