Σκυλοβόλτα στα Βασιλικά αυτή την Κυριακή;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σκεφτομαι πολλα Θανο δεν ξερω ειναι νωρις ακομα, θα ξερω μαλλον το Σαββατο. Θες να βρεθουμε απο κοντα ; Θα γινει.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Τέλεια! Τρελαίνομαι να γνωρίζω νέα σταφάκια. Έχω συναντηθεί με τουλάχιστον 3 που έχουμε σκύλους από το ίδιο εκτροφείο! Θα σαι ο 4ος. Καιιιιι μόνο για σένα θα τον έχω δεμένο :) για αρχή για να γνωριστούνε. (συνήθως τον έχω λυτό εντελώς-ποτέ δεν μου κάνει σκηνικά)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οδηγίες για τους νέους εδώ ;)

* Μήπως να αρχίσω να ζητάω πνευματικά δικαιώματα; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ας τα αφησουμε αυτα. Εμενα που ερχομαι απο μακρια και για πρωτη φορα, θα βρειτε ενα τροπο να με ''πάτε''...:p

Συντεταγμενες εχουμε ;

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
κι εμεις μεσα! κι εγω προτιμω το απογευμα. η ζεστη με ενοχλει!!! δεχεστε και ανθρωπινα μωρα ή εχει πολυ περπατουρα?
αμα καποιος κραταει τον Τζερυ κραταω εγω το μωρακι αγγαλιτσα :D ετσι και αλιως εγω μεγαλωσα τον μικρο μου αδερφο απο οταν ημουν 9 :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
τη Βαρυμπομπη τη βλεπεις διπλα?
O χαρτης αυτος που εχω δειχνει μονο το Κρυονέρι. Νομιζω σωστα ειναι βγαινει απο εθνικη σε εναν κομβο και παει στο βουνο μετα το Κρυονέρι. Και αφου τις συντεταγμενες τις εδωσε ο οσκαρ θα τις εχει δουλεψει δεν μπορει να ειναι fake και να βγαινουν και εκει κοντα...:cool: