Σκυλοπάρκο Στην Ηλιούπολη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
Τα λέω και μπροστά του αγαπητέ. Τι; Θα κόλλωνα; Ξέρεις τι είναι, να κάνεις Καματερό-Χαλάνδρι σε 15 λεπτά, να προλάβεις τον γιατρό Σάββατο μεσημέρι, γιατί το βλαμμένο ερωτεύτηκε το Α και ανεβοκατέβαινε σαν τρελλό; Και οχι μόνο ανεβοκατέβαινε, αλλά ήθελε στην κορυφή, να κάνει και πιρουέττες, διπλά τόλουπ, τριπλά άξελ και...πάρτον κάτω...και...κάι..κάι..κάι..μανούλα έπεσα...μετά...:mad:

Γι'αυτό λέω...επικίνδυνο το Α, χωρίς απόλυτη επίβλεψη :)

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Πέρα από την πλάκα, χτύπησε πέφτοντας απο 'κει? Γιατί το ύψος δεν είναι πολύ μεγάλο και θεωρούσα ότι είναι σχετικά ακίνδυνο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
Οταν πέφτεις από την κορυφή του, χωρίς να το έχεις πρόθεση, χτυπάς. Τουλάχιστον έτσι δείχνεις :mad:

Επεσε με το πλάι, έβαλε τα κλάμματα, δεν σηκωνόταν όρθιος και όταν με τα πολλά σηκώθηκε, κούτσαινε και δεν πάταγε το πίσω πόδι. Εφυγα μαλλιοκούβαρα να προλάβω τον γιατρό. Το π@π@ρίδι κλαψούριζε σε όλη την διαδρομή, κούτσαινε ανεβαίνοντας τα σκαλιά και μόλις είδε ένα γπ, που επίσης περίμενε τον γιατρό, έγινε αυτομάτως και δια μαγείας...καλά. Περδίκι σου λέω. Να στήσει έναν καυγά με το γπ, τρικούβερτο :mad:

Και το επόμενο Σάββατο, στο επόμενο μάθημα, τρέχοντας του σκοτωμού στο...ίσωμα, έσπασε το δάχτυλο, στο ίδιο πίσω πόδι [τελικά, εκ των υστέρων, ίσως το ένα να ήταν και συνέχεια του άλλου :rolleyes:]. Πες μου, πόσα σκυλιά ξέρεις, να έχουν σπάσει δάχτυλο. Πόσα;;; 5 εβδομάδες στον γύψο και πάει το καλοκαίρι της μανούλας :mad: Και κόντεψε να κάνει και βουτιά στην πισίνα, με τον γύψο στο πόδι. Ευτυχώς, που τον πρόλαβαν και τον σταμάτησαν. Στον πάτο κατευθείαν θα πήγαινε :mad:

Αμάν...πόσα κόκκινα φατσάκια...
Είδες; Μια ερώτηση μου κάνεις για το μεταλλαγμένο, και μπορώ να μιλάω ώρες...:(

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Οταν πέφτεις από την κορυφή του, χωρίς να το έχεις πρόθεση, χτυπάς. Τουλάχιστον έτσι δείχνεις :mad:

Επεσε με το πλάι, έβαλε τα κλάμματα, δεν σηκωνόταν όρθιος και όταν με τα πολλά σηκώθηκε, κούτσαινε και δεν πάταγε το πίσω πόδι. Εφυγα μαλλιοκούβαρα να προλάβω τον γιατρό. Το π@π@ρίδι κλαψούριζε σε όλη την διαδρομή, κούτσαινε ανεβαίνοντας τα σκαλιά και μόλις είδε ένα γπ, που επίσης περίμενε τον γιατρό, έγινε αυτομάτως και δια μαγείας...καλά. Περδίκι σου λέω. Να στήσει έναν καυγά με το γπ, τρικούβερτο :mad:

Και το επόμενο Σάββατο, στο επόμενο μάθημα, τρέχοντας του σκοτωμού στο...ίσωμα, έσπασε το δάχτυλο, στο ίδιο πίσω πόδι [τελικά, εκ των υστέρων, ίσως το ένα να ήταν και συνέχεια του άλλου :rolleyes:]. Πες μου, πόσα σκυλιά ξέρεις, να έχουν σπάσει δάχτυλο. Πόσα;;; 5 εβδομάδες στον γύψο και πάει το καλοκαίρι της μανούλας :mad: Και κόντεψε να κάνει και βουτιά στην πισίνα, με τον γύψο στο πόδι. Ευτυχώς, που τον πρόλαβαν και τον σταμάτησαν. Στον πάτο κατευθείαν θα πήγαινε :mad:

Αμάν...πόσα κόκκινα φατσάκια...
Είδες; Μια ερώτηση μου κάνεις για το μεταλλαγμένο, και μπορώ να μιλάω ώρες...:(
Χαχαχαχααχα τι παιδί ειναι αυτό :D :D. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βαριέσαι ποτέ μαζί του...

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@mareco συμφωνω οτι τα παγκακια προοριζονται για χαλαρωση και κουβεντα..με αποτελεσμα να χανεις οπτικη επαφη με τον σκυλο σου...αλλα απο την αλλη..μπορεις να ακουμπησεις πανω σε ενα παγκακι,την τσαντα με το νερο,τα μπαλακια και τις βουρτσες του σκυλου...αντι να την κρατας πανω σου..η να την αφησεις κατω στο χωμα και κανα επιδοξο αρσενικο να την κατουρησει! Οπως και να χει...ο χωρος ειναι αρκετα ωραιος...και την επομενη φορα που θα ξαναπαμε...οταν θα χει ολοκληρωθει και τεθει σε λειτουργια..θα σας εχουμε και φωτογρφαικο υλικο!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Λοιπον Ενημερωνω το νημα...το Παρκο εδω και 5μερες εχει ξεκινησει την λειτουργια του....ο χωρος ειναι πλεον ετοιμος....και μενουν μονο κατι τελευταιες πινελιες...οπως αυτο με το θεμα της βρυσης! Το χαλικι δεν στρωθηκε ..εμεινε κατω απλα το χωμα (διοτι το χαλικι "κοβει τα πελματα των σκυλων" ετσι ενημερωθηκε ο δημος...και δεν εριξε το χαλικι τελικα)! Λοιπον σε ενα γρηγορο περιπατο μας εκει σημερα...ειπαμε να σας δωσουμε κανα-δυο φωτογραφιες...(απο κινητο δυστηχως) αλλα τωρα που ο χωρος ειναι ετοιμος...θα τον επισκεφτουμε ξανα!

το "αλφα" κατω δεξια και περα στο βαθος το "λαστιχο αυτοκινητου" για να περνανε απο μεσα τα σκυλακια....
[/URL][/IMG]
Η μαυρη μορφη κατω αριστερα ειναι η Rottie ... :p

Η γεφυρα που σας ειχα πει για να περνανε απο πανω τα σκυλακια...χρησιμοποιειτε απο ολους για να καθονται οι θαμωνες ακι να ακουμπαν τα πραγματα τους...συνηθως!
[/URL][/IMG]

Ο παγκος πικνικ κολητα της περιφραξης αλλα εξω απο το χωρο του παρκου..που σας ειχα πει...)πισς απο την ροδα)
[/URL][/IMG]

και τελος η εισοδος του Παρκου
[/URL][/IMG]

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βλεπω οτι εβαλαν ψηλη περιφραξη,ευτυχως που τους εκοψε και δεν βαλανε σαν το δικο μας που ειναι κινδυνος για σκασιαρχειο!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
pπολυ ωραιο οντως.. μονο πλεον να προσεχετε τυχον σκυλοκαβγαδες αν βρεθουν ειδικαανω των δυο τριων σκυλιων..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
.. μονο πλεον να προσεχετε τυχον σκυλοκαβγαδες αν βρεθουν ειδικαανω των δυο τριων σκυλιων..
Καλά...από τέτοια...όρεξη να 'χουμε, να ακούμε ιστορίες στο κοντινό μέλλον :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
Να βάζαμε μία κι εδώ, το βίντεο με τον...κύκλο;
Καλού-κακού βρε παιδί μου :p

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Παντως τα αρσενικα που ηταν στο παρκο οσο ημασταν εμεις...παιζανε καλα αν και ηταν ολα απο 8 εως 10 μηνων...ενας κυριος με μποξερ που ηρθε(3ετων)...στην πορτα οσο περιμενε να μυριστουνε τα σκυλια ..το μποξερακι του αρχισε κατι δοντια και γαυγισμα και κακο...και τον πηρε και πηγανε παραπερα για περιπατο...(εχει αρκετη απλα να περπατησεις το ολο παρκο...μετα που φυγαμε ολοι...μπηκε κι αυτος με τον δικο του...! Πραγματικα με εξεπληξε....που δεν τον αμολυσε κατευθειαν αλλα περιμενε να δει τι και πως...! Γενικα το Παρκο πλην του σαβ/κου, τις καθημερινες δεν εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα ακομα....κι αυτο απο οτι μας ειπαν κατοικοι εκει γινεται διοτι....η μιση Ηλιουπολη παει στο Βουνο/Υμητο τα σκυλια της...για βολτα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
γιαννη προφανως ο ανθρωπος γνωριζε τον σκυλο του και ειπε να ελεγξει ...
συνηθως το κακο γινεται με αυτους που λενε...
συγνωμη πρωτη φορα μου συμβαινει...
τεσπα ευχομαι να το χαρειτε χωρις απροοπτα..

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εμεις περιστασιακοι ειμαστε εκει...δεν πεφτει και διπλα μας....αλλα ειναι ενας ωραιος χωρος....ευχομαι συντομα και στα μερη σας να γινει κατι ποαρομοιο...και γενικα ανα ολες τις μεγαλες πολεις της ελλαδας να υπαρξουν τετοιες κινησεις! [καλιο αργα,παρα ποτε]!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Φαίνεται πολύ ωραίο! Μπράβο!
Όντως μακάρι να ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές!
Άντε να δούμε αν τελικά θα υπάρχει πρόβλεψη για σκυλοπάρκο στη παραλία της Θεσσαλονίκης που ολοκληρώνεται η ανάπλαση και σε λίγο καιρό παραδίδεται το έργο.

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Αρχίσανε οι φθορές στο πάρκο....

Εδώ και λίγες μέρες η πόρτα του πάρκου είναι χαλασμένη και κλείνει μόνο με αυτοσχέδιους τρόπους.

Επίσης όπως περίμενα δεν έγινε καμία πρόβλεψη για παροχή πόσιμου νερού.

Πρέπει όμως να είμαστε ο μοναδικός δήμος που έχει δημοτικό πάρκο σκύλων με πισίνα..... Τι δεν είναι πισίνα αλλά το βρόχινο νερό που καλύπτει το 1/3 του πάρκου???? Μα γιατί μου το χαλάτε......

Πέραν της πλάκας περίμενα με ανυπομονησία το πάρκο αυτό μιας και θεωρώ οτι είναι καλό κάποιες φορές (όχι συνέχεια) τα σκυλιά να ξεδίνουν μεταξύ τους χωρίς τον περιορισμό του λουριού. Απογοητεύομαι όμως λίγο και απο τους πολίτες που ήδη το έχουν βανδαλίσει αλλά και απο το Δήμο που δεν πρόβλεψε κάποια βασικά όπως:

Πόσιμο νερό

Κάδους σκουπιδιών (έχει απέξω αλλά αν ο δικός μου με δει να βγαίνω χωρίς αυτόν μπορεί να γκρεμίσει την περίφραξη και εγώ δε μπορώ να κάθομαι με το σακουλάκι στα χέρια μέχρι να φύγουμε)

Χώρο στάσης (συμφωνώ με αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω όσον αφορά τα παγκάκια αλλά κάπου πρέπει να ακουμπήσω και εγώ τα πράγματα μου... Δυστυχώς όλοι κάθονται στα εμπόδια που έχουν τοποθετηθεί. Επίσης μιας και βόλτες βγαίνουμε με κάθε καιρό θα ήθελα να μπορώ να κάτσω κάτω απο ένα στέγαστρο όσο ο μικρός απολαμβάνει την βροχή).

Βλέπω ακόμη με μεγάλη δυσπιστία αυτό το πάρκο.... Μου φαίνεται παράξενο πώς στον ίδιο δήμο που με παράνομη πινακίδα απαγορεύουν την πρόσβαση κατοικίδιων σε πάρκο (απειλώντας μάλιστα και με πρόστιμο) παράλληλα δημιουργούν ένα πάρκο μόνο για σκύλους.

Μήπως προωθείτε σιγά σιγά απαγόρευση πρόσβασης σε όλα τα άλλα πάρκα πλην αυτού?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97