Axaxaxaxa!!! Α, όχι εντάξει, εγώ ακόμα τέτοιου είδους οικογένεια δεν έχω! Προς το παρόν τα μόνα μου παιδάκια έχουν τέσσερα πόδια!Το ίδιο και η γυναίκα μου...
Με εμάς τους υπόλοιπους έχει ένα "θεματάκι"... αλλά που θα πάει, θα μας στρώσει και τους υπόλοιπους!
Κι εμείς... κι εμείς...Η οικογένεια κρατάει οποιαδήποτε σακούλα για τα σκυλιά μου. Απο ΖΑΡΑ ως Μαρινόπουλο τα εχουμε όλα
Δεν νομίζω να ρίχνει κανείς σακούλες που έχουν πάνω κόπρανα σε κάδους ανακύκλωσεις. Ποτέ δεν ρίχνουμε κάτι σε κάδο ανακύκλωσεις αν έχει οργανικά πάνω.Και ακόμα, αν καθίσει κάποιος και διαβάσει πως πρέπει να γίνεται η ανακύκλωση των σκουπιδιών από τα μέλη ενός νοικοκυριού θα τα παίξει...
Δεν εννοούσα αυτό. Για τις υπηρεσίες μιλάω, συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών. Εκεί γίνεται το έλα να δεις...Δεν νομίζω να ρίχνει κανείς σακούλες που έχουν πάνω κόπρανα σε κάδους ανακύκλωσεις. Ποτέ δεν ρίχνουμε κάτι σε κάδο ανακύκλωσεις αν έχει οργανικά πάνω.
Έχει χαρτινα σακουλάκια που στις άκρες του είναι σκληρά και μαζεύεις κρατώντας και με τα δύο χέρια ακόμα και μαλακά κακά (ελπίζω να μην έχετε την κακιά συνήθεια να τρώτε στον υπολογιστή! ) Eίναι πρακτικά και φιλικά στο περιβάλλον αλλά πολύ πιο ακριβά από τα πλαστικά!Δηλαδή αν κοιτάξω σε πετ σοπς, εκεί παίζει να βρω κάτι;; Γιατί στο σούπερ το κόβω χλωμό!
Αυτό θα πρέπει να μου το δείξεις!...μαζεύεις κρατώντας και με τα δύο χέρια...
Πού έχει; Στα πετ ή στο σούπερ;Έχει χαρτινα σακουλάκια που στις άκρες του είναι σκληρά και μαζεύεις κρατώντας και με τα δύο χέρια ακόμα και μαλακά κακά (ελπίζω να μην έχετε την κακιά συνήθεια να τρώτε στον υπολογιστή! ) Eίναι πρακτικά και φιλικά στο περιβάλλον αλλά πολύ πιο ακριβά από τα πλαστικά!
Αυτό θα πρέπει να μου το δείξεις!
Δηλαδή, με φαντάζεσαι να έχω μαζί τον "Πίου"... και να μαζεύω με τα δύο χέρια?????
Ok... εδώ μιλάμε για την πηγή της πληροφορίας...Ρε παιδιά, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εσείς με πόσα χέρια μαζεύετε; Μόνο με το ένα; Εγώ πάντως που βγάζει τρία σκυλιά βόλτα, πάντα μαζεύω με τα δύο. Με το ένα δεν γίνεται!
Είναι μικρόσωμα! Άντε να είναι συνολικά 12 κιλά. Γουάι;Ok... εδώ μιλάμε για την πηγή της πληροφορίας...
Να ρωτήσω, λοιπόν, αρχίζοντας από τα "εύκολα": Τα 3 σκυλιά, τι συνολικό βάρος έχουν?
Γιατί (μπικόζ), αγαπητή Avraki,Είναι μικρόσωμα! Άντε να είναι συνολικά 12 κιλά. Γουάι;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!! Να το δω αυτό κι ας πεθάνω, αλήθεια!!!Υ.Γ.2. Τώρα, τις σπάνιες φορές που τον βγάζω (μόνος μου) ταυτόχρονα με τη Μόκα (άλλα 45 κιλά - και με άλλες "αναζητήσεις")... φαντάζομαι ότι θα πρέπει να τα μαζέψω με το ...στόμα!!!
Μου έχει τύχει στο ΟΑΚΑ και βρήκα ένα φλοιό απο ένα δέντρακι κάτω που θύμιζε φτυαράκι. Το θέμα είναι ότι στο ΟΑΚΑ έχει ελάχιστους κάδους και οι περισσότεροι είναι χωρίς σακούλα μέσα, οπότε έπρεπε να περιφέρω το ευωδιαστό φτυαράκι σε όλο στο χώρο μέχρι να βρω το σωστό κάδο. Υπέροχη εμπειρία που έπρεπε να μοιραστώ.Σας έχει τύχει να ξεχάσετε τα σακουλάκια σπίτι;;;