ΕΝΟΕΙΤΑΙ ....Kαταλήξαμε στο ότι κανένας ακόμα δεν δήλωσε συμμετοχή! Εσύ είσαι μέσα;;
χιουμορ ...Ρωταει ο Φοιβος μου ...." Μπαμπα ,τι ειναι η περιφραξη " ?Ξέρεις κάπου με περίφραξη ή κάτι τετοιο για να μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;
Να σου πω την αλήθεια δεν το ξέρω καθόλου αν επιτρέπονται τα σκυλιά στο ''πλοίο'' που πάει στο νησάκι,θα το κοιτάξω!Μπορώ να προτείνω κάτι; Συγνώμη που ανακατεύομαι κιόλας, όταν ήμουν φοιτητής πηγαίναμε πολύ με τη Νάνα στο Γιαννιώτικο Σαλόνι και αν και δεν είναι πάρκο βέβαια πηγαίναμε και στο νησάκι για περπάτημα, ήταν και ένα μαγαζί με φοβερά γεμιστά εκεί με 600δρχ. λογικά επιτρέπονται ακόμα τα σκυλιά σε κεινο το πράγμα που σε περνάει απέναντι.
Το μέρος μάλλον εξαρτάτε από την ώρα. Στο μόλο προφανώς είναι καλύτερα το σούρουπο. Όπως και στο Γιαννιώτικο σαλόνι. Στο νησί πάλι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βάλω τον Δία στο καραβάκι. Λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Ωραία!Να μας πει και ο Θωμάς αν μπορεί και το κανονίζουμε!! Πες καμιά ιδέα για μέρος!
Μπορω ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ απογευματα ...Καλύτερα απόγευμα μήπως θελήσουν και άλλοι να έρθουν που το πρωί εργάζονται.