Φωτό παρακαλώ...αν και δεν παίζει αυτό το σενάριο με την καμμία όμως... Σώτος ένας και μοναδικός!Δεν ξέρω για τον Mareco αλλά ήταν εκει ο σωσίας Σωτήρης...
Φωτό παρακαλώ...αν και δεν παίζει αυτό το σενάριο με την καμμία όμως... Σώτος ένας και μοναδικός!Δεν ξέρω για τον Mareco αλλά ήταν εκει ο σωσίας Σωτήρης...
ο Σώτος μπορεί να είναι ένας και μοναδικός.....εγώ όμως γνώρισα την ''δίδυμη'' αδερφή της Δάφνης!Φωτό παρακαλώ...αν και δεν παίζει αυτό το σενάριο με την καμμία όμως... Σώτος ένας και μοναδικός!
Κακώς, φίλε Mareco, πολύ κακώς...Εγώ ξέρω ότι στα βασιλικά δεν ήρθα.
οκΠάντως το ροτ, απίστευτα υπομονετικό!!!
@underdog ναι, η φωνακλού τσοπάνα είναι του μέλλους ptf.
Ναι, ναι ξέχασα, τώρα τελευταία κάνετε παρεούλα με τον Τσακ Νόρις...μαρέκο και κοκόνι δεν πάνε στα βασιλικά
τα βασιλικά έρχονται στα πόδια μας
Εκτός αν υπήρχε δικός σου σωσίας στα Βασιλικά...:-\"οκ
άρα δεν είμαι εγώ ο υπαίτιος των φωνών
προφανώς τα γαυγίσματα είναι επειδή θεωρεί τα πολλά σκυλιά κοπάδι για συμμάζεμα γιατί "τούτα τα ζαγάρια πάνε όπου νά ναι κι όπως ναναι,ζαγάρια......... στοιχηηηηηηηη-θεί-τε "
εχω agilityτο εμποδια που μεταφερονται!! με λετε αν ειναι να τα φερω!χωρις πλακα η stamatia δινει ωραια ιδεα. την επομενη φορα να παρουμε και κανενα εκπαιδευτικο μπλιμπλίκι και να κανουμε καμια χαζομαρουλα, κανα εμποδιακι, καμια κορινα, κανα dumbbell...
Αδαμ....φαε ενα μηλο....κι αει στο παραδεισο σου...Παρακαλώ το παρόν να κλειδωθεί.....
Η επαρχία ζηλεύει.....