Σκυλος εργασιας... (σωματοφυλακή)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα τελικα.. επιστημη η εκπαιδευση!! οχι αληθεια επιστημη και πολυ κριμα που δεν ειναι αναγνωρισμενο επαγγελμα και μπορει να κυκλοφορει το καθε λαμογιο να κανει τον εκπαιδευτη... ειμαι κετανθουσιασμενη και οκ.. καταλαβα γιατι ολοι μου φωναζατε περιμενε και περιμενε... εχετε δικιο..

Ναι καμια σχεση το ενα με το αλλο... (μα τι χαζη!) λοιπον.. την φορα που εκανα εγω το "προσεχε" και εβαλα τον φιλο να κλεψει.. ο τυπος απλα απλωσε το χερι και και πηρε ενα κατι απο τον παγκο.. πραγμα το οποιο ειναικατι που βλεπει ο σκυλος καθημερινα και δεν εκπαιδευεται στο να προσεχει.. αρα μην περιμενω να καταλαβει ποιος θα κλεψει και ποιος θα αγορασει.. ευκολο.. ο σκυλος εκπαιδευεται για αυτον που θα ερθει ναμε κλεψει λεφτα ταμειου ή με χτηπησει για να κλεψει ..αρα η κινηση εναντιον μου ειναι το κλειδι.. πραγμα που εγω δεν ειχα καταλαβει.. βεβαια.. η αληθεια ειναι οτι μολις δει τον εκπαιδευτη αμεσως παιρνει σταση μαχης - αρα σου λεει ηρθε αυτος - εγω δουλευω - βαλαμε ενα ασχετο ..την πρωτη κλαιν ο Σαγκα δεν καταλαβε τπτ... τον εδεσα και αμεσως λυσσαξε.. καμαρι εγω! επιτελους τα πιανει!! μετα τον ξαναελυσα και το ειχε πιασει.. αρα τελικα θελουμε την επαναληψη αυτη αλλα με διαφορετικα προσωπα ... γαιτι στον εκπαιδευτη ειναι στανταρ αντιδραει...
ωραια - εγω τι να κανω τωρα του λεω.. τπτ μου λεει ...δεν αφηνεις πολλα χαιδεματα οταν ο σκυλος δουλευει και κανα προσεχε αμα σου φανει κανεις υποπτος δεν βλαπτει να τον εχεις σε ετοιμοτητα και ας μην αντιδρασει ..... αλλα τι νοημα εχει ? δεν το καταλαβα...
σας εχω ζαλισει? συγνωμη..

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Εισαι ανυπομονη και θα μπορουσε αυτο να σου δημιουργησει προβληματα με τον σκυλο.Ακολουθησε τις οδηγιες του εκπαιδευτη σου και υπομονη.Εξαλλου να θυμασαι οτι οι αντιδρασεις των σκυλων εχουν σχεση και μετην ψυχολογικη κατασταση του αφεντικου του.Στο τεστ που εκανες εκτος του οτι ηταν μια κινηση στην οποια ο σκυλος (ευτυχως για το μαγαζι σου) εχει μαθει να μην αντιδρα, ησουν ηρεμη και οχι φοβισμενη η αγχωμενη και ο σκυλος κατα συνεπεια ηταν χαλαρος.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι ειμαι ανυπομονη το παραδεχομαι, ειναι στον χαρακτηρα μου και αγχοτικη.. το παλευω ρε παιδια.. αλλα στην προκειμενη περιπτωση εχω και πολλες αποριες.. δεν εχω ξαναασχοληθει με κατι τετοιο μου ειναι παντελως ασχετο και για να μην κανω βλακειες απο μονη μου, ζαλιζω κοσμο.. εχει κανεις κατι παρομοιο με το σκυλο του να να ανταλλαξουμε αποψεις?
δλδ το οτι μου ειπε να λεω "προσεχε" ακομα και αν ο σκυλος δεν αντιδρα εχει να κανει με την ψυχικη μου κατασταση εκεινη τη στιγμη?

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ναι ειμαι ανυπομονη το παραδεχομαι, ειναι στον χαρακτηρα μου και αγχοτικη.. το παλευω ρε παιδια.. αλλα στην προκειμενη περιπτωση εχω και πολλες αποριες.. δεν εχω ξαναασχοληθει με κατι τετοιο μου ειναι παντελως ασχετο και για να μην κανω βλακειες απο μονη μου, ζαλιζω κοσμο.. εχει κανεις κατι παρομοιο με το σκυλο του να να ανταλλαξουμε αποψεις?
δλδ το οτι μου ειπε να λεω "προσεχε" ακομα και αν ο σκυλος δεν αντιδρα εχει να κανει με την ψυχικη μου κατασταση εκεινη τη στιγμη?
αν εσυ του λες προσεχε και χασμουριεσαι ταυτοχρονα...δεν θα εχεις το αποτελεσμα που περιμενεις.Επισης το προσεχε καλο ειναι να το ακουει ο σκυλος αλλα καμια φορα και το επιδοξο κλεφτρονι που δεν ξερει αν ο σκυλος σου ειναι εκπαιδευμενος η οχι

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν εχει σημασια αν χασμουριεται,αρκει να ξερει τι του λεει.μια εντολη ειναι κ το προσεχε για αυτον που απλα πρεπει να ολοκληρωθει..αν του την μεταδωσουν κ σαν κατι πολυ ευχαριστο ,τοτε ολα ειναι οκ.αλλα εχεις απολυτο δικαιο στο αγχος της!πολυ αγχος!διψα για φυλαξη!χεχεχεχε

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα καλα κοροιδευε λαυρεντη... εσυ καλα εχεις το καναρινι σου , ησυχασες! ..οχι οκ, θα σταματησω να ανχονομαι το λοιπον και θα ειμαι κουλ και ανετη στο εξης... αλλα αν δε θα σας ξαναγραψω αλλο ειναι γιατι με φαγανε λαχανο... χαχαχαχα...
αν και οχι νομιζω το εχει πιασει το νοημα του "προσεχε" και ο Σαγκα, αν τα λεω καλα, θελει επαναληψεις να εμπαιδωσει το παιδι - οχι ασκοπες αλλα οταν νιωσω απειλη η πεσει στην καχυποψια μου κατι και φυσικα τα μαθηματα..
αλλα νομιζω δεν εχει καταλαβει οτι στο μαγαζι ερχεται να με φυλαει και οχι για δημοσιες σχεσεις ουτε να χωνει την μουρη του στα χαμστερακια ουτε να τον κερναω κοκαλα.... δλδ δεν θα επρεπε καθε που μαπινει καποιος να εχει το νου του... γιατι καμια φορα αυτος κοιμαται κυριολεκτικα ομως ροχαλιζει κι ολας..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχαχαχα!!!!!δοκημασε μια φορα που κοιμαται να πας καπου που δεν σε βλεπει κ φωναξε το ονομα του τρομαγμενα.ετοιμασου οταν ερθει για λιχουδιες κ χαδακια!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχαχαχα!!!!!δοκημασε μια φορα που κοιμαται να πας καπου που δεν σε βλεπει κ φωναξε το ονομα του τρομαγμενα.ετοιμασου οταν ερθει για λιχουδιες κ χαδακια!
ωωωω!!! σωστο!!...εχεχεε!!! διαβολικο θα ελεγα!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δεν εχει σημασια αν χασμουριεται,αρκει να ξερει τι του λεει.μια εντολη ειναι κ το προσεχε για αυτον που απλα πρεπει να ολοκληρωθει..αν του την μεταδωσουν κ σαν κατι πολυ ευχαριστο ,τοτε ολα ειναι οκ.αλλα εχεις απολυτο δικαιο στο αγχος της!πολυ αγχος!διψα για φυλαξη!χεχεχεχε
δεν συμφωνω,ο τονος της φωνης ειναι πολυ σημαντικος στην εντολη,κυριως οταν ο σκυλος δεν ειναι σουπερ εκπαιδευμενος.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν μιλησα για τονο φωνης ουτε για τροπο ρε συ...αυτα νομιζω οτι ειναι δεδωμενα κ δεν χρειαζεται καθε φορα να μπαινουμε σε λεπτομερειες.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δεν μιλησα για τονο φωνης ουτε για τροπο ρε συ...αυτα νομιζω οτι ειναι δεδωμενα κ δεν χρειαζεται καθε φορα να μπαινουμε σε λεπτομερειες.
τοτε μαλλον εγω δεν το πα καλα,οταν ειπα χασμουριοντας εννοουσα ακριβως αυτο,τον τονο φωνης και τον τροπο.
Ασε που δεν ειναι δεδομενα για ολους Λαυρεντη...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
συμφωνω πως δεν ειναι δεδωμενα για ολους,αλλα τουλαχιστον σε αυτους που λαμβανουν μερος μεχρι στιγμης στην κουβεντα,νομιζω ειναι.παρολα αυτα καλα εκανες κ το διευκρηνησες.θα διαβασουν κ αλλοι την συζητηση.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μα και εγω ισως το "ματωνω" το θεμα και οπως ξαναειπα.. αν νομιζετε οτι ανοιγοντας ενα τετοιο θεμα δινω αφορμες για "λαθος εκπαιδευσεις" επειδη ακριβως θα το διαβασουν και αλλοι τοτε καλυτερα να το κλεισω.
Σημερα δεν εχει μαθημα .. ξεκουραζεται στην καναπεδαρα του σπιτι ο τζουτζουκος μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97