Σκυλοβόλτα Γιάννενα!!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Νυχτώνει περίπου στις 18.15 που σημαίνει ότι αν βρεθούμε περίπου στις 17.00 έχουμε 1 ώρα στην διάθεσή μας για σκυλογνωριμία.
Νομίζω καλά είναι.
Επίσης την Δευτέρα θα μπορώ και εγώ.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
off topic:

μπορώ να σας ρωτήσω κάτι Sevah:

όπως έγραψα όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα συχνά στο γιαννιώτικο σαλόνι. Συνήθως πήγαινα με το φίλο μου τον Άκη (μπορεί να τον γνωρίζετε, έχει χαρακτηριστικά μια αγέλη από ημίαιμα και για το παιδί του ένα μπουλ τεριέ) ο οποίος πάντα μου έλεγε ότι είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε το σούρουπο. Μιας και γράψατε το ίδιο, να ρωτήσω γιατί;

Λουσιμάρ:
ξαναγράφω, παλιά δεν υπήρχε πρόβλημα να βάλεις σκύλο σ' αυτό το καρυδότσουφλο (είμαι νησιώτης, ταξιδεύω οπουδήποτε, με οποιοδήποτε καιρό, σ' αυτό το πράγμα πρώτη φορά ένιωσα ναυτία) αλλά στο νησάκι εμείς κάναμε βόλτα δεν υπήρχε κάποιο περιφραγμένο μέρος και πηγαίναμε πάντα για φαγητό σε ένα παραδοσιακό μαγειρείο κοντά σε ένα με κάτι αηδιαστικά πράγματα μέσα σε ένα ενυδρείο και έμπαινα κανονικά με το σκύλο μέσα στο μαγειρείο.

Να προτείνω και κάτι άλλο, πολύ όμορφα ήταν όταν μαζευόμασταν με άλλα παιδιά που είχαν σκύλους και στο Ντουλάκ.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
off topic:

μπορώ να σας ρωτήσω κάτι Sevah:

όπως έγραψα όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα συχνά στο γιαννιώτικο σαλόνι. Συνήθως πήγαινα με το φίλο μου τον Άκη (μπορεί να τον γνωρίζετε, έχει χαρακτηριστικά μια αγέλη από ημίαιμα και για το παιδί του ένα μπουλ τεριέ) ο οποίος πάντα μου έλεγε ότι είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε το σούρουπο. Μιας και γράψατε το ίδιο, να ρωτήσω γιατί;

Λουσιμάρ:
ξαναγράφω, παλιά δεν υπήρχε πρόβλημα να βάλεις σκύλο σ' αυτό το καρυδότσουφλο (είμαι νησιώτης, ταξιδεύω οπουδήποτε, με οποιοδήποτε καιρό, σ' αυτό το πράγμα πρώτη φορά ένιωσα ναυτία) αλλά στο νησάκι εμείς κάναμε βόλτα δεν υπήρχε κάποιο περιφραγμένο μέρος και πηγαίναμε πάντα για φαγητό σε ένα παραδοσιακό μαγειρείο κοντά σε ένα με κάτι αηδιαστικά πράγματα μέσα σε ένα ενυδρείο και έμπαινα κανονικά με το σκύλο μέσα στο μαγειρείο.

Να προτείνω και κάτι άλλο, πολύ όμορφα ήταν όταν μαζευόμασταν με άλλα παιδιά που είχαν σκύλους και στο Ντουλάκ.
Δεν μπορείς να "μας" ρωτήσεις τίποτα για όσο καιρό θα χρησιμοποιείς μαζί μου πληθυντικό και θα με κάνεις να αισθάνομαι χούφταλο:rolleyes:.
Δεν ανήκω στους ανθρώπους που υποκριτικά δηλώνουν ότι τα έχουν βρει με την ηλικία τους:cool:.
Για πρώτη και τελευταία φορά και επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπος θα παραβλέψω το ατόπημα και θα απαντήσω αλλά δεν θα ξανακάνω εξαίρεση:).

Ο λόγος που πρότεινα απόγευμα είναι καθαρά και μόνο επειδή το πρωί δεν μπορώ λόγο υποχρεώσεων. Μένω πολύ μακριά από την πόλη(50 χιλιόμετρα) και είναι δύσκολο για μένα να βρεθώ εκεί τα πρωινά για βόλτα.

Τον Άκη δεν τον γνωρίζω γιατί τα χρόνια που ζούσα στην πόλη δεν είχα σκύλο. Αν και αφού μου λες για αγέλη αδέσποτων θα ήθελα να τον γνώριζα.

ΥΓ η ιδέα του Ντουλακ είναι μια χαρά!!!!!

Last edited:

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Λουσιμάρ:

Στο νησάκι έχω πάει σε όλη μου τη ζωή 3 φορές,και τις 3 σε αυτό το αηδιαστικό μαγαζάκι που περιγράφεις. Όσο για το πλοίο το θέμα μου δεν είναι αν επιτρέπουν σκύλους αλλά αν οι δικοί μου σκύλοι θα δεχτούν να μπουν μέσα...Αφού ακόμα έχω δίλημμα αν πρέπει να τα πάρω και τα 2 όπου και αν πάμε...κυρίως για το Μπέμπη γιατί είναι ολίγον τι ''τραμπούκος''...χαχα
Το Ντουλάκ είναι όντως ωραία ιδέα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Bγείτε λίγο πιο έξω από την πόλη....10 λεπτά από οποιαδήποτε έξοδο την πόλης είσαι στους αγρούς....
Μπείτε σε έναν χωματόδρομο, προσέξτε λίγο μην έχει κανένα μαντρί κοντά και είστε τέλεια!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Bγείτε λίγο πιο έξω από την πόλη....10 λεπτά από οποιαδήποτε έξοδο την πόλης είσαι στους αγρούς....
Μπείτε σε έναν χωματόδρομο, προσέξτε λίγο μην έχει κανένα μαντρί κοντά και είστε τέλεια!
όταν έδωσα το εντούρο και πήρα αυτοκίνητο πηγαίναμε πολύ στο Κουκλέσι και στο δρόμο που ενώνει τη Φιλιππιάδα με το Ριζοβούνι και παράταγα το αμάξι και περπατάγαμε.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Έχω κτήμα 5 στρέμματα 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης στο χωριό της μητέρας μου:D
Όπως και να έχει ένα Ντουλάκ για αρχή μια χαρά ιδέα είναι. Ο χειμώνας δεν προσφέρεται για πολλά πολλά.

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και το dulac και γενικά η παραλίμνια περιοχή και το Γιαννιώτικο είναι μια χαρά επιλογές για χαλαρές σκυλοβόλτες, απλά, εκεί που είναι τόσο εύκολο να φύγεις εκτός πόλης βρίσκονται άνετα επιλογές!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τελικά έκλεισε για Δευτέρα στις 5 το απόγευμα.
Κανόνισα να έρθουν και άλλοι (περίπου 4-5 άτομα μέχρι στιγμής εκτός φόρουμ) και μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούν και άλλοι αφού τα παιδιά που έχουν το pet που ψωνίζω το έβαλαν ανακοίνωση στην πόρτα του μαγαζιού τους.
Θα βρεθούμε στο πέτρινο θεατράκι απέναντι από τον "Φούρνο" και από εκεί θα πάμε βόλτα προς dulac και όπου μας βγάλει.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Ουουου τέλεια!!Μπράβο!! Ανυπομονώ!! Αφού θα γίνει Δευτέρα απόγευμα λογικά θα μπορεί και ο @Tomsitas.
Τι σκύλους περιλαμβάνει η παρέα; Ρωτάω πιο πολύ για να δω αν θα φέρω το Μπέμπη ή μόνο τη Λούση γιατί όπως είπα είναι λίγο τραμπούκος!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σχεδόν όλες τις φυλές του Ισραήλ.
Από ΕΠ μέχρι Καναδέζικο Μάλαμιουτ και από Γαλλάκια μέχρι Χάσκι.

( Από όλα αυτά το μόνο που γνωρίζω και του έχω μεγάλη αδυναμία είναι το Μάλαμιουτ ο Μοχίτο που τον έχουν τα παιδιά του pet. Είναι φοβερός χαρακτήρας).

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αυτός ο συνδιασμός κάτι μου θυμίζει...αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι... Ποιό πετσοπ; Στην πόλη;
Ναι στην πόλη κάτω από το γήπεδο. Στην Σταδιού. Τον πάνε συχνά βόλτες στο Μώλο και ίσως να τους ξέρεις από εκεί.

Last edited:

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Eλπίζω να σταματήσει αυτή η παλιοβροχή για να μπορέσουμε να βολτάρουμε ανενόχλητοι!!

Αααα πάρτε και φωτογραφικές να τραβήξουμε φώτο να ζηλέψουν οι ξεδιάντροποι που ποστάρουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας μπροστά στη μούρη μας!!! :D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Εμείς που θα έρθουμε από μακριά με την βροχή δεν έχουμε πρόβλημα. Μια χαρά θα έρθουμε.

Το μόνο που θα μας εμποδίσει θα είναι το χιόνι αν και μάλλον δεν υπάρχει πιθανότητα να χιονίζει τη Δευτέρα.
Συμφωνώ για τις φωτογραφικές και όσο περισσότερες τόσο καλύτερα.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Οκ,σκέφτηκα και ένα μέρος που μπορούμε ίσως να σταματήσουμε και τα τα αμολύσουμε να παίξουνε. Είναι στο δρόμο μας.