Σκυλος και παραπονα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Το ίδιο και η γυναίκα μου...
Με εμάς τους υπόλοιπους έχει ένα "θεματάκι"... αλλά που θα πάει, θα μας στρώσει και τους υπόλοιπους!;)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Το ίδιο και η γυναίκα μου...
Με εμάς τους υπόλοιπους έχει ένα "θεματάκι"... αλλά που θα πάει, θα μας στρώσει και τους υπόλοιπους!;)
Axaxaxaxa!!! Α, όχι εντάξει, εγώ ακόμα τέτοιου είδους οικογένεια δεν έχω! Προς το παρόν τα μόνα μου παιδάκια έχουν τέσσερα πόδια! :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Τι να διαχωρίσουμε βρε παιδιά; ...τα περισσότερα (να μη πω όλα) σε ένα κουβά τα ρίχνουν.

Και ακόμα, αν καθίσει κάποιος και διαβάσει πως πρέπει να γίνεται η ανακύκλωση των σκουπιδιών από τα μέλη ενός νοικοκυριού θα τα παίξει...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Η οικογένεια κρατάει οποιαδήποτε σακούλα για τα σκυλιά μου. Απο ΖΑΡΑ ως Μαρινόπουλο τα εχουμε όλα :D
Κι εμείς... κι εμείς...
Αρκεί να μην έχει την τρύπα που λέγαμε, και βγει το δάχτυλο στο "σωστό timing"...;)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Και ακόμα, αν καθίσει κάποιος και διαβάσει πως πρέπει να γίνεται η ανακύκλωση των σκουπιδιών από τα μέλη ενός νοικοκυριού θα τα παίξει...
Δεν νομίζω να ρίχνει κανείς σακούλες που έχουν πάνω κόπρανα σε κάδους ανακύκλωσεις. Ποτέ δεν ρίχνουμε κάτι σε κάδο ανακύκλωσεις αν έχει οργανικά πάνω.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν νομίζω να ρίχνει κανείς σακούλες που έχουν πάνω κόπρανα σε κάδους ανακύκλωσεις. Ποτέ δεν ρίχνουμε κάτι σε κάδο ανακύκλωσεις αν έχει οργανικά πάνω.
Δεν εννοούσα αυτό. Για τις υπηρεσίες μιλάω, συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών. Εκεί γίνεται το έλα να δεις...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δηλαδή αν κοιτάξω σε πετ σοπς, εκεί παίζει να βρω κάτι;; Γιατί στο σούπερ το κόβω χλωμό!
Έχει χαρτινα σακουλάκια που στις άκρες του είναι σκληρά και μαζεύεις κρατώντας και με τα δύο χέρια ακόμα και μαλακά κακά (ελπίζω να μην έχετε την κακιά συνήθεια να τρώτε στον υπολογιστή! :p) Eίναι πρακτικά και φιλικά στο περιβάλλον αλλά πολύ πιο ακριβά από τα πλαστικά!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...μαζεύεις κρατώντας και με τα δύο χέρια...
Αυτό θα πρέπει να μου το δείξεις!

Δηλαδή, με φαντάζεσαι να έχω μαζί τον "Πίου"... και να μαζεύω με τα δύο χέρια?????

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Έχει χαρτινα σακουλάκια που στις άκρες του είναι σκληρά και μαζεύεις κρατώντας και με τα δύο χέρια ακόμα και μαλακά κακά (ελπίζω να μην έχετε την κακιά συνήθεια να τρώτε στον υπολογιστή! :p) Eίναι πρακτικά και φιλικά στο περιβάλλον αλλά πολύ πιο ακριβά από τα πλαστικά!
Πού έχει; Στα πετ ή στο σούπερ;

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αυτό θα πρέπει να μου το δείξεις!

Δηλαδή, με φαντάζεσαι να έχω μαζί τον "Πίου"... και να μαζεύω με τα δύο χέρια?????

Ρε παιδιά, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εσείς με πόσα χέρια μαζεύετε; Μόνο με το ένα; Εγώ πάντως που βγάζω τρία σκυλιά βόλτα, πάντα μαζεύω με τα δύο. Με το ένα δεν γίνεται! :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ρε παιδιά, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εσείς με πόσα χέρια μαζεύετε; Μόνο με το ένα; Εγώ πάντως που βγάζει τρία σκυλιά βόλτα, πάντα μαζεύω με τα δύο. Με το ένα δεν γίνεται! :)
Ok... εδώ μιλάμε για την πηγή της πληροφορίας...:D

Να ρωτήσω, λοιπόν, αρχίζοντας από τα "εύκολα": Τα 3 σκυλιά, τι συνολικό βάρος έχουν?:cool:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ok... εδώ μιλάμε για την πηγή της πληροφορίας...:D

Να ρωτήσω, λοιπόν, αρχίζοντας από τα "εύκολα": Τα 3 σκυλιά, τι συνολικό βάρος έχουν?:cool:
Είναι μικρόσωμα! Άντε να είναι συνολικά 12 κιλά. Γουάι;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είναι μικρόσωμα! Άντε να είναι συνολικά 12 κιλά. Γουάι;
Γιατί (μπικόζ:D), αγαπητή Avraki,

Ο κούταβός μου (ο "Πίου", που λέμε) είναι 46-47 κιλά, αυτή τη στιγμή...
Και, αν εμφανιστεί ο Τζιμάκος της l.kyveli (λέμε τώρα) από τη γωνία... τσαμπουκαλεμένος... και είμαι σκυμμένος... και έχω απασχολημένα και τα δύο χέρια μου...
Ή, αν εμφανιστεί από το βάθος ο "φίλος" του, που πουλάει τα διάφορα μπιχλιμπίδια (βεντάλιες, γυαλιά ηλίου, ipad κλπ.)... και είμαι σκυμμένος... και έχω απασχολημένα και τα δύο χέρια μου...

Φαντάζεσαι τι θα γίνει... που θα βρεθώ... και που θα βρεθούν τα σκ#τά???:mad:;):D

Υ.Γ.1. Ετσι, έχω μάθει να είμαι "ζογκλέρ" με το ένα χέρι... και να χρησιμοποιώ και χαρτί, μετά, αν χρειάζεται... και να τον έχω στο "μαζί" (κολλητό επάνω μου)...

Υ.Γ.2. Τώρα, τις σπάνιες φορές που τον βγάζω (μόνος μου) ταυτόχρονα με τη Μόκα (άλλα 45 κιλά - και με άλλες "αναζητήσεις")... φαντάζομαι ότι θα πρέπει να τα μαζέψω με το ...στόμα!!!:D

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Τα super market έχουν αρχίσει κ χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια,σακούλες που ισχυρίζονται ότι είναι βιοδασπώμενες.Διαλύονται δηλαδή μόνες τους.Αυτές έχουν αντικαταστήσει τις παλιές κλασικές πλαστικές σακούλες.

Στην πραγματικότητα οι νέες σακούλες αυτές,δεν είναι ακριβώς βιοδιασπώμενες,αλλά φωτοδιασπώμενες.
Η βασική διαφορά τους είναι,ότι τα υλικά μιας φωτοδιασπώμενης σακούλας διασπώνται ταχύτερα(εν συγκρίση με την πλαστική σακούλα).Χωρίς όμως να έχει διαπισωθεί ότι τα υλικά που προκύπτουν από την διάλυση,δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Οι βιοδασπώμενες σακούλες τώρα,που έχουν διπλάσιο η και τριπλάσιο κόστος από τις κανονικές,και που η σύνθεσή τους αποτελείται από άμυλο κ καλαμπόκι,είναι οι πραγματικά φιλικές προς το περιβάλλον.

Σε πολλές από τις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης κ όχι μόνο,η χρήση της πλαστικής σακούλας,έχει απαγορευθεί εντελώς(Δανία,Γερμανία,Σουηδία,Κίνα κα),διότι έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και επιβαρύνει το οικοσύστημα.

Βέβαια στον αντίποδα,οι βιοδιασπώμενες σακούλες είναι ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνες αν πεταχτούν στη θάλασσα,διότι λειτουργούν σαν παγίδες για τα θαλάσσια είδη.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Σίγουρα παίζουν ρόλο οι διαστάσεις και τα κιλά του σκύλου, αν και πρέπει να σου πω ότι το ένα γύρω στα 6-7κιλά (μινιόν βέβαια, μπροστά στον τιτάνα σου) έχει τέτοια δύναμη που όταν είχα το λάθος να του έχω αλυσίδα και όχι λουρί, το χέρι μου γέμιζε λακουβίτσες από τις τρύπες της αλυσίδας (κοινώς, μου άφηνε αποτύπωμα). Άσε που τη βόλτα μας την πάμε πάντα ως δίποδα αφρίζοντα! Αλλά σίγουρα δεν τα συγκρίνω με τα δικά σου, ε!

Υ.Γ.2. Τώρα, τις σπάνιες φορές που τον βγάζω (μόνος μου) ταυτόχρονα με τη Μόκα (άλλα 45 κιλά - και με άλλες "αναζητήσεις")... φαντάζομαι ότι θα πρέπει να τα μαζέψω με το ...στόμα!!!:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!! Να το δω αυτό κι ας πεθάνω, αλήθεια!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ας σταματήσω να πηγαίνω πρώτα στα σούπερμαρκετ με το αυτοκίνητο και μετά θα σκεφτώ αν πάρω πλαστική σακούλα, βιοδιασμώμενη, φωτοδιασπώμενη, χάρτινη ή ότι άλλο υπάρχει :D

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σας έχει τύχει να ξεχάσετε τα σακουλάκια σπίτι;;;
Μου έχει τύχει στο ΟΑΚΑ και βρήκα ένα φλοιό απο ένα δέντρακι κάτω που θύμιζε φτυαράκι. Το θέμα είναι ότι στο ΟΑΚΑ έχει ελάχιστους κάδους και οι περισσότεροι είναι χωρίς σακούλα μέσα, οπότε έπρεπε να περιφέρω το ευωδιαστό φτυαράκι σε όλο στο χώρο μέχρι να βρω το σωστό κάδο. Υπέροχη εμπειρία που έπρεπε να μοιραστώ.
ΑΑ, και έτρωγε οριτζεν τότε, δεν περιφράφεται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog