οπότε οταν λες ότι θα δω "φάτσα" την θάλλασσα, είναι κάπου εδω:
http://www.ploigos.gr/?sessionid=8969acfb67d4dd1751760467c3a7e33f
κανα τηλέφωνο για περίπτωση που χρειαστεί;
Σωστα.
Σου έστειλα pm.
οπότε οταν λες ότι θα δω "φάτσα" την θάλλασσα, είναι κάπου εδω:
http://www.ploigos.gr/?sessionid=8969acfb67d4dd1751760467c3a7e33f
κανα τηλέφωνο για περίπτωση που χρειαστεί;
Δεξια προς Βραυρωνα μολις φτασει στη θαλασσα!Ελα καλυτερα απο λεωφορο σπατων. Μόλις δεις θαλασσα φατσα κανεις αριστερα προς Βραυρώνα.
Στο δεξι σου χερι θα δες το φουρνο του Διαγγελάκη.
Ο Ντιεγκούλης??? Απο το συμβάν??? Ελεος ρε παιδί μου....Δεξια προς Βραυρωνα μολις φτασει στη θαλασσα!
Μακαρι να μπορουσαμε και εμεις , αλλα παθαμε και ρηξη τυμπανου
Δυστυχως ναι Πηγη μου...Ο Ντιεγκούλης??? Απο το συμβάν??? Ελεος ρε παιδί μου....
Βαλέρια?!! Πως τον "πεταξες" τον ερμο τον Blankie μεσα στο τσουναμι ;;;(δεν το ειχα δει αυτο!!)
Όπως ήδη με πρόλαβε και ο foibos καταλαβαίνεις ότι πέζει θέμα όχι το στυθόλουρο ή το λουρί στο λαιμό αλλα ο οδηγός που μπορεί να μπλεχτεί στα πόδια του και να μην μπορεί να κολυμπήσει και έτσι να πάει κάτω απο το νερό. Όσο και ξεροκέφαλος να είναι πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πετάς έτσι πουθενά. Ξαναεπαναλαμβάνω, δεν σου την λέω με κάποιο άσχημο τρόπο (μιας και ο γραπτός λόγος συνέχεια παρερμυνέυετε λάθος), απλά σου λέω την γνώμη μου σαν Διονύσης (σαν τίποτα άλλο). Θα μπορούσες άνετα να τον πάρεις με τα χέρια σου (όπως έκανες και στην Λούτσα) και να τον έβαζες να κολυμπάει ενώ τον κράταγες, όχι να τον πετάς απο δω και απο εκεί σαν μπάλα.Διονυση δεν ειναι θεμα να μαθει να κολυμπαει, μια χαρα ξερει να κολυμπαει, οπως ολα τα σκυλια αλλωστε.
Και με τον οδηγο απλα μενει σε ενα σημειο, δεν πνιγεται και ουτως ή αλλως τον οδηγο τον δενω στο στηθολουρο οχι στο λαιμο για να πνιγει.
Και τον πιεζω γιατι ξερω οτι δεν του αρεσει η θαλασσα αλλα το κολυμπι του κανει καλο μετα την εγχειρηση που εκανε και επειδη εχουμε σταματησει τις φυσικοθεραπειες, η μονη λυση ειναι η θαλασσα.
Και γενικα δεν τον πιεζω, οποτε μην το γενικευεις σε παρακαλω. Και φυσικα δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης.
Βασικα ημουν λαθος γιατι ειχε πολυ κυμα, κατα τα αλλα ολα ηταν οκ παντα ειναι επιφυλακτικος οταν βλεπει μεγαλοσωμα σκυλια να χοροπηδανε γυρω του τοσο ενθουσιασμενα, προτιμαει να κανει αυτος το πρωτο βημα, αν παρατηρησες με τον Γκιζμο και τη Λυρα μια χαρα τα πηγανε.
Επειδή ήταν ενα μεμονωμένο περιστατικό και νομιζω οτι το κάνατε τοσοοοο, έλεος!Όπως ήδη με πρόλαβε και ο foibos καταλαβαίνεις ότι πέζει θέμα όχι το στυθόλουρο ή το λουρί στο λαιμό αλλα ο οδηγός που μπορεί να μπλεχτεί στα πόδια του και να μην μπορεί να κολυμπήσει και έτσι να πάει κάτω απο το νερό. Όσο και ξεροκέφαλος να είναι πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον πετάς έτσι πουθενά. Ξαναεπαναλαμβάνω, δεν σου την λέω με κάποιο άσχημο τρόπο (μιας και ο γραπτός λόγος συνέχεια παρερμυνέυετε λάθος), απλά σου λέω την γνώμη μου σαν Διονύσης (σαν τίποτα άλλο). Θα μπορούσες άνετα να τον πάρεις με τα χέρια σου (όπως έκανες και στην Λούτσα) και να τον έβαζες να κολυμπάει ενώ τον κράταγες, όχι να τον πετάς απο δω και απο εκεί σαν μπάλα.
δεν θέλω να φανταστ'ω τι θα γινόταν έτσι και αυτό το είχε κάνει κάποιος άλλος....ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ κίνηση.........[-Xουτε θελω να σε θιξω ουτε να σου την πω,πιστευω ομως οτι αν βλεπουμε κατι που το θεωρουμε λαθος ειναι καλο και επικοδομητικο να το επισημαινουμε εστω και σε ατομα που ξερουν οχι μονο στους νεοφερμενους....
φιλικα.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις!!!δεν θέλω να φανταστ'ω τι θα γινόταν έτσι και αυτό το είχε κάνει κάποιος άλλος....ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ κίνηση.........[-X