Σκυλοσυνάντηση Σαββατο 08/05

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω οπως προειπα μπορω μετα τις 13:00.Αν ειναι στειλε μου το τηλ σου με πμ να σε παρω οταν τελειωσω απο τη δουλεια μου και αν σας προλαβαινω να ερθω!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Άντε βρε παιδιά για να οργανωθούμε λίγο. Πείτε λοιπόν ποια ώρα σας βολέυει. Ψηφίστε ποια απο τις παρακάτω ώρες σας βολεύει

11:00 / 15:00 / 17:00?

valeria ξέρουμε ότι μπορείς μετά τις 13:00 άρα υποθέτω ότι αν πούμε 15:00 ή 17:00 θα έρθεις?

Amaliaz, marecο, Ε-va, Natassa τι θα κάνετε? Θα μας τιμήσετε με τις παρουσίες σας?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Darkpaladin, ακολουθείς λάθος (δηλ. δημοκρατική) διαδικασία....:D:D
Αποφάσισε τι σε βολεύει, στειλε κανα δυο ΠΜ να συνεννοηθείς και με δυο τρεις άλλους, βγάλε μια ώρα κι οποιος απο τους υπόλοιπους μπορεί θα έρθει! :)

Σε ανοιχτό φόρουμ δεν υπαρχει περίπτωση ούτε να συμφωνήσουν όλοι σε μέρα κι ώρα, ούτε να δεσμευθούν κατηγορηματικά όλοι. :)

Καλή επιτυχία!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Εγώ θα λείπω ή Σ ή Κ. Σήμερα θα μάθω.
(αν λείπω Κ εννοείται πως θα έρθω στη βόλτα)

Θα σας πω...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν πάτε 15 δεν το συζητώ.....Θα φύγετε άνθρωποι και σκυλιά με θερμοπληξία....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συμφωνω με Φοιβο, οχι μεσημερι!
Εμεις για 11 ή 17 ειμαστε μεσα!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
ΟΚ, λοιπόν, ας το κλείσουμε όπως είπαμε για Βασιλικά Κτήματα στις 17:00 ώστε να μην πάθουμε και καμια θερμοπληξία.

Amaliaz, marecο, Ε-va, valeria σας στέλνω και το κινητό μου με PM ώστε αν τυχόν αλλάξετε γνώμη και δεν έρθετε παρακαλώ στείλτε μου ένα SMS να το ξέρω.

E-va, αν φύγετε για Σάββατο να σας ενημερώσω ότι εγώ και η ξαδέρφη μου θα πάμε στο Puppy Park την Κυριακή, άρα αν θέλετε να ακολουθήσετε θα χαρούμε να σας δούμε εκεί τουλάχιστον.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εμένα καλέ γιατί με αγχώνεις; Εγώ άνοιξα το στόμα μου μόνο για να κοροιδέψω την Νατάσσα. Αυτό το ΣΚ έχω κανονίσει συναντήσεις στην έκθεση. Και να σου πω και την αμαρτία μου, έχω ένα θέμα με τις ζέστες, τον ντάλα ήλιο και τον πολύ κόσμο. Η πολύ νωρίς το πρωί ή καθόλου. Είμαι λίγο ευαίσθητη... Την Κυριακή πάντως αν προλάβω, μπορεί να έρθω μια βόλτα από το πάρκο να σας δω :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ωραία, αν κάτι συμβεί και δεν μπορείτε να έρθετε το Σάββατο ενημερώστε με στο κινητό γιατί δεν θα είμαι σπίτι να μπω στο νετ. Όσο για την Κυριακή εμείς θα πάμε σίγουρα, άρα mareco αν θες έλα και φέρε και τον σκυλάκο σου μαζί σου αυτή τη φορά. We'll be waiting.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν......μόλις γυρίσαμε απο την βόλτα μας. Ήταν πολύ ωραία. Βρήκαμε ένα μονοπάτι και το περπατήσαμε αρκετά, τα σκυλάκια τρέξανε, παίξανε, διασκεδάσανε και ξεθεωθήκανε. Γνωρίσαμε τον Ντιέγκο, την Ειρίνα και τον Μπλάκι. Ο Ντιέγκο περιτό να πώ έπαθε κεραυνωβόλο έρωτα με την Ζήβα, αλλά η Ζήβα κυρία και ανένδωτη δεν του καθόταν με τίποτα.

Έβαλα τις φωτογραφίες και βιντεάκια να ανεβαίνουν στο νετ και μέχρι το βραδύ θα σας τα παρουσιάσω όλα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Οι φωτογραφίες είναι έτοιμες για αυτό σας τις παραθέτω να τις απολαύσετε.

Παρόλο που τις έκανα 640-480 δεν μπορώ να της εμφανίσω στο φορουμ για αυτό θα σας δώσω τα λινκς για να τις δείτε

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Διονυση πολυ ωραιες οι φωτο!!
Η τοποθεσια ειναι εξαιρετικη για σκυλοβολτα αν και δεν ειχαμε πολυ χρονο για μπουμε πιο μεσα στο δασος! Η Ζεβα μια θεα! Τον εβαζε τον Ντιεγκο στη θεση του! Τι να πουμε και για τον γιγαντα Μπλανκυ! Ο αρχηγος της αγελης κανονικοτατα!
Αντε την επομενη φορα να μαζευτουμε πιο πολλοι να κανουμε ενα κανονικο σκυλοπικνικ!!!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ωραίγιες φωτο!!!
Μπράβο παιδιά!! Πάντα τέτοια!!

Εμείς τελικά πήγαμε εκδρομή! (θα ανοίξω τοπικ) Αύριο όμως θα πάμε στην πισίνα. Όσοι μπορουν...

:)