Φχαριστώ για την υποστήριξη βρε.
Τσοπάνη θέλατε, τσοπάνης βγήκε στη κατηγορία δύσκολου επιπέδου! Και χάσαμε
και τη 2η θέση. Με το ζόρι μας επιτράπηκε να μπούμε στο αμάξι και να ξαναμπούμε σπίτι, border collie στη 3η θέση. :-|
Τις δικαιολογίες τις έχουμε έτοιμες όμως:
1. Έφταιγα εγώ βέβαια γιατί πήγα αδιάβαστη. Ρώτησα πριν μπω τι θα έπρεπε να κάνω σε περίπτωση που δεν κάνουμε ένα εμπόδιο, ξαναπροσπαθώ ή πάω στο επόμενο και μου είπανε να πάω στο επόμενο και θα μου κοπούν βαθμοί. Αν 'χάναμε' ένα εμπόδιο λοιπόν, έφευγα σφαίρα για το επόμενο να μη χάσουμε χρόνο.
Αφού τελείωσε ο αγώνας, έμαθα ότι τελικά δικαιούμαι 3 προσπάθειες σε κάθε εμπόδιο, αν δεν περάσουμε καθόλου κάποιο χάνουμε 3 βαθμούς από 5 δευτερόλεπτα ο βαθμός. Ε του π... δε θα έκανα ποτέ 15'' παραπάνω για να περάσουμε ένα εμπόδιο.
2. Πρέπει να είχε 35-38 βαθμούς, δε μπορούσαμε να αποδώσουμε.
3. Αν και οι προπονήσεις ξεκινήσαν το φθινόπωρο εμείς ήμασταν ένα τετράμηνο εκτός λόγω δικού μου ατυχήματος. Καλά που προλάβαμε να κάνουμε λίγο σλάλομ στο σπίτι.
Βλέποντας και τα βίντεο μετά, κατέληξα ότι το ότι τρέχαμε γρηγορότερα δεν είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς η διαφορά στο χρόνο ήταν πολύ μικρή αλλά το σημαντικότερο είναι να περαστούν επιτυχώς όλα τα εμπόδια. Τι να κάνουμε, στις πίστες που έτρεχα μέχρι τώρα αυτό που μέτραγε ήταν τα δέκατα του δευτερολέπτου και αν έβλεπες σκυλί μέσα, αυτό δεν θα ήταν καλό.
Φωτό εγώ δεν έχω καθόλου, μόνο αν μου στείλουν. Έχω βίντεο όμως και τράβηξα και τον τσοπάνη καθώς είδα ότι υπήρχε ζήτηση.