Μμμμ.... Θα μπορουσε να αποτελεσει πατρινο-αθηναικη συναντηση αραγε;
η λιμνη δεν ενδεικνυται για κολυμπι;
Άντε να δούμε!!! Θέλω πολύ να γνωρίσω και σένα αλλά και το Παιδί No2 φυσικά!!!Μπράβο κορίτσια σούπερ περάσατε! Επειδή θέλουμε κι εμείς, περιμένετε λίγο... μεγαλώνουμε κι ερχόμαστε!
Oι Πατρινοι δεν μπορουν να βρεθουν μεταξυ τους στην Πατρα! Θα βρεθουνε με Αθηναιους... στην Περαχώρα ?Μμμμ.... Θα μπορουσε να αποτελεσει πατρινο-αθηναικη συναντηση αραγε;
είναι ένας μικρός παράδεισος. Πέρασα εκεί μία εβδομάδα πριν λίγα χρόνια (καθώς δεν έβγαινε για κανονικές διακοπές στα νησιά και να σου πω... θαύμα ήταν!).Θα βγω off αλλα θα σκασω αν δε ρωτησω αν εχει καποιος παει στη λιμνη του ηραιου στο λουτρακι...Ειναι ομορφα;
=
και εμείς θέλουμε!!!Άντε να δούμε!!! Θέλω πολύ να γνωρίσω και σένα αλλά και το Παιδί No2 φυσικά!!!
Ε ναι.... Πολυ δυσκολο project πραγματιOι Πατρινοι δεν μπορουν να βρεθουν μεταξυ τους στην Πατρα! Θα βρεθουνε με Αθηναιους... στην Περαχώρα ?
Εγω δεν θα εκανα μπανιο στην λιμνη...
Δεν εχει παρει ακομα εγκριση "τυπου". Θα συνεννοηθεις με τα "κεντρικά"...ΥΓ. Αυτό το χάπι που μας έχουν υποσχεθεί για να μην ζηλεύουμε, πότε θα βγεί επιτέλους ;;;
κι ηθελα να σε ρωτησω βλεποντας το avatar σου με την ομορφια σου στη πισινα με το κουλουρακι αυτο αν πας κι εσυ! Εμενα τα "φτυνει" αυτα τα κουλουρακια κι ειναι τοσο βολικα στο δαγκωμα....εχει ψυχωση με το μπουκαλι!Τι ωραια που περασατε...πηγαμε και εμεις την Δευτερα και καναμε το πρωτο μας μπανιο!!Ελπιζω να σας δω καποια μερα γιατι θα ξαναπαμε συντομα(λογικα την αλλη εβδομαδα)!!!
Υπαρχει αλλο ενα η "Linux" που ειναι καθημερινος θαμωνας! Βρισκεται ομως παντα στο χωρο του μπαρ....ισως να εχεις δει αυτο...αλλα μπορει και τη δικη μου....Πολύ ωραία!!!
Πρέπει το κουκλί cocker να το έχουμε πετύχει κι εμείς στο Puppies Park κάποιο Σαββατο... δεν είμαι σίγουρη. Πηγαίνουμε κάθε Σαββάτο μεσημεράκι για βουτιές!
τι καλη που ειναι!!!!! ειναι πολυ εξυπνη η Μοιρα σας, να τη χαιρεστε!!!View attachment 22944View attachment 22945
Μερικες βουτιες και απο εμας στο puppies park!!!
Ξεχασα να τραβιξω μαζι με την Skarlet