Σκυλι και πολυκατοικια

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Κατ αρχάς να δηλώσω (για όσους δεν γνωρίζουν τις προηγούμενες θέσεις μου σε παρεμφερή θέματα) πως είμαι της άποψης πως η υποχωρητικότητα κάνει τους άλλους να αποθρασύνονται, και στο τέλος δημιουργούνται μεγαλύτερα προβλήματα.

Ψηφίζω υπερ της τακτικής να χρησιμοποιείς κανονικά το ασανσέρ, και όταν βρεθεί ο βλάκας που θα σου την πει, να του πεις ήρεμα και αυστηρά, να σου υποβάλλει μήνυση.

Άστους να αποδείξουν πως τα μικρόβια, η βλάβη του ασανσέρ κι ότι άλλο ανόητο σκαρφιστούν, προέρχονται από τον σκύλο σου.

Όμως, είμαι πολύ περίεργος να καταλάβω πως μπορεί ένα ασανσέρ να χαλάσει από τα ούρα ενός σκύλου ας πούμε... Έχω δει υπνοβάτησα, να κατουράει μέσα στο ασανσέρ, ήταν μια πολύ αστεία ιστορία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αλλά δεν θα την περιγράψω, διότι δεν έχει σημασία.
Μου έχει τύχει επίσης, κάποια να γυρίζει σπίτι, να κατουριέται σε όλη την διαδρομή, και μπαίνοντας στο ασανσέρ, δεν άντεξε άλλο, ίσως χαλάρωσε νομίζοντας ότι έφτασε, και κατουρήθηκε!!! Μετά, σφουγγαρίζαμε το ασανσέρ!!! Πολύ γέλιο, όποτε έχουμε τις μαύρες μας, της λέμε να πάει στο ασανσέρ να κατουρήσει!!!
Επίσης, παίζει και το ενδεχόμενο του μεθυσμένου...

Αλλά σε κάθε περίπτωση, στον καθένα μπορεί να χυθεί κάποιο υγρό, στο πάτωμα του ασανσέρ. Πως χαλάει το ασανσέρ από αυτό? Εκτός κι αν ο σκύλος, κατούρησε προς τα πάνω, τα κουμπάκια ας πούμε... Εαν ένας σκύλος κατουρησε στο ασανσέρ, το υγρό που χύθηκε, είναι λιγότερο από το μικρό μπουκάλι του νερού, εαν σπάσει ένα μπουκάλι νερού μέσα στο ασανσέρ, θα χαλάσει το ασανσέρ?

Ή τα συστατικά των ούρων έχουν κάποια τοξική ιδιότητα, σε αντίθεση με τα άλλα υγρά που θα μπορούσαν να χυθούν ανά πάσα στιγμή στο πάτωμα ενός ασανσέρ?

Η κατηγορία ότι από τα υποτιθέμενα κάτουρα του σκύλου, μπορεί να χαλάσει ένα ασανσέρ, μόνο ένα μπορεί να αποδείξει: Πως το ασανσέρ αυτό, ήταν έτσι κι αλλιως επικίνδυνο για χρήση, διότι κάθε υγρό που θα έπεφτε στο πάτωμα, θα το χάλαγε.

Ως προς τα μικρόβια τώρα:
Το πάτωμα του ασανσέρ, είναι πιο βρώμικο κι από τον δρόμο, διότι δεν αερίζεται επαρκώς, και δεν το χτυπάει ο ήλιος, πράγμα που επιτρέπει την επιβίωση περισσότερων μικροβίων, βακτηριδίων κλπ, που φέρνουμε με τα παπούτσια μας από τον δρόμο. Ο σκύλος το λερώνει? Τι ηλίθιοι!!!

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Το ασανσερ φυσικα και συνεχιζω να το χρησιμοποιω κανονικα. Αν μου πει ο οποιοσδηποτε κατι θα ζητησω εξεταση του δειγματος(αληθεια ποιου δειγματος?) να μου το αποδειξουνε οτι ειναι της σκυλας μου.
Επισης αυριο θα παρω τηλεφωνο τους ανθρωπους που φτιαξανε το ασανσερ να τους ρωτησω αν αυτοι υποστηριξαν οτι η βλαβη προηλθε απο ουρα σκυλου.
Στο σημειωμα ο διαχειριστης εγραφε οτι η βλαβη προηλθε απο βραχυκυκλωμα στον μηχανισμο της κλειδαριας, η οποια κλειδαρια βρισκεται στο πλαι της πορτας και σε υψος περιπου 1.60 απο το πατωμα του ασανσερ, και μαλιστα οχι μονο σε εναν οροφο αλλα απο τον 2ο ως και το υπογειο. Κοινως η σκυλα μου παιδια δεν ουρει..ανοιγει το φραγμα και ρεουν τα ουρα της..:p:D

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση!
Για οποιοδηποτε νεοτερο θα σας ενημερωσω..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ωραία ποστς!!!

Κάτι να προσθέσω, μια συμβουλή, Άλεξ. Μη θυμώνεις. Αποφάσισε τι θα πεις αν σου παραπονεθούν και μετά χαλάρωσε.

Αν είσαι ήρεμος, χαμογελαστός, και εντελώς χαλαρός, (αλλά να μιλάς σωστά) θα καταλάβουν πως σε υποτίμησαν και θα σε αφήσουν ήσυχο.

Αν αγχώνεσαι και ωρίεσαι, φυσάς και ξεφυσάς κι ιδρώνεις (ή βρίζεις!) το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τους δείξεις πως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να σου σπάσουν τα νεύρα.

ΑΥΤΟ θέλουν. Γιατί είτε το έχεις καταλάβει είτε όχι (ίσως κι οι ίδιοι να μην το κατάλαβαν ακόμη), έχουν σκοπό να σε κάνουν να διώξεις τη σκύλα σου από τη πολυκατοικία τελείως. Να σου σπάσουν τα νεύρα λίγο, λίγο.

Γέλα όταν τους μιλάς. ΓΕΛΑ και δεν θα τους μείνει ΙΧΝΟΣ τσαμπουκά.

Διάβασε τι λέει ο Αgis και ο Αmangos προσεχτικά και ηρέμισε. Περίμενε να σου πουν κάτι αυτοί και πες : "Αληθηνό ήταν το χαρτάκι; -Κι εγώ το πέρασα για αστείο!!! "
Μετά γελώντας λιγότερο: "Κάντε μου μήνυση".

Φαντάζεσαι να το γύρναγες ΤΕΛΕΙΩΣ στην πλάκα και να έλεγες:

"Η σκύλα μου έχει μια σπάνια νευρολογική πάθιση που την κάνει να αδυνατεί να ουρίσει αν δεν την φυσάει αέρας καθαρός. Άρα σίγουρα δεν το έκανε εκείνη."
και με πολύ λυμημένο ύφος "ΜΑΚΑΡΙ να το έκανε εκείνη... η κακομοίρα δεν μπορεί... δεν ξέρετε πόσο την λυπάμαι και τι τραβάω να κατουρίσει...."

:D

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Ωραία ποστς!!!

Κάτι να προσθέσω, μια συμβουλή, Άλεξ. Μη θυμώνεις. Αποφάσισε τι θα πεις αν σου παραπονεθούν και μετά χαλάρωσε.

Αν είσαι ήρεμος, χαμογελαστός, και εντελώς χαλαρός, (αλλά να μιλάς σωστά) θα καταλάβουν πως σε υποτίμησαν και θα σε αφήσουν ήσυχο.

Αν αγχώνεσαι και ωρίεσαι, φυσάς και ξεφυσάς κι ιδρώνεις (ή βρίζεις!) το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τους δείξεις πως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να σου σπάσουν τα νεύρα.

ΑΥΤΟ θέλουν. Γιατί είτε το έχεις καταλάβει είτε όχι (ίσως κι οι ίδιοι να μην το κατάλαβαν ακόμη), έχουν σκοπό να σε κάνουν να διώξεις τη σκύλα σου από τη πολυκατοικία τελείως. Να σου σπάσουν τα νεύρα λίγο, λίγο.

Γέλα όταν τους μιλάς. ΓΕΛΑ και δεν θα τους μείνει ΙΧΝΟΣ τσαμπουκά.

Διάβασε τι λέει ο Αgis και ο Αmangos προσεχτικά και ηρέμισε. Περίμενε να σου πουν κάτι αυτοί και πες : "Αληθηνό ήταν το χαρτάκι; -Κι εγώ το πέρασα για αστείο!!! "
Μετά γελώντας λιγότερο: "Κάντε μου μήνυση".

Φαντάζεσαι να το γύρναγες ΤΕΛΕΙΩΣ στην πλάκα και να έλεγες:

"Η σκύλα μου έχει μια σπάνια νευρολογική πάθιση που την κάνει να αδυνατεί να ουρίσει αν δεν την φυσάει αέρας καθαρός. Άρα σίγουρα δεν το έκανε εκείνη."
και με πολύ λυμημένο ύφος "ΜΑΚΑΡΙ να το έκανε εκείνη... η κακομοίρα δεν μπορεί... δεν ξέρετε πόσο την λυπάμαι και τι τραβάω να κατουρίσει...."

:D

οχι για μενα για την φουκαριαρα τη μανα μου που την αγαπαει πολυ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog