Σκυλοπάρκο Χολαργού

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τώρα είδα ότι το dogo που παίζει είναι μηνών, έχει παίξει ποτέ με ενήλικο αρσενικό;
Bασικά άστο θα τα πούμε από κοντά γιατί σπαμάρουμε το thread :)
Χτες ειχαμε μια συναντηση με ενα λαμπραντορ που πραγματικα μου θυμισε απο τις περιγραφες σου τον Ελβις. Μες την τρελη χαρα. Περπατουσαμε ηρεμα και ομορφα και ξαφνικα βλεπω να πεταγεται απο πουθενα ενα κολαρο φωσφοριζε πρασινο μονο! Ηταν νυχτα και δε μπορουσα να δω τι σκυλος ειναι, αν ειναι αρσενικος θυληκος κλπ Παγωσα προς στιγμη αλλα ειπα οκ οτι γινει εγινε. Ερχεται λοιπον κατα πανω μας με τοση φορα και την ουρα σαν τρελη.. μυριζονται με τον Ντιεγκο και καταλαβαινω οτι ειναι αρσενικος. Αρχιζει τις προσποιησεις ο αλλος τσιμπαει ο δικος μου και ησυχαζω προς στιγμην, κυνηγιουνται, πηδανε ο ενας πανω στον αλλο (με τον ιμαντα ο δικος μου) και εγω εχω μεινει αφωνη. Εντωμεταξυ ερχεται και ο ιδιοκτητης του και με ρωταει αν ειναι επιθετικος ο δικος μου ( νωρις το θυμηθηκε).. του λεω δεν ξερω θα δειξει :p 2 χρονων το λαμπ.. μετα απο κανα δυο λεπτα πηρε αερα ο καημενος , τα πηρε κρανιο ο Ντιεγκο και αρχισε τις αγριαδες.. τον μαζεψα και γεια σας :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αύριο λέμε να τιμήσουμε το πάρκο το μεσημεράκι ! Όποιος έχει διάθεση... :D
Τι ώρα περίπου ?
Θα ρωτήσω το αγόρι μου και αν μπορεί θα έρθουμε ( αν και δεν τον νομίζω :( )
Και φυσικά αν δεν βρέχει γιατί αν έρθουμε θα έρθουμε με μηχανή .

Πολλά έρχομαι έβαλα !! :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δεν θέλω να την ταλαιπωρώ .
Νιώθω άσχημα !
95% θα έρθουμε αλλά δεν ξέρω το πως ....
και οι οδηγίες δεν βοήθησαν .
Μήπως ξέρει κανείς απο Πειραιά πως πάμε ?

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Μην ξαναδιαβάσω αηδίες οτι με ταλαιπωρείς... Την επόμενη φορά, δλδ το επόμενο Σαββάτο, να έρθεις!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μην ξαναδιαβάσω αηδίες οτι με ταλαιπωρείς... Την επόμενη φορά, δλδ το επόμενο Σαββάτο, να έρθεις!
Σε ευχαριστώ πολύ !!

Θα ερχόμουν σήμερα !Αλλά λόγω των απεργιών άλλαξαν ημερομηνίες τα μαθήματα και δίνω συνεχόμενα Δευτέρα , Τρίτη και Τετάρτη .
Α το άλλο Σάββατο δεν γίνεται έχω γενέθλια !!! γίνομαι 21 :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Στο σκυλόπαρκο χολαργού όταν ο Έλβις ήταν 3 μηνών δέχτηκε επίθεση από καναδέζικο λύκο...Ευτυχώς χωρίς ολέθρια αποτελέσματα γιατί τον αρπάξαμε εγκαίρως.
Η Τσίλι είναι όντως άπαιχτη!!!Αλλά και η μικρή σου μποξερίνα , τρομερός συνδιασμός, μπόξερ λαμπ και ράσσελ, μπορεί να παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως.
Μιμινουλα τα αφτάκια γιατί είναι αναποδογυρισμένα, έτσι γίνεται το δέσιμο ή απλά της γύρισαν στο παιχνίδι;

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Με το αρσενικό το μποξερ τον Roberto που βρίσκουμε εκεί παίζει η δικιά μου συνήθως! :) Είχε φύγει την ώρα που ήρθε η Τσίλι και μου έκλεψε την καρδιά χαχα! Κ με το λαμπ τον "Μάγκα" έπαιξε αρκετά! Απλά ήταν ήδη αρκετά κουρασμένη!

Δεν τις τα έχουμε δέσει ακόμα! Από το παιχνίδι τα αυτιά της ήταν μονίμως στον αέρα! :D

2 αυτιά ανέμιζαν όπως βλέπεις... :D

Ο Μάγκας.... από ότι φαίνεται....μας συμπάθησε ιδιαίτερα! χαχααχαχαχαχα! :p :p