Σκυλος σε καφετερια

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Εμεις δε μπορουμε να κατσουμε πλεον σε καφετεριες εδω οχι γιατι δεν επιτρεπεται αλλα απο την υπερπληθωρα σκυλων στα τραπεζοκαθισματα του πεζοδρομιου... το γκεμλιν θελει να παιξει και κανει φασαρια.

Οσο για τις θεσεις που βαζουν σε μερικα μαγαζια τελευταια φαινεται οτι παρα τη καλη προθεση αγνοουν την ασφαλεια του σκυλου.Ειναι συνηθως εκτεθειμενος και οι δεστρες διπλα διπλα. Και εγω ετσι δεν τον αφηνα ουτε για δευτερολεπτο.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εγω κανονιζω να παω για καφε ,απλα κ μονο για καφε,χωρις βολτες πιο πριν κλπ
κ να παιρνω κ την Ηρα...απο κουταβα που ηταν πάντα βγαιναμε να παμε για καφε...
Γιατι οχι?
θα μου πειτε κ τι καταλαβαίνεις (δεν ειναι δα κ ποιοτικος χρονος),
λοιπον,ημαστε παρεα κ μαρεσει να μην την αποχωριζομαι,εστω απλα να ξερω οτι ειναι κατω απτην καρεκλα μου,
ειναι μεσα σε κοσμο κ αυτο ειναι κατι συνηθισμενο πια για αυτήν οποτε ολο αυτο δεν την στρεσαρει,φοβιζει,φρικαρει,
δεν εχει θεμα με ανθρωπους να μας πλησιαζουν πχ σερβιτορα,θαμωνες που ζητανε να την χαιδεψουν (ενας τουριστας στο Θησειο μεχρι κ φωτογραφία μου ζητησε να τη βγαλει,λες κ δεν ειχε ξαναδει ροτ,βεβαια η Ηρα ειναι κ κουκλάκι ζωγραφιστο :D )
Παρατηρει (ενιοτε μπορει να την αφησω κ να μυρισει) αλλα ειδη,οπως αλλα σκυλιά,γατες,πουλιά κ αυτο ειναι κατι που ξερω οτι την εξιταρει κ χαροποιεί
Κλπ κλπ κλπ...

Απλα αμα μου πεταξουν ιδεα του στυλ παμε για καφε στο τηλεσκόπιο στο Χαϊδάρι λεω "μα καλα,λαλακες ειστε?που θα παω με την Ηρα εκει μεσα?:D αλλα για κανα Θησείο μεσα"

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Τι κουπάκι με νερο re si... Μπλάκ Ράσια φέρνουν την Χιόνα
Τζιν Τόνικ εμένα... Saloniki ειναι εδω... λεμε

• Like
Reactions: sis and spyv

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Τι κουπάκι με νερο re si... Μπλάκ Ράσια φέρνουν την Χιόνα
Τζιν Τόνικ εμένα... Saloniki ειναι εδω... λεμε
Χαλασε και η θεσσαλονικη, καποτε μονο μαλαματινα κολα μας εφερναν :LOL:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Ερμούπολη Σύρος
Απ'το πολύ λίγο, που πρόλαβα να δω στην Σύρο, γενικά ήταν αρκετά dog friendly. Σε καφέ, καθόσουν άνετα. Οχι εγώ...άλλοι με νορμάλ σκυλιά δηλαδή :oops:Αρκεί...να μην πλησίαζες στις παραλίες @Δημητρα_kme o_O

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Απ'το πολύ λίγο, που πρόλαβα να δω στην Σύρο, γενικά ήταν αρκετά dog friendly. Σε καφέ, καθόσουν άνετα. Οχι εγώ...άλλοι με νορμάλ σκυλιά δηλαδή :oops:Αρκεί...να μην πλησίαζες στις παραλίες @Δημητρα_kme o_O
Ωχ τι εγινε πηγατε παραλια και σας την ειπαν;; Γιαυτο σας ειχα γραψει αν θελετε για παραλια να μου στελνατε να σας ελεγα! Που πηγατε;;; Εγω πχ τον γιγαντα ξερω που τον παω, συνηθως οχι απλα δεν εχουν θεμα αλλα ερχονται κ μαμαδες με τα παιδακια για να χαιδεψουν! Μια φορα ειχα βεβαια θεμα (το εχω γραψει και καπου εδω σε θεμα) αλλα επεσε ολη η παραλια να την φαει αυτην που μας την ειπε! Καλα σε καφετεριες κανενα θεμα δεν εχω που παω με το βουνο:ROFLMAO:. Βεβαια επειδη συρο ηρθα ως φοιτητρια, στα μισα καφε δουλευα οποτε αν ηθελαν ας μου ελεγαν κ κατι:ROFLMAO::ROFLMAO:. Ομως οσοι στην πουν εδω ειναι για πολλες μπατσες η αληθεια ειναι αυτη.. μπας πηγατε κομητο;

** Ρε η φωτο αυτη που αφηνεις τον σκυλο σου ειναι απ τον ντανο τον φουρνο βρε παιδια:LOL::LOL::LOL: (οχι του survivor:LOL::ROFLMAO:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Εμείς μέναμε στην Βάρη. Προσωπικά δεν το σκέφτηκα καν, να τον πάρω θάλασσα. Μόνο κάτι ώρες πάρα πολύ άγριες, με την ελπίδα ότι δεν θα κυκλοφορεί τίποτα. Αλλά ούτε και τότε, τα καλοκατάφερα για...διάφορους λόγους. Άλλα παιδιά όμως, που τα πήραν θάλασσα, έγινε κακός χαμός. Ο μεγαλύτερος κακός χαμός όμως απ'ότι άκουσα, έγινε εκεί που λες, Κομητο [δεν ξέρω που τονίζεται :p] !!! Πήγε μια παρέα με σκυλιά και από το πουθενά και ενώ δεν τους μίλησε κανείς στην παραλία, να τους κάνει παρατήρηση, εμφανίστηκε το Λιμενικό, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, ο στρατός, το κέντρο υγείας...οι πάντες. Ολοι με ένα μπλοκάκι, να κόψουν πρόστιμο. Σουρεάλ!!!

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Μα ναι το ακουσα αυτο στο κομητο!! Φαγανε προστιμο; Συνηθως αν ερθουν θα ερθουν να κανουν παρατηρηση.. που μπορει να μην ερθουν καν κιολας γιατι απο συριανους ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι θα τους παρουν τηλ ε κ πλεον δεν τους πολυδινει κ κανεις σημασια:ROFLMAO: τωρα αν ηταν τουριστας αυτος που ενοχληθηκε αλλαζει.. ετσι ειναι εδω ακριβοδικαιοι:LOL: Ενταξει ελεος, χωρις προειδοποιηση ειναι σαν να λες σημερα ξυπνησα με ορεξη να χαλασω αναγκαστικα την ημερα καποιου αλλου:mad: γενικα εδω τα παππουδια τον εχουν τον καλο..

• Like
Reactions: mareco

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ναι ξεμειναν χρονια και σ λεει εχει γινει ιδιοκτησια μου! Τεσπα μη λεω τετοια και φανω ρατσιστρια προς την τριτη ηλικια του νησιου:LOL: αχλαδι πχ που ειναι απεναντι ακριβως απ την βαρη (ειχαν ερθει και το μεγαλο πιτ μπουλ με ενα κουταβι μαυρο σαν γκρενενταλ, νομιζω τους ειχα δει δηλαδη) ποτε δεν μου εχει τυχει να πει κανεις τιποτα, καθεσαι με τα σκυλια στο καφε ή στην ταβερνα και εχει μετα τις βαρκες και ενα κομματι που βαζεις και τον σκυλο εστω να δροσιστει! Και στο ξενοδοχειο εμεναν εκτροφεις αν ειδα καλα.. Next time! Του χρονου τον ιουλιο:)

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
... (ειχαν ερθει και το μεγαλο πιτ μπουλ με ενα κουταβι μαυρο σαν γκρενενταλ, νομιζω τους ειχα δει δηλαδη)...
Οχι "σαν". Γκρένενταλ :) Είναι η περίπτωση, που ξεκινάς agility με ότι σκύλο τυχαίνει να έχεις, τρως γερό κόλλημα και αποκτάς συνειδητά, σκύλο ΓΙΑ agility :D

...Next time! Του χρονου τον ιουλιο:)
Ποτέ ξανά λέμε, συγχρόνως με μορφολογία :notworthy:

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Πριν δύο χρόνια που είχα πάει διακοπές Σύρο με σκύλο πάντως είχα πάθει πλάκα με το γεγονός ότι ήμασταν παντού καλοδεχούμενοι! Σε όποια παραλία και να πήγαμε, σε όποια καφετέρια, ταβέρνα κτλ όχι μόνο δεν έλεγε κανείς τίποτα αλλά οι χαρές και τα χάδια πήγαιναν σύννεφο. Το μόνο σε μία ταβέρνα στο κάστρο μέσα που μας είπαν ότι μπορούμε να μπούμε μόνο αν δεν είχαν πρόβλημα όσοι κάθονταν στα γύρω τραπέζια. Needless to say ότι καθίσαμε μια χαρά κι ο Enzo χόρτασε λιχουδιές. Στον δε Γαλησά που μέναμε ούτε ξέρω πόσοι ήμασταν σε ξενοδοχεία που είχαμε σκυλιά, το μόνο που μας ζήτησαν ήταν να μην τα αφήνουμε μόνα τους στο δωμάτιο για πολύ.

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Αν ειναι λυτο εισαι παράνομος σε οτι χωρο κ να βρισκεσαι....οποτε εκει χανεται ολο το παιχνιδι κ τα περι καφετεριας είναι δευτερευοντα....
Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι κ καπως ολο αυτοo_O
Αν ειναι λυτο εισαι παράνομος σε οτι χωρο κ να βρισκεσαι....οποτε εκει χανεται ολο το παιχνιδι κ τα περι καφετεριας είναι δευτερευοντα....
Σιγουρα ειναι αλλα οκ.... Λιγο τραβηγμενο για κλειστο χωρο ασφαλες γ σκυλι :)... Παντως ειναι μπερδεμα ολο αυτο με τις καφετεριες αν τον τραβολογας οπου κ να πας:p

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι κ καπως ολο αυτοo_O
Σιγουρα ειναι αλλα οκ.... Λιγο τραβηγμενο για κλειστο χωρο ασφαλες γ σκυλι :)... Παντως ειναι μπερδεμα ολο αυτο με τις καφετεριες αν τον τραβολογας οπου κ να πας:p
Καθολου τραβηγμενο.... ακομα κ αν ο χωρος ειναι υπερ του δεοντος ασφαλης για το σκυλο σου....Υπάρχουν οι θαμωνες που δεν ειναι υποχρεωμενοι να το δεχτουν.....δεν μιλαω μονο για οσους τα αντιπαθουν αλλα κ για οσους γνήσια τα φοβουνται.... υπαρχουν κ επιθετικα σκυλια αν ειναι ενα τετοιο λυτο στην ιδια ασφαλή καφετερια....επισης απο της στιγμη που ο νομος το οριζει δεν ψάχνουμε εξαιρεσεις....γιατι ολοι μας θα βρισκουμε δικαιολογιες για να λυσουμε αν θελουμε κατα περιπτωση... δεν παει έτσι....

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Καθολου τραβηγμενο.... ακομα κ αν ο χωρος ειναι υπερ του δεοντος ασφαλης για το σκυλο σου....Υπάρχουν οι θαμωνες που δεν ειναι υποχρεωμενοι να το δεχτουν.....δεν μιλαω μονο για οσους τα αντιπαθουν αλλα κ για οσους γνήσια τα φοβουνται.... υπαρχουν κ επιθετικα σκυλια αν ειναι ενα τετοιο λυτο στην ιδια ασφαλή καφετερια....επισης απο της στιγμη που ο νομος το οριζει δεν ψάχνουμε εξαιρεσεις....γιατι ολοι μας θα βρισκουμε δικαιολογιες για να λυσουμε αν θελουμε κατα περιπτωση... δεν παει έτσι....
Συμφωνω απολυτα στο να ειναι το σκυλι στο λουρακι του και να πηγαινεις βολτα.. Οταν εχει κοσμο ισα ισα ειναι στο λουρι του και το περναω στο χερι μου σαν θηλια. Προσωπικα το αφηνω ελευθερο οταν καθομαστε μεσα μονο και εννοειται ειμαστε ατομα που μας ξερεις απτην πρωτη μερα που τον βρηκα και χωρια αλλο σκυλι.