Σκυλο-δολοφόνος!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
2 είναι οι λύσεις...

...ή τα σπας μαζί του ή δεν μιλάς...

Κάτι ενδιάμεσο δεν νομίζω να υπάρχει που θα βοηθήσει την κατάσταση!
Θα σου έλεγα να πας να ελευθερώσεις τα σκυλιά αλλά ποιος εγγυάται ότι δεν θα ξαναπάρει σκύλο και δεν θα ξανακάνει τα ίδια?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Βάλε ένα στοίχημα μαζί του. Πες του να σου δείξει το πιο προβληματικό σκυλί του και να σου πει που έχει πρόβλημα ο σκύλος κατά την άποψη του. Πες του ''αν εγώ τον κάνω να αποβάλλει το πρόβλημα με σωστή συμπεριφορά κι εκπαίδευση θα μου δώσεις τα λεφτά της εκπαίδευσης και δε θα ξαναφερθείς έτσι σε ζώο κι αν δεν τα καταφέρω τότε θα παραδεχτώ ότι εσύ ξέρεις καλύτερα''

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, καλά, έτσι θα του πει και έτσι θα γίνει. Γρίφε μου, ξέρω ότι έχεις τις καλύτερες προθέσεις, αλλά ξέρεις το ρητό που λέει: "από της μυλωνούς κλπ. κλπ."...

Η λύση για τον τύπο είναι κάποιος να τον καταγγείλει ώστε να του 'ρθει κεραυνός εν αιθρία η αστυνομία, η φυλακή χωρίς εξαγορά και τα 30.000 ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ δολοφονία σκύλου. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα δικαστήρια δε στέλνουν τους ανισόρροπους ακόμα στο τρελλοκομείο για θεραπεία κάθε φορά που πρέπει. :( Κάτσε να κάνουν μερικά τέτοια, να δείτε πώς θα μειωθούν τα περιστατικά.

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ναι, καλά, έτσι θα του πει και έτσι θα γίνει. Γρίφε μου, ξέρω ότι έχεις τις καλύτερες προθέσεις, αλλά ξέρεις το ρητό που λέει: "από της μυλωνούς κλπ. κλπ."...

Η λύση για τον τύπο είναι κάποιος να τον καταγγείλει ώστε να του 'ρθει κεραυνός εν αιθρία η αστυνομία, η φυλακή χωρίς εξαγορά και τα 30.000 ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ δολοφονία σκύλου. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα δικαστήρια δε στέλνουν τους ανισόρροπους ακόμα στο τρελλοκομείο για θεραπεία κάθε φορά που πρέπει. :( Κάτσε να κάνουν μερικά τέτοια, να δείτε πώς θα μειωθούν τα περιστατικά.
φοβάμαι Σάρα ότι πρόκειται για αγροτική περιοχή και κατά πάσα πιθανότητα οι αστυνομικοί θα είναι κι εκείνοι κυνηγοί και θα κάνουν τα στραβά μάτια.

Ηλία, η μόνη πρακτική λύση είναι να βάλεις ένα φίλο σου να κάνει καταγγελία νέτα σκέτα.

Αν κι εγώ θα του την έκανα μόνος μου. Ανάλογα με την ηλικία σου ίσως είναι καιρός να πάρεις κάποιες ευθύνες και να μάθεις πως ακόμη και τους συγγενείς μπορείς να τους διαλέξεις.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σωστά. Πέστους όμως ότι θα τους βγάλεις βούκινο ότι δεν εφαρμόζουν το νόμο, υπάρχει και η εγκύκλιος της αστυνομίας και να δεις για πότε θα συμμαζευτούνε. Διότι αλλιώς πραγματικά δε βρίσκω άλλη εναλλακτική λύση. :(

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ρε παιδια ετσι κανουν οι περισσοτεροι κυνηγοι. Τα εχουν μαλιστα σε κλουβια και βγαινουν μονο στο κυνηγι. Καθαρα εργαλεια δουλειας. Τα αλλαζουν σαν πουκαμισα χωρις ιχνος συναισθηματισμου. Ρωτηστε απο περιεργεια καποιον κυνηγο απο επαρχια τι θα εκανε αν το πουλοσκυλο του αντι να του φερει το πουλι το ετρωγε, η πιο πιθανη απαντηση ειναι οτι θα το πυροβολουσε και θα το λεει σοβαρα. Οι ανθρωποι ειναι κολλημενοι και δεν βαζουν μυαλο. Οσο για τον μπατσο της επαρχιας σιγα μην πειραξει το συγχωριανο του, το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχει τα ιδια σκατα μυαλα και οτι με καθε τροπο θα κοιταξει να σε αποτρεψει απο το να κανεις καποια καταγγελια, μηνυση κτλ. Μια λυση θα ηταν αν ειχες την ηλικια, την οικονομικη δυνατοτητα και ανεξαρτησια που θα μπορουσες να συντηρησεις σκυλια να τα επερνες. Δεν νομιζω οτι τα σκυλια ειναι τσιπαρισμενα για να αποδειξει οτι ειναι δικα του. Το προβλημα ειναι οτι θα επερνε αλλα και η ιστορια θα επαναλαμβανοταν. Δοκιμασε με την κουβεντα μηπως καταφερεις κατι που χλωμο το βλεπω αλλα λεμε.... Κριμα τα ζωντανα.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας.Sara όσο για το τι λες περι τρελοκομείου απλά δεν μιλάω.Tara είμαι 14 χρονών.Θα εφαρμόσω όλα αυτά που μου είπατε και αν τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα ίσως πάω και στην αστυνομία (υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να το κάνω αυτό).Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει τι προβλέπει ο νόμος για τέτοιου ίδους συμπεριφορές;

Last edited:

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
2 είναι οι λύσεις...

...ή τα σπας μαζί του ή δεν μιλάς...

Κάτι ενδιάμεσο δεν νομίζω να υπάρχει που θα βοηθήσει την κατάσταση!
Θα σου έλεγα να πας να ελευθερώσεις τα σκυλιά αλλά ποιος εγγυάται ότι δεν θα ξαναπάρει σκύλο και δεν θα ξανακάνει τα ίδια?
Και να τα ελευθερώσω το πιο σίγουρο είναι να μείνουν εκεί ή να φύγουν και να γυρίσουν αργότερα.Πάντως θα το δοκιμάσω και αυτό.Και μετά όπως λες 80% θα ξαναπάρει σκύλο αν χαθούν.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
φοβάμαι Σάρα ότι πρόκειται για αγροτική περιοχή και κατά πάσα πιθανότητα οι αστυνομικοί θα είναι κι εκείνοι κυνηγοί και θα κάνουν τα στραβά μάτια.

Ηλία, η μόνη πρακτική λύση είναι να βάλεις ένα φίλο σου να κάνει καταγγελία νέτα σκέτα.

Αν κι εγώ θα του την έκανα μόνος μου. Ανάλογα με την ηλικία σου ίσως είναι καιρός να πάρεις κάποιες ευθύνες και να μάθεις πως ακόμη και τους συγγενείς μπορείς να τους διαλέξεις.
Δε με πειράζει να κάνω την καταγγελία , απλά με πειράζουν τα αποτελέσματά της.Α και αν την κάνω δεν πρέπει να υπάρχουν κα αποδείξεις;Μην μου πείτε πάντως να πάω και για μάρτυρας.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Αν δεν κάνει όμως κανείς τίποτα, τίποτα δε θ' αλλάξει.
Δεν λέω να μην κάνω τίποτα μόνο να μην πάω στην αστυνομία ή μάλλον να το κάνω αυτό ως έσχατη λύση.