Σκυλοπλατσουρίσματα στο puppies park!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μπράβο κορίτσια σούπερ περάσατε! Επειδή θέλουμε κι εμείς, περιμένετε λίγο... μεγαλώνουμε κι ερχόμαστε! :D
Άντε να δούμε!!! Θέλω πολύ να γνωρίσω και σένα αλλά και το Παιδί No2 φυσικά!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μμμμ.... Θα μπορουσε να αποτελεσει πατρινο-αθηναικη συναντηση αραγε; :)
η λιμνη δεν ενδεικνυται για κολυμπι;
Oι Πατρινοι δεν μπορουν να βρεθουν μεταξυ τους στην Πατρα! Θα βρεθουνε με Αθηναιους... στην Περαχώρα ?

Εγω δεν θα εκανα μπανιο στην λιμνη...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα βγω off αλλα θα σκασω αν δε ρωτησω αν εχει καποιος παει στη λιμνη του ηραιου στο λουτρακι...Ειναι ομορφα;
=
είναι ένας μικρός παράδεισος. Πέρασα εκεί μία εβδομάδα πριν λίγα χρόνια (καθώς δεν έβγαινε για κανονικές διακοπές στα νησιά και να σου πω... θαύμα ήταν!).
Και βέβαια ενδείκνυται για κολύμπι - έχει θαλασσινό νερό! Πραγματικά υπέροχα νερά !!!

Άντε να δούμε!!! Θέλω πολύ να γνωρίσω και σένα αλλά και το Παιδί No2 φυσικά!!!
και εμείς θέλουμε!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αμάν βρε ICE μας έπιασες σε δύσκολή εποχή κι έπεσες να μας φας! Θα οργανωθούμε κι εμείς εδώ, μη νομίζεις, κάτσε να κοπάσουν λίγο οι υποχρεώσεις!

Πάντως, όσο υπέροχα και να είναι τα νερά, μάλλον ούτε κι εγώ θα κολυμπούσα σε λιμνοθάλασσα... Εδώ δεν ευχαριστιέμαι τους πολύ κλειστούς κόλπους γιατί δεν ανανεώνεται εύκολα το νερό τους...

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Να πω κ γω κατι off επειδη αναφερθηκατε σε λιμνες δλδ
Ωραια λιμνη (ισως οχι για κολυμπι) με πολυ ωραιο τοπιο ειναι η Τσιβλου!Ωραιο μερος για σκυλοσυναντηση με ψηλα δεντρα, σκια εχει κ κατι ξυλινους παγκους απ οτι θυμαμαι....λεω εγω τωρα...
off topic ended!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πραγματι, η λιμνη Τσιβλου ειναι υπεροχο μερος και πολυ ησυχο και βολικο για σκυλοβολτα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Σκάρλετ και Έλβις απλώς καταπληκτικοί !!! Καλό καλοκαίρι εύχομαι, και να περνάτε πάντα όλοι τόσο καλά !!! :)

ΥΓ. Αυτό το χάπι που μας έχουν υποσχεθεί για να μην ζηλεύουμε, πότε θα βγεί επιτέλους ;;;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΥΓ. Αυτό το χάπι που μας έχουν υποσχεθεί για να μην ζηλεύουμε, πότε θα βγεί επιτέλους ;;;
Δεν εχει παρει ακομα εγκριση "τυπου". Θα συνεννοηθεις με τα "κεντρικά"... :p

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ναί, αλλά έτσι όπως πάμε θα γίνει βλάβη που δεν επιδέχεται ίαση. Να το βράσω τότε το χάπι ... :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τι ωραια που περασατε...πηγαμε και εμεις την Δευτερα και καναμε το πρωτο μας μπανιο!!Ελπιζω να σας δω καποια μερα γιατι θα ξαναπαμε συντομα(λογικα την αλλη εβδομαδα)!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Τι ωραια που περασατε...πηγαμε και εμεις την Δευτερα και καναμε το πρωτο μας μπανιο!!Ελπιζω να σας δω καποια μερα γιατι θα ξαναπαμε συντομα(λογικα την αλλη εβδομαδα)!!!
κι ηθελα να σε ρωτησω βλεποντας το avatar σου με την ομορφια σου στη πισινα με το κουλουρακι αυτο αν πας κι εσυ! Εμενα τα "φτυνει" αυτα τα κουλουρακια κι ειναι τοσο βολικα στο δαγκωμα....εχει ψυχωση με το μπουκαλι!
Παμε παρεα ναι!!!!! Στειλε πμ!

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Πολύ ωραία!!!
Πρέπει το κουκλί cocker να το έχουμε πετύχει κι εμείς στο Puppies Park κάποιο Σαββατο... δεν είμαι σίγουρη. Πηγαίνουμε κάθε Σαββάτο μεσημεράκι για βουτιές!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πολύ ωραία!!!
Πρέπει το κουκλί cocker να το έχουμε πετύχει κι εμείς στο Puppies Park κάποιο Σαββατο... δεν είμαι σίγουρη. Πηγαίνουμε κάθε Σαββάτο μεσημεράκι για βουτιές!
Υπαρχει αλλο ενα η "Linux" που ειναι καθημερινος θαμωνας! Βρισκεται ομως παντα στο χωρο του μπαρ....ισως να εχεις δει αυτο...αλλα μπορει και τη δικη μου....
Ελπιζω να τα πουμε εκει συντομα! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
IMG_2038..jpgIMG_2031..jpg

Μερικες βουτιες και απο εμας στο puppies park!!!:)
Ξεχασα να τραβιξω μαζι με την Skarlet:(