μπραβο βρε παιδια!!!!
πολυ ωραια!εβλεπα πριν και τα βιντεο απο το αλλο θεμα και ζηλεψα αρκετα...
ανυπομονω και γω να τελειωνω με την εξεταστικη και να κανουμε καμια εξορμηση στην παραλια με την μικρη!!!!
ζηλεψα παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!
κριμα γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο...αλλα που θα μου παει....θα βρω και θα ερθω και εγω την επομενη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδια οπως εξηγησα και στον Viper αν καποιος θελει να ερθει και δεν εχει διπλωμα.....αν εχει ενα crate να βαλει μεσα το σκυλουνι του ευχαριστως να τον παρω μαζι μου... Ευτυχωςτο αμαξι χωραει 2 τερασια και 1 μικρο crate χαλαρα...οποτε την επομενη φορα.... στειλτε ενα πμ.... δεν ειναι κοπος....
Ήταν καταπληκτικά, συγχαρητήρια πολλά στην Αμαλία για την ιδέα και την παραλία που "ξέθαψε". Η Ζηβούλα χάρηκε το πρώτο της μπάνιο, κολύπμησε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και ξεθεώθηκε και κοιμάται συνέχεια τώρα.
Ηταν πολυ ωραια! Να το επαναλαβουμε!
Εμεις πηγαμε και σημερα (λιγοτερα σκυλια-4) και τωρα ουτε το κεφαλι δεν εχουν δυναμη να σηκωσουν τα μοσχαρακια μας!
Η παραλια θα ανακυρηχθει σε σκυλοπαραλια νομιζω!!!
πολύ καλή παραλία και να σου πω κάτι; αν συνεχίζουν να πηγαίνουν εκεί σκυλιά τότε πιστεύω ότι θα καθιερωθεί και δεν θα πηγαίνουν συμπολίτες μας που τους ενοχλούν, οπότε δεν θα υπάρξει και ποτέ πρόβλημα.