Δεν μπορείς να "μας" ρωτήσεις τίποτα για όσο καιρό θα χρησιμοποιείς μαζί μου πληθυντικό και θα με κάνεις να αισθάνομαι χούφταλο.off topic:
μπορώ να σας ρωτήσω κάτι Sevah:
όπως έγραψα όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα συχνά στο γιαννιώτικο σαλόνι. Συνήθως πήγαινα με το φίλο μου τον Άκη (μπορεί να τον γνωρίζετε, έχει χαρακτηριστικά μια αγέλη από ημίαιμα και για το παιδί του ένα μπουλ τεριέ) ο οποίος πάντα μου έλεγε ότι είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε το σούρουπο. Μιας και γράψατε το ίδιο, να ρωτήσω γιατί;
Λουσιμάρ:
ξαναγράφω, παλιά δεν υπήρχε πρόβλημα να βάλεις σκύλο σ' αυτό το καρυδότσουφλο (είμαι νησιώτης, ταξιδεύω οπουδήποτε, με οποιοδήποτε καιρό, σ' αυτό το πράγμα πρώτη φορά ένιωσα ναυτία) αλλά στο νησάκι εμείς κάναμε βόλτα δεν υπήρχε κάποιο περιφραγμένο μέρος και πηγαίναμε πάντα για φαγητό σε ένα παραδοσιακό μαγειρείο κοντά σε ένα με κάτι αηδιαστικά πράγματα μέσα σε ένα ενυδρείο και έμπαινα κανονικά με το σκύλο μέσα στο μαγειρείο.
Να προτείνω και κάτι άλλο, πολύ όμορφα ήταν όταν μαζευόμασταν με άλλα παιδιά που είχαν σκύλους και στο Ντουλάκ.
Στο νησάκι έχω πάει σε όλη μου τη ζωή 3 φορές,και τις 3 σε αυτό το αηδιαστικό μαγαζάκι που περιγράφεις. Όσο για το πλοίο το θέμα μου δεν είναι αν επιτρέπουν σκύλους αλλά αν οι δικοί μου σκύλοι θα δεχτούν να μπουν μέσα...Αφού ακόμα έχω δίλημμα αν πρέπει να τα πάρω και τα 2 όπου και αν πάμε...κυρίως για το Μπέμπη γιατί είναι ολίγον τι ''τραμπούκος''...χαχαΛουσιμάρ:
ξαναγράφω, παλιά δεν υπήρχε πρόβλημα να βάλεις σκύλο σ' αυτό το καρυδότσουφλο (είμαι νησιώτης, ταξιδεύω οπουδήποτε, με οποιοδήποτε καιρό, σ' αυτό το πράγμα πρώτη φορά ένιωσα ναυτία) αλλά στο νησάκι εμείς κάναμε βόλτα δεν υπήρχε κάποιο περιφραγμένο μέρος και πηγαίναμε πάντα για φαγητό σε ένα παραδοσιακό μαγειρείο κοντά σε ένα με κάτι αηδιαστικά πράγματα μέσα σε ένα ενυδρείο και έμπαινα κανονικά με το σκύλο μέσα στο μαγειρείο.
Να προτείνω και κάτι άλλο, πολύ όμορφα ήταν όταν μαζευόμασταν με άλλα παιδιά που είχαν σκύλους και στο Ντουλάκ.
όταν έδωσα το εντούρο και πήρα αυτοκίνητο πηγαίναμε πολύ στο Κουκλέσι και στο δρόμο που ενώνει τη Φιλιππιάδα με το Ριζοβούνι και παράταγα το αμάξι και περπατάγαμε.Bγείτε λίγο πιο έξω από την πόλη....10 λεπτά από οποιαδήποτε έξοδο την πόλης είσαι στους αγρούς....
Μπείτε σε έναν χωματόδρομο, προσέξτε λίγο μην έχει κανένα μαντρί κοντά και είστε τέλεια!
Έχω κτήμα 5 στρέμματα 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης στο χωριό της μητέρας μουBγείτε λίγο πιο έξω από την πόλη....10 λεπτά από οποιαδήποτε έξοδο την πόλης είσαι στους αγρούς....
Μπείτε σε έναν χωματόδρομο, προσέξτε λίγο μην έχει κανένα μαντρί κοντά και είστε τέλεια!
Αυτός ο συνδιασμός κάτι μου θυμίζει...αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι... Ποιό πετσοπ; Στην πόλη;το Μάλαμιουτ ο Μοχίτο
Ναι στην πόλη κάτω από το γήπεδο. Στην Σταδιού. Τον πάνε συχνά βόλτες στο Μώλο και ίσως να τους ξέρεις από εκεί.Αυτός ο συνδιασμός κάτι μου θυμίζει...αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι... Ποιό πετσοπ; Στην πόλη;