Σκυλοκαυγάς , αντιμετώπιση ,

Status
Κλειδωμένο θέμα

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Παρακολουθω με ενδιαφερον την εξελιξη της συζητησης.
Η πλακα ειναι οτι παρα το οσα μετα στομφου πρεσβευονται, και μαλιστα σε βαθμο προπαγανδας, οταν σε ευθυτατη ερωτηση δυο ανδρων, για θεμα που ο ιδιος εθεσε, η απαντηση ειναι "παντα απολαμβανα τις γεροντοκορες με δυσμηνορροια", αυτο με ορους πολιτικης ορθοτητας ονομαζεται χυδαιο και υπουλο χτυπημα κατω απ τη μεση.
Επειδη ομως εμενα μου φερνει αναγουλα η ακραια πολιτικη ορθοτητα, θα το ονομαζα οπως το λεει με μια λεξη ο σοφος λαος!
"Πουστια!"

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Ειμαι αρχάριος στα σκυλοθέματα και μπαινω σε ενα φορουμ να δω τι πρεπει να κανω αν μου την πεσει κανα γ@μοσκυλο.
Πάω στις τελευταίες σελίδες του θέματος ,στο κλου και καλά, γιατι ψιλοβαριεμαι κιολας ..
Και διαβαζω..

Δεν καταλαβαίνω μία.
Που μπήκα ρε φουστη μου?

Εναλλακτικοί τίτλοι:

"Tαιστε μου τον εγωισμό" (ψυχολογία)
"Τεστοστερόνη vs οιστρογόνων" (ολιστική ιατρική)
"Πολύ σκληρός για να μασήσει" (επιστημονική φαντασία)
"Gangbang και μονογαμία" (θρησκευτικά)

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Τη (σοβαρή) άποψή μου για το θέμα την εξέθεσα στα αρχικά μου ποστ. Συνειδητά δεν συμμετείχα στο χαμό της συνέχειας γιατί μια συζήτηση περί @@ δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Επειδή όμως γράφτηκαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα (όρα πρώτο quote παρακάτω), που υπονοήθηκαν εξ αρχής ως σωστά ενώ είναι απολύτως λάθος και επάνω σε αυτή τη λάθος άποψη στηρίχτηκε όλη η υπερβολή της συνέχειας, ένθεν κακείθεν, ας πω κι εγώ το σοβαρό και το (μπόλικο) αστείο μου.

το κολπο με τους ορχεις ειναι κατι δοκιμασμενο σε κυνομαχιες
Όχι, μεγάλο λάθος. Στις κυνομαχίες τα σκυλιά χωρίζουν μόνο με σφήνα. Με τπτ άλλο. Αυτό με τα @@ δεν παίζει με την καμία. Τώρα τι "σπορ" έπαιζε ο ρειν μικρός, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ήταν κυνομαχίες. Εγώ όταν το διάβασα, σκέφτηκα οτι θα ξεκίναγε με κανένα φίλο του σε στιγμές ανίας και θα έλεγαν "τί κάνουμε σήμερα ;" "πάμε να πιάσουμε @@ από σκύλους ;" "πάμε, όποιος πιάσει τα περισσότερα κερδίζει". Και ξεκίναγαν το μικρό τους σαφάρι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Το σχόλιο με το γεροντοκόρη με δυσμηνόροια ήταν όντως σεξιστικό
Σεξιστικό δεν θα το έλεγα. Ως προσβλητικό και ανάγωγο εγώ το προσέλαβα. Και αχρείαστο. Αλλά ο καθένας γράφει και εκφράζεται αναλόγως των περιεχομένων του.

του κατατρεγμενου ρειν,αλλα κ αυτο το gangbang δε μου καθεται κ πολυ ωραία στο ματι...
Ποιοί gangbang-ιάσανε τον ρειν ; Πότε ; Έχουμε βίντεο ;

Μόλις κέρδισες την απέραντη εκτίμηση μου...
Τη δική μου @Μαρια&Ηρα την είχες κερδίσει από καιρό. Τώρα αυξήθηκε :)

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία rein..?
Ορίστε ; Και δεν σου φαινόταν κούρε .....

ΥΓ Εμένα με ενοχλεί περισσότερο απ' όλα η αυτόκλητη αστυνομία πολιτικής ορθότητας του φόρουμ. Και η ρουφιανιά. Είπαμε , "ο καθείς και τα όπλα του, είπε ο ποιητής" ή, ο καθένας και τα περιεχόμενά του, κατά την ψυχολογία.

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
Έχουμε πήξει από αντρίλα που στην πρώτη ευθεία ερώτηση κρύβεται πίσω από γυναικείες φούστες δικηγόρων και δημοκρατικά δικαιώματα. Όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα. Την δυσμηνορροια δεν την σχολιάζω, "κουκιά τρώει, κουκιά μολογάει" λένε στο χωριό μου :p .

Εσύ Μαρία και Ήρα μαζί, σε ερωτήσεις δύο ατόμων "ποιο είναι το σπορ" είδες gangbang? Really τώρα :rolleyes: ? Και θα ρωτήσω σε ΠΜ για κάτι που κάποιος δήλωσε δημόσια? Από πότε?
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

για να μην μπερδευεσαι να στο ξεκαθαρισω...εκανες μια ερωτηση σε εμενα δηλοσιως κι αντιστοιχως, δημοσιως, σε εγραψα στα @@ μου...

να γραφεις εσυ περι αντριλας ειναι σαν να γραφει η παρις χιλτον μανιουαλ για σκαψιμο με γκασμα...

ελα τωρα,γραψε παλι κακες λεξουλες οπως το συνηθιζεις ετσι ωστε να κλειδωσει ο αντμιν το νημα μενοντας εσυ, ως ειθισται στο απυροβλητο...

στους υπολοιπους θα απαντησω αρκετα αργοτερα εφ οσον υπαρχει ακομη το νημα...

• Like
Reactions: Kouros

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Δεν το γυρναμε παλι στο θεμα σκυλοκαυγάς, γιατι απο ανθρωποκαυγαδες εχουμε χορτάσει με τον/την καθε πικραμενο/νη που δεν του/της εχει κατσει το τζοκερ/γκομενα/γκομενος/το παστιτσιο/το μαλλί;

• Like
Reactions: Elios

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Καθόλου δεν μπερδεύομαι.
Απ την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι έκανες την κότα. Άλλες φορές δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, τώρα ξαφνικά σφυρίζεις αδιάφορα. Αν αυτό θεωρείς ότι είναι γράψιμο στα @@, εμένα απλώς μου θυμίζει αυτόν που τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει, μπας και το δεχτεί ο εαυτός του καλύτερα.
Και να θες να βρίσω στο συγκεκριμένο, δεν πρόκειται, θα το αφήσω να δούμε πόσο μπορείς να συνεχίσεις με ομπρέλα στον ήλιο.

zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
@AGRIAN
Επειδή χρησιμοποίησες δική μου και όχι ολόκληρη πρόταση, να διευκρινίσω ότι δεν είναι θέση, είναι υπόθεση. Ετσι κι αλλιώς δεν έχω καμία γνώση επ'αυτού γενικά και ειδικά.

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
Καθόλου δεν μπερδεύομαι.
Απ την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι έκανες την κότα. Άλλες φορές δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, τώρα ξαφνικά σφυρίζεις αδιάφορα. Αν αυτό θεωρείς ότι είναι γράψιμο στα @@, εμένα απλώς μου θυμίζει αυτόν που τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει, μπας και το δεχτεί ο εαυτός του καλύτερα.
Και να θες να βρίσω στο συγκεκριμένο, δεν πρόκειται, θα το αφήσω να δούμε πόσο μπορείς να συνεχίσεις με ομπρέλα στον ήλιο.
αυτο που εχει εδω και καιρο φανει ,ειναι οτι γραφεις με αορατη μελανη οσον αφορα εμενα για να μην ξαναγραψω οτι σε γραφω στα @@ μου και γινω κουραστικος...

μην δινεις αξια λοιπον στο ερωτημα σου θεωρωντας οτι η μη απαντηση μου ειχε σχεση με αυτο...το "γραψιμο" ειναι γενικοτερο κι εχει να κανει με το προσωπο σου...με απλα λογια για να το καταλαβεις...

τα περι κοτας και αντριλας που συνηθιζεις αστα κατα μερος ,διοτι μεσω πληκτρολογιου ολοι ειναι σπετσναζ... απο κοντα ειναι που πεφτει το πολυ γελιο η κλαμα κατα περιπτωση...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εσύ Μαρία και Ήρα μαζί, σε ερωτήσεις δύο ατόμων "ποιο είναι το σπορ" είδες gangbang? Really τώρα :rolleyes: ? Και θα ρωτήσω σε ΠΜ για κάτι που κάποιος δήλωσε δημόσια? Από πότε?
Αα μα δεν ησασταν 2!
Οι δυο απλα ρωτησατε...ok...απορια σας δημιουργηθηκε καλως την εκφρασατε...
κ δεν ειπα τιποτα,μεγαλο αγορι ειναι αμα θελει ας απαντησει!
Ομως υπηρξε κ 3ος!
Εε απο 3 κ πανω αρχιζουν τα οργια (ετσι δε λενε 2 is company 3 is a crowd?)

Αμα θες να παρεις την τριχα να την κανεις τριχια,κοινως να το ξεχειλωσεις,κ μεσω της αποριας σου να αφησεις να εννοηθουν διαφορα που δυσφημούν τον άλλο (κ ξερεις η ρετσινιά απαξ κ σου κολλησει δυσκολα φευγει) ναι,τοτε θα το ξεκαθαρισεις μεσω π.μ.
Εκτος κ αν ακριβως εκει αποσκοπεις ... στην ρετσινια...

Δλδ αμα εγω σε ποστ μου αστειευομενη ελεγα "αποφασισα να το γυρισω" (συνηθες φραση κ αυτη,οσο κ το σπορ) θα με ρωτησεις δημοσιως εαν ειμαι λεσβία?

Πολύς κακός χαμός για ένα ζευγάρι @@

Ααα γεια σου κ σενα,
μα τον χαμο εσυ τον ξεκινησες!
Δε ξερω εαν ποσταρεις για να δημιουργεις εντυπωση ή απλα εισαι κακοπροαιρετος,αλλα αυτη την ξερολιαση που σε διακατεχει να την κοιταξεις γιατι δεν μου χει διαφυγει της προσοχης μου...
να ξερεις...
Κ ποιος ειναι ο σκυλος σου ρε αδελφε εσενα?πραγματικα? ( οχι απτην αποψη να τα βγαλουμε να τα μετρησουμε...τα σκυλια μας...)
Ακομη κ ο ρειν που χεζεται μη τυχον κ του τον ματιασουμε τον ποσταρει που κ που κ μας εξιστορει διαφορα
Εσυ,δεν εχεις τιποτα απολυτως να μοιραστεις?

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
Παρακολουθω με ενδιαφερον την εξελιξη της συζητησης.
Η πλακα ειναι οτι παρα το οσα μετα στομφου πρεσβευονται, και μαλιστα σε βαθμο προπαγανδας, οταν σε ευθυτατη ερωτηση δυο ανδρων, για θεμα που ο ιδιος εθεσε, η απαντηση ειναι "παντα απολαμβανα τις γεροντοκορες με δυσμηνορροια", αυτο με ορους πολιτικης ορθοτητας ονομαζεται χυδαιο και υπουλο χτυπημα κατω απ τη μεση.
Επειδη ομως εμενα μου φερνει αναγουλα η ακραια πολιτικη ορθοτητα, θα το ονομαζα οπως το λεει με μια λεξη ο σοφος λαος!
"Πουστια!"
ενα ενα τα βλεπω...

θες να ριξεις μια ματια στο περιεχομενο των γραπτων των ανδρων, πριν καν πω οτι αρνουμαι να απαντησω? διαβασε προσεκτικα και μετα ελα να χαρακτηρισεις την συμπεριφορα μου ως πουστια...εδω ειμαστε...

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
Αα μα δεν ησασταν 2!
Ομως υπηρξε κ 3ος!

Αμα θες να παρεις την τριχα να την κανεις τριχια,κοινως να το ξεχειλωσεις,κ μεσω της αποριας σου να αφησεις να εννοηθουν διαφορα που δυσφημούν τον άλλο (κ ξερεις η ρετσινιά απαξ κ σου κολλησει δυσκολα φευγει) ναι,τοτε θα το ξεκαθαρισεις μεσω π.μ.

Δλδ αμα εγω σε ποστ μου αστειευομενη ελεγα "αποφασισα να το γυρισω" (συνηθες φραση κ αυτη,οσο κ το σπορ) θα με ρωτησεις δημοσιως εαν ειμαι λεσβία?

Ααα γεια σου κ σενα,
μα τον χαμο εσυ τον ξεκινησες!
Δε ξερω εαν ποσταρεις για να δημιουργεις εντυπωση ή απλα εισαι κακοπροαιρετος,αλλα αυτη την ξερολιαση που σε διακατεχει να την κοιταξεις γιατι δεν μου χει διαφυγει της προσοχης μου...
να ξερεις...
Κ ποιος ειναι ο σκυλος σου ρε αδελφε εσενα?πραγματικα? ( οχι απτην αποψη να τα βγαλουμε να τα μετρησουμε...τα σκυλια μας...)
Ακομη κ ο ρειν που χεζεται μη τυχον κ του τον ματιασουμε τον ποσταρει που κ που κ μας εξιστορει διαφορα
Εσυ,δεν εχεις τιποτα απολυτως να μοιραστεις?

(y)(y)(y)(y)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
μην δινεις αξια λοιπον στο ερωτημα σου θεωρωντας οτι η μη απαντηση μου ειχε σχεση με αυτο...
Αξία στο ερώτημα έδωσες εσύ με το να μην απαντάς, και πέρασαν κάμποσα ποστ μέχρι να επανέλθω.
Κι αν εμένα με γράφεις, κι αυτό συμπαρέσυρε και το ερώτημα, σε ρώτησε κι άλλος, και κάποιος έκανε και τοποθέτηση για έκθεση μορφολογίας αρχιδιών σκύλων.
Σε αυτούς γιατί δεν απάντησες?
Αυτό μυρίζει κανονικό αβαβα!

Αα μα δεν ησασταν 2!
Μα σε αυτούς δεν αναφέρθηκες? Ο παρακάτω που λες, και ο οποίος πέταξε υποννοούμενο, δεν το έκανε καταγγελτικά απ όσο το καταλαβαίνω.
Ομως υπηρξε κ 3ος!

Γιατί συνεχίζεις να αναφέρεσαι σε μένα? Δεν έκανα καμία δημόσια τοποθέτηση με τον τρόπο που λες.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ποιος μιλαει @sea-mol για σενα?
Πιαστο απτην αρχη γιατι κάπου χαθηκες!
Το "τα λεω στην νυφη να τακουει η πεθερα" τοχεις ακουστα?

Κ το "gangbang" που χρησιμοποιησα το χρησιμοποιησα για να δω αν η πεθερα ειχε ταντερα να πει "ωπ,εγω υποννοησα,εγω τοπα,γιατι τους παιρνει ολους η μπάλα?"
Αλλα αντ'αυτού τωρα την βλεπουμε α πουλαει τρελα!

Τα μεταξυ σας με τον ρειν δεν με αφορουν καθολου!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
ωραια...

το βασικο προβλημα εδω μεσα, καθως και γενικοτερα ειναι τα "βαφτισια"...

οποιαδηποτε δοκιμη ειτε αδοκιμη εκφραση χρησιμοποιησει καποιος για να χαρακτηρισει μια συμπεριφορα .αυτοματως θα τον χαρακτηρισουν ρατσιστη,σεξιστη,ομοφοβικο κλπ ομορφα "πολιτικως ορθα"...

10-15 χρονια πριν καμια γυναικα δεν παρεξηγουνταν οταν την ρωτουσαν εαν εχει περιοδο,στις περιπτωσεις που γκρινιαζε...ειτε γελουσε ειτε γκρινιαζε ακομη περισσοτερο...

σεξιστη παντος δεν χαρακτηριζε τον αντρα διοτι γελουσαν ακομη και οι φιλες της...

στην 10ετια του 90 που γεμισε η χωρα αλβανους ,οι οποιοι στο 95% ηταν αμορφωτοι και χειρονακτες και καποιος ελεγε "θα παρω καναν αλβανο να μου σκαψει,βαψει σοβατισει" κανεις δεν τον ελεγε ρατσιστη για τον πολυ απλο λογο οτι δεν ηταν...

κι εμενα εαν καποιος μου πει οτι σκεφτομαι με το πουλι μου,ως αντρας,μπορει να τον χαρακτηρισω μαλακα η ηλιθιο,αλλα σε καμια περιπτωση σεξιστη...

χαλαρωστε λιγο και σταματηστε να βλεπετε δρακους...θα μπορουσα να σας πω να κανετε σεξ,διοτι βοηθαει στην ισορροπια των ορμονων και τα δυο φυλλα,αλλα δεν θα το γραψω διοτι πολλοι ειναι απλως κομπλεξικοι ,κατι που οφειλεται σε γενικοτερες προσλαμβανουσες,παντελως ασχετες με την σεξουαλικη δραση η αδρανεια τους...

στο θεμα μας...προσπαθω να σας εξηγησω,χωρις να ειμαι υποχρεωμενος,οτι δεν εχω κανενα προβλημα να πω το οτιδηποτε ακομη κι αν αυτο σημαινει οτι συμμετειχα σε κυνομαχιες...

ειδικα ,στην περι ης ο λογος περιπτωση,θα ημουν και ο καταλληλοτερος για να απαντησω στο θεμα του νηματος...

εχω ξαναγραψει οτι δεν με απασχολει το εαν γινομαι αρεστος,μισητο,συμπαθης,ειτε οτιδηποτε αλλο...κατα συνεπεια δεν αποφευγω το οτιδηποτε...

παρα ταυτα εχετε σκαλωσει χειροτερα και απο μπερδεμενο καλωδιο,θεωρωντας οτι "φοβαμαι" να απαντησω...ξεκοληστε...

υ.γ. για να αποδειξω το χαλαρο του πραγματος δηλωνω οτι, εαν εστω και μονο ενας-μια γραψει οτι τον-την ενοχλουν τα γραφομενα μου και οτι θεωρει οτι δεν πρεπει να βρισκομαι εδω,την κανω με ελαφρα επιτοπου...εντελως απροβληματιστα...

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα