Και ετοιμαζόμουν να απαντήσω στον Hammer τι να περιμενει απο τους κινεζους. Εδω τα τρωνε.
Τι θες να πεις; οτι αν έλεγε το αντίστοιχο αστείο θα φοβομασταν να πουμε κάτι για να μη μας δείρει; δςν ξέρω αν διαβασες αλλα κανεις δεν προσβαλε τον Βασίλη και αν κανω λαθος να με διορθωσει ο ίδιος. Διαφωνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Εσυ οποιος διαφωνεί μαζι σου τον πλακωνεις;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το "κάφρος", "μαλακίες" "μπέρδεψες την βούρτσα με την πούτσα", το "θα μπορούσα να σου μιλούσα πολύ χυδαία αλλά δεν το κάνω γιατί έχω παιδεία" κλπ κλπ, είναι στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου
Και για να σας προλάβω, δεν τα λέω σαν παράπονο... ειλικρινά δεν με ακουμπάνε ύβρεις και ειρωνίες, από ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται το προφανές... Απλά, επειδή μου ζήτησες να σε διορθώσω.
Για να κλείσω και με το θέμα της Κίνας και το καλτσόν. Ειμαι ζωόφιλος, όχι κυνόφιλος (θέση που είχα τονίσει από τα πρώτα κιολας ποστ μου στο φόρουμ).
Βλέπω τον σκύλο (όπως και όλα τα άλλα ζώα) σαν ένα ζωντανό οργανισμό με τα δικαιώματα που πρέπει να έχει, τον σεβασμό που πρέπει να του αναλογεί και όχι σαν παιδί μου, γκόμενά μου, εργαλείο προβολής μου κλπ κλπ
Το να βλέπω πχ τα σκυλιά σας ντυμένα κοριτσάκια για να σπάσετε πλάκα με τους φίλους σας, το θεωρώ την ίδια κακοποίηση με τους πιτσιρικάδες που έβαζαν με μπογιές το αδέσποτο στα χρώματα τις ΑΕΚ, για να σπάσουν πλάκα! (εκεί όλοι το καταδικάσατε)
Πόση υποκρισία πχ οι μορφολογικές εκθέσεις και τα πανηγύρια ΚΟΕ εκτροφέων, γκρούμερ κλπ για να ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία μας. (το πιο όμορφο σκυλί, όχι εργασιακό ή υγιές... αυτά σε δευτερη μοίρα). Αλλά κι αυτό δεν μας πειράζει το θαυμάζουμε γιατί ... είναι πολλά τα λεφτά Αρη...
Είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ με τα ζώα και ιδιαίτερα με τα σκυλιά, κακώς κείμενα που οι περισσότεροι από εσάς, χειροκροτάτε και θαυμάζετε, αλλά στην πρώτη φωτο που "θίγει" κάποιες ιδεοληψίες σας για τον άνθρωπο, σκίζετε τα ρούχα σας....
Για να μην φτιάξω σεντόνι, έδωσα απλά ένα δείγμα... και αναφέρεται γενικά και όχι μόνο σε σένα