Σκυλοπροβληματα

9 Μαρτίου 2016
9
2
Γεια σας ηθελα να βρω ενα σιτε να πω το προβλημα που προέκυψε με την σκυλιτσα μου. Εχω ενα σκυλακι boxer θηλυκό και ειναι η 2η φορα που εχει περιοδο. Το προβλημα ειναι οτι χθες μας την εκλεψε καποιος απο το κηπο του σπιτιου μας και μετα απο πολυ ωρα που την ψαχναμε την βρηκαμε αρκετα μακρια απο το σπιτι μας με αλλα σκυλια. Πιθανον τωρα ειναι εγκυος. Μιλησαμε χθες με την κτηνιατρο της για να την στείρωση και για έκτρωση. Τωρα ομως εγω τρεμω και στην ιδεα μην μας την ξανα κλεψουν γιατι εχω ακουσει οτι και στην καθημερινη βολτα μπορουν να την κλεψουν. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Γεια σας ηθελα να βρω ενα σιτε να πω το προβλημα που προέκυψε με την σκυλιτσα μου. Εχω ενα σκυλακι boxer θηλυκό και ειναι η 2η φορα που εχει περιοδο. Το προβλημα ειναι οτι χθες μας την εκλεψε καποιος απο το κηπο του σπιτιου μας και μετα απο πολυ ωρα που την ψαχναμε την βρηκαμε αρκετα μακρια απο το σπιτι μας με αλλα σκυλια. Πιθανον τωρα ειναι εγκυος. Μιλησαμε χθες με την κτηνιατρο της για να την στείρωση και για έκτρωση. Τωρα ομως εγω τρεμω και στην ιδεα μην μας την ξανα κλεψουν γιατι εχω ακουσει οτι και στην καθημερινη βολτα μπορουν να την κλεψουν. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
Απλά δεν την βγάζεις ξανά στον κήπο χωρίς επιτήρηση!!!! Στη βόλτα για να κλέψουν τόσο μεγάλο σκυλί το θεωρώ απίθανο. Το έχω ακούσει που περνάνε με αυτοκίνητο και το αρπάζουν αλλά αυτό συμβαίνει με μικρόσωμα. Ένα boxer είναι λίγο δύσκολο να το σηκώσεις και να το βάλεις μέσα στο αυτοκίνητο.

• Like
Reactions: Orilis

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Την έκλεψαν και την βρήκατε αργότερα με άλλα σκυλιά;;o_O Χμ μήπως απλά δραπέτευσε λόγω οίστρου; Όπως και να 'χει η μόνη λύση στο προβλημά είναι ο σκύλος να είναι μόνιμα εντός σπιτιού και στον κήπο μόνο με την παρουσία των ιδιοκτητών. Για την βόλτα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό που ορίζει ο νόμος, να είναι δηλαδή ο σκύλος πάντα στον οδηγό, καθώς και να μην την βάλουν στο μάτι οι όποιοι κακοπροαίρετοι["στατιστικά" πάντως τα μικρόσωμα είναι αυτά που κινδυνέυουν περισσότερο για κάτι τέτοιο]!

9 Μαρτίου 2016
9
2
πιθανον την σηκωσανε και την βγάλανε απο τον κηπο. Μονη της αποκλείεται να ανεβηκε τα καγκελα και να το εσκασε. Απλα στον κηπο τρεχει ολη μερα κανει εκει την βραδινη της αναγκη και απο τοτε που ειναι στον κηπο αδυνατισε γιατι παλια που τη ειχαμε μεσα στο σπιτι ηταν ποιο χοντρουλα αλλα αναγκαστικα μαλλον θα φτιαξουμε τα καγκελα ποιο ψηλά για να μην μπορει κανεις να μπει στο σπιτι.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Δεν θα μπορείς να μπει κανείς,δεν θα μπορεί ίσως να βγει μόνη της ναι οκ...Μπορεί όμως οποιοσδήποτε να πετάξει και μέσα στο κήπο,σου να βλάψει την σκυλίτσα σας και μετά να έχετε άλλα σκύλοπροβλήματα...

Και εγώ πάντως θεωρώ ότι μόνη της βγήκε προς αναζήτηση γαμπρού...αν την είχαν κλέψει θα την είχαν μαζί τους δεν θα την άφηναν να αλωνίζει.

• Like
Reactions: Orilis and Aslan

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthr...apagoges_skylon_kanoun_oi_symmories-64317432/ αυτο το σιτε βρηκα χθες. Γαμπρο εχουμε εξω απο το σπιτι και παρολο που εφυγε αυτος την περιμενε εξω απο το σπιτι μας να την δει. Αμα η σκυλιτσα μ το εσκαγε θα πηγαινε και αυτος μαζι της.

Δεν ήξερα οτι το Έθνος ανταγωνίζεται "Το Κουλούρι"

• Like
Reactions: Aslan

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.105
Η είδηση, ανεξάρτητα από που προέρχεται, είναι αληθής και πασίγνωστη, σε όσους ενημερώνονται καθημερινά, σχετικά με σκύλους που χάθηκαν. Αφορά κυρίως μικρόσωμα σκυλιά, που μοιάζουν με καθαρόαιμα και θα μοσχοπωληθούν τα ίδια ή τα κουτάβια τους, αλλά και πιο μεγαλόσωμα σκυλιά, που επίσης μοιάζουν με καθαρόαιμα και που έχουν την...πολυτέλεια, να ζουν σε κήπους. Piece of cake για όποιον τα βάλει στο μάτι, για οποιοδήποτε λόγο.

• Like
Reactions: johnk

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
1) Στειρώστε τη, για πολλούς λόγους...
2) Να μην την αφήνετε έξω μόνη γιατί ακόμα και στειρωμένη μπορεί να την πάρουν.
Καλωσήρθατε :)

9 Μαρτίου 2016
9
2
θα την στειρώναμε ουτως η αλλος αλλα απλα δεν περιμεναμε να γινει αυτο το πραγμα. Εχουμε κανονισει για την επομενη πεμπτη την στειρωση της.

• Like
Reactions: ioanna a and LaCat

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν την ειχε παρει καποιος δε θα την εβρισκες... οποτε οι λυσεις ειναι 1. Στειρωση και 2. Καλυτερος ελεγχος... μηπως να τη βαλεις μεσα?

9 Μαρτίου 2016
9
2
Να ρωτησω κατι αλλο ? με το μικροτσιπ που της εχουμε βαλει απο την στιγμη που χθες χαθηκε θα μπορούσαμε να την βρουμε?

9 Μαρτίου 2016
9
2
Αν την ειχε παρει καποιος δε θα την εβρισκες... οποτε οι λυσεις ειναι 1. Στειρωση και 2. Καλυτερος ελεγχος... μηπως να τη βαλεις μεσα?
πιθανον θα την εχουμε μεσα μεχρι να φτιαξουμε τα καγκελα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Να ρωτησω κατι αλλο ? με το μικροτσιπ που της εχουμε βαλει απο την στιγμη που χθες χαθηκε θα μπορούσαμε να την βρουμε?
Το μικροτσίπ εχει την εξής χρησιμότητα: αν χαθεί/κλαπεί ο σκύλος και παει σε γιατρό και το τσεκάρει για τσιπ, θα βρει το όνομα και το τηλεφωνο σου, θα σε ενημερώσει ( ; ) και θα πας να πάρεις τον σκυλο σου. Δε μπορεις να βρεις το ζώο με το τσιπ (που ειναι δηλαδη), το τσιπ ειναι για να βρίσκουν εσένα.

• Like

9 Μαρτίου 2016
9
2
Το μικροτσίπ εχει την εξής χρησιμότητα: αν χαθεί/κλαπεί ο σκύλος και παει σε γιατρό και το τσεκάρει για τσιπ, θα βρει το όνομα και το τηλεφωνο σου, θα σε ενημερώσει ( ; ) και θα πας να πάρεις τον σκυλο σου. Δε μπορεις να βρεις το ζώο με το τσιπ (που ειναι δηλαδη), το τσιπ ειναι για να βρίσκουν εσένα.
κριμα νομιζα οτι με αυτο μπορουσες να την εντοπίσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.105
κριμα νομιζα οτι με αυτο μπορουσες να την εντοπίσεις.
Το microchip είναι υποχρεωτικό από τον Νόμο και συγχρόνως, ένας σίγουρος τρόπος, να αποδείξεις, ότι ο σκύλος είναι δικός σου.

• Like

9 Μαρτίου 2016
9
2
Το microchip είναι υποχρεωτικό από τον Νόμο και συγχρόνως, ένας σίγουρος τρόπος, να αποδείξεις, ότι ο σκύλος είναι δικός σου.
Το ξερω της εχουμε βαλει. απλα δεν ηξερα αν μπορεις να την εντοπισεις με αυτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie