Σκυλοβόλτες στην Αττική

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Με έχετε βάλει σε μεγάλο πειρασμό, αλλά ο Σωτηράκης πρέπει να ακολουθήσει εντολές γιατρού και να παλουκωθεί μέσα. Θα είναι βασανιστήριο να τον φέρω και να τον κρατάω στο 1 μέτρο, οπότε την επόμενη φορά παιδάκια. Καλή βόλτα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Λόγω αέρα η σκυλοβόλτα σήμερα άλλαξε την τελευταία στιγμή προορισμό κ αντί για Σχοινιά, πήγαμε Υμηττό.

Πολλές χαρούμενες σκυλοφάτσες κ αυτή τη φορά κ η παρέα σούπερ. Γκεστ Σταρ η sofiaouda κ τα καταπληκτικά νιουφάκια της, υπό τη συνοδεία των αξεσουάρ τους πΕρικαλώ :D

Σύντομα κ στην επόμενη βόλτα!! :):)
(η λώρα έχει πέσει ξερή! :D)

Μερικές φωτο από σήμερα:

Η αγελοπαρέα Μπλου, μπρούνο & λώρα:D

Ούδα, η κουκλάρα! :)

Ήβα & μπλου

Λέων

:):)

Μπρούνο

Λώρα & μπλάνκυ

Μπλάνκυ & Νέδα

Μάιρα! :):)

Ούδα :)

Αζόρ

ο μπρούνο... πετάει! :D

:):):)

Τα λέμε ξανά σύντομα παίδες! :):):)

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Superrrrr όλες!!! Όλα ξερά θα έχουν πέσει ήδη (αν κρίνω από τη Μαϊρα που ξεράθηκε μέσα στο αυτοκίνητο) !!! Άντε παιδιά σύντομα και η επόμενη σκυλοσυνάντηση!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Φαντάσου να είχα έρθει κι εγώ με άλλα δύο βρωμομαυρόσκυλα τι θα είχε γίνει... :D Μπράβο σας που περάσατε καλά. Σύντομα, στην επόμενη :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!:D:D:D:D οι φωτό είναι κάθε φορά και καλύτερες και η παρέα κάθε φορά εμπλουτίζεται με νέα μέλη!!!:p:p:p:p

η φωτό με την Μάιρα και την Νέδα?(...και εγώ τις μπερδεύω ακόμα) με την γλωσσάρα είναι όλα τα λεφτά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
η φωτό με την Μάιρα και την Νέδα?(...και εγώ τις μπερδεύω ακόμα) με την γλωσσάρα είναι όλα τα λεφτά.
Εκεί η Νatassa ζωγράφισε με τη φωτό κυριολεκτικά!!! ΕΕΕ μας φάνηκε παράξενη... να ένας σκύλαρος και έχει και κάτι μεγάααααλο εκεί!!!!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
πωπω..ωραίγιες φωτο!! :) Μπράβο Νατ!!

Όμορφα περάσαμε και σήμερα! Και η Ίβα ξεράθηκε απο την ώρα που μπήκε στο αμάξι.χιχι!!

Αναμένω κι εγω φωτο από Ειρήνη :D

Τα ξαναλεμε παίδες!!

Καλό βράδυ σε όλους!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
δεν υπαρχουν λόγια...μπράβο...μπραβο...!!!!
Καλά τα νιούφι..απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ..
Κυρία, κυρία...μπορω να τα δανειστω για ένα Σαββατοκύριακο??????
Σαααααας παρακαλώ...:D:D:D
Θέλω να ζουπήξω αυτες τις κεφάλες...σα τρελλή..