Σκυλι και πολυκατοικια

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Καλησπερα παδια,

Θελω τα φωτα σας σχετικα με το τι πρεπει να κανω.
Εδω και 2 μερες το ασανσερ στην πολυκατοικια δεν λειτουργουσε. Σημερα λοιπον ηρθαν και το φτιαξαν. Γυρνωντας τωρα απο την δουλεια διαβαζω το αναρτημενο σημειωμα στο ασανσερ απο τον διαχειριστη οτι η βλαβη ειχε προελθει απο ουρα σκυλου και οτι απο εδω και στο εξης απαγορευεται η μεταφορα των σκυλων με το ασανσερ.
Εχουμε και λεμε λοιπον. Εμενα η δικη μου σκυλα απλα δεν εχει ουρησει ΠΟΤΕ στο ασανσερ. ειμαι παντα μαζι της. Βολτα αλλος δεν την βγαζει. Υπαρχει αλλο ενα σκυλι στην πολυκατοικια που δεν μενει παντα εδω βεβαια. Αρα το μπαλλακι πεφτει στην δικια μου.
Πως μπορω να αντιδρασω μιας και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν εχει κανει κατι η δικια μου? Που ξερω εγω αν καποιος ή φιλος καποιου ενα βραδυ γυρισε μεθυσμενος και μεσα στην χασουρα του εκανε αυτη την βλακεια?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν τη μεταφορά του! Δηλαδή αν το σκυλί είναι γέρικο ή με κάποιο πρόβλημα υγείας θα πρέπει να ανεβαίνει με σκάλες? (Εμένα απαγορεύεται να πηγαίνει με τη σκάλα, λόγω της κατάστασης της υγείας του).
Από το νόμο απαγορεύεται η διατήρηση σκύλων σε δημόσιους χώρους, αλλά η μεταφορά με το ασανσέρ? :rolleyes:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
και που το ξερει οτι δεν ειναι απο ουρα ανθρωπου ? εκανε αναλυση ο συντηρητης?

μην τρελαθούμε εντελως...

εμας εχει τυχει να μπει περαστικος ο οποιος δεν κρατιόταν και να ουρησει

μεσα στο ασανσερ (πιαστηκε επ αυτοφόρω) και άλλος ένας στο υπόγειο

που είναι οι μετρητές της Δεη και αυτός επ αυτοφόρω-

αλλά άμα είναι γκάου .. αγνόησέ τον για να μη πω τίποτε άλλο

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ασε, είναι το ίδιο πρόβλημα που έχω εγώ που κάθε φορά που βλέπουν το σκύλο μου να σνιφάρει το δεντρο της γειτονιάς, μου λένε να μην ξεχάσω να μαζεψω τα κακά του!
:mad::mad::mad::mad:

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Παιδια μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι απο τα νευρα μου με τους κομπλεξικους!!
Φυσικα και θα συνεχισω κανονικα με το ασανσερ.Ειναι 9 μηνων εξαλλου και δεν κανει να ανεβοκατεβαινει τοσα σκαλια.
Αν μου πουνε τιποτα θα τους ζητησω να κανουν εξετασεις ουρων.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Βρες αν μπορεις τον μαστορα του ασανσερ και ρωτα τον μονος σου για την αιτια...
Σιγα μην εκαναν εξεταση στα χημεια του κρατους και βρηκαν τα ουρα τα σκυλισια...μη τρελλαθουμε κιολλας...
Προφανως ο διαχειριστης εχει καποιο προβλημα με το σκυλι σου και βρηκε αυτον τον τροπο να το εκφρασει...
Γραψε τους κανονικα και συνεχισε την ασανσεριακη σου πορεια...:D

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Μη το βάλεις κάτω κ φυσικά μην υποχωρήσεις!
Εντελως απαράδεκτοι όχι μόνο από την απαγόρευση αλλά κ από το 'πόρισμα'.
Ελεος δλδ,επειδή ο κάθε βλάκας είναι πανάσχετος κ 'ζωοφοβικός' να επιβάλλει ότι κανόνες γουστάρει,ε όχι!!:mad:
Ας βγάλουν επίσημα τι έφταιξε κ μετά να σου την πούνε.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος που να απαγορεύει τη μεταφορά του ζώου με το ασανσέρ,ΚΑΝΕΝΑΣ.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Η περίπτωση σου μου θυμίζει: οτι του φανεί του τρελοστεφανί. Κάπως έτσι δεν είναι; Κουράγιο με την απανταχού βλακεία, το πρόβλημα είναι πως είναι και επικίνδυνη και αγιάτρευτη. Keep on going (με το ασανσέρ πάντα). :)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ψέματα σου είπαν. Σίγουρα. Απλά δεν τον θέλουν στον ανσασέρ.

Ξύδι. Μην αφήσεις να περάσει το δικό τους γιατί θα έχεις και άλλα προβλήματα μετά.
Πάτα πόδι από τώρα.

Απείλησε με δική σου μήνυση αν χρειαστεί. Το έχω κάνει κι έπιασε.
Εχεις κι εσύ δικαιώματα!

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
και ο διαχειρηστης τι ακριβως ειναι ; αρχηγος της πολυκατοικιας ; εγινε συμβουλιο πρωτα ; σε ειδοποιησαν ;
Είναι γνωστό φαινόμενο στις πολυκατοικίες..
Στη δική μας που μπήκαμε 6 οικογένειες πριν 8 χρόνια,έγινε συμβούλιο για να οριστούν κανονισμοί κτλ.
Τότε είχα μόνο ένα σκυλί κ πριν καν το δει μία από αυτούς που ήτανε στο συμβούλιο είπε ΟΧΙ σκυλιά.Αφού είπαμε ότι την είχαμε τόσα χρόνια κ ότι ήτανε κ μικρόσωμη 2,5 κιλά,'δέχτηκε' αλλά είπε ως εκεί.
Φυσικά όχι μόνο δεν ήτανε ως εκεί αλλά έφερα κ ένα γατάκι που μάζεψα από το δρόμο κ ένα ακόμα σκύλο,ίδιας ράτσας,πριν λίγες μέρες:D
Για να μη μιλήσω για καναρίνι κ παπαγαλάκια..:rolleyes: :rolleyes:

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Φιλε μου Όπως όλοι θα σου πω και εγώ τι θα έκανα αν μου το λέγανε σε εμενα.

1. δεν έχουν αυτό το δικαίωμα.

2. αν Επιμένει ο διαχειριστής τότε με απλά λόγια θα του εξηγήσεις ότι δεν σε αφορά
γιατί χάλασε το ανσανσέρ και απλά αν δεν το Χρησιμοποιείς τότε θα πάψεις να
πληρώνεις και τα κοινόχρηστα του ανσανσέρ.

Να δεις τι καλά που θα αλλάξει στάση.

• Like
Reactions: Katiariko

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μπα... μην παίζεις παιχνίδια και μην πέσεις στο επίπεδό τους (ίσως σκοντάψεις, πχ να δεχτούν την πρόταση να απέχεις τελείως από το ανσασέρ).

Στο ύψος σου. Θα κάνεις αυτό που θέλεις απλά και ήρεμα, εφ' όσον είναι ΕΝΤΕΛΩΣ νόμιμο και το ξέρεις. Εγώ θα πέταγα το γελείο χαρτάκι και θα συνέχιζα τη ζωή μου όπως πρίν. Και ας τολμούσαν να μου πουν κουβέντα.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Και στη δική μου πολυκατοικία έχουν μεγάλο κόλημα με το σκυλί μου και από την αρχή μου είχε πει η διαχειρίστρια να μην το βάζω στο ασανσερ γιατί οι πάνω έχουν μικρά παιδιά και φοβούνται τα μικρόβια...
Εγώ είπα αντε ας τους κάνω τη χάρη και δεν την ξαναέβαλα στο ασανσέρ αλλά τί το ήθελα...
Όλο κάτι βρήσκουν να με πρήζουν γι΄αυτό πλέον δεν δίνω την παραμικρή σημασία.:paja1::paja1:
Ας τους να λένε ότι θέλουν..

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Και στη δική μου πολυκατοικία έχουν μεγάλο κόλημα με το σκυλί μου και από την αρχή μου είχε πει η διαχειρίστρια να μην το βάζω στο ασανσερ γιατί οι πάνω έχουν μικρά παιδιά και φοβούνται τα μικρόβια...
Οπότε, μπορούν να παίρνουν τα παιδιά τους αγκαλιά και να ανεβαίνουν με τις σκάλες.:mad:

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
Οπότε, μπορούν να παίρνουν τα παιδιά τους αγκαλιά και να ανεβαίνουν με τις σκάλες.:mad:

Σωστόςςςςςς!!!!!!!!δεν το καταλαβα θα κανουν και υποδηξεις τωρα οταν εμενα τα παιδια απο πανω χτυπανε ολη μερα στο παρκε του σπιτιου τους ειναι καλα που δεν με αφηνουν να κοιμηθω????!!!!!

επειδη του ιδιοκτητη του βρωμανε η τα φοβαται τα σκυλια δεν θα χρησιμοποιει ο κοσμος τα ασανσερ........μηνυση αν εξακολουθησει να κανει παρατηρησεις!!!:rolleyes:

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Alex77, είμαι διαχειριστής της πολυκατοικίας που μένω από το 1990!!! Απίστευτο ακούγεται, αλλά έτσι είναι. Ταυτόχρονα είμαι και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Γιατί στα λέω αυτά; Προφανώς όχι για να προσδώσω αξία στον εαυτό μου από αυτά τα "υψηλά" αξιώματα, αλλά για να σου πω ότι έχω αντιμετωπίσει, αλλά και έχω ενημερωθεί για παρόμοιας ανοησίας περιστατικά, ουκ ολίγες φορές.
Λοιπόν, το θέμα που σε απασχολεί είναι Α-ΝΥ-ΠΑΡ-ΚΤΟ!!!
Αρκετά μέλη του forum σε έχουν ήδη εξοπλίσει με πολύ στέρεα επιχειρήματα να αντιπαραθέσεις στους ανόητους που σε στενοχωρούν. Με κυριότερο αυτό της απόδειξης προέλευσης των ούρων!!!
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι αρμόδιοι για τις αναλύσεις ούρων είναι οι μικροβιολόγοι. Σήμερα έμαθα ότι είναι και οι διαχειριστές πολυκατοικιών!!!

Εγώ λοιπόν θα σου προτείνω κάτι άλλο να κάνεις. Να μην τσακωθείς με κανένα, να μην πέσεις στο χαμηλό επίπεδο κανενός (όπως πολύ σωστά σου προτείνει και ο/η Dr. Zhivago), αλλά απόλυτα ήρεμα και χωρίς ακρότητες, να τους προτρέψεις να κινηθούν εκείνοι νομικά εναντίον σου, αφού έτσι πιστεύουν.
Ξέρεις γιατί στο προτείνω αυτό; Επειδή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Δεν υπάρχει στοιχειώδης τεκμηρίωση της κατηγορίας τους.

Και κάτι άλλο από προσωπική εμπειρία (και ταλαιπωρία). Πρακτικά, όταν μία πολυκατοικία θέλει να κινηθεί νομικά κατά ιδιοκτήτη/ενοικιαστή που μένει εντός αυτής, πρέπει να περιμένει για να δικαιωθεί ΧΡΟΝΙΑ. Με τους ρυθμούς που κινούνται τα δικαστήρια, αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Και αυτό, ακόμα και στην περίπτωση που η πολυκατοικία έχει προδήλως δίκιο (π.χ. η χωρίς λόγο, άρνηση πληρωμής κοινοχρήστων).
Πόσο μάλλον που στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει καν απόδειξη υπαιτιότητας δικής σου.
Μην ασχολείσαι με τους κρανιόκενους.

Και κάτι τελευταίο. Μην κάνεις το μέγα λάθος να συσχετίσεις τη βλακεία αυτή που αποδίδουν στο σκύλο σου, με τις υποχρεώσεις σου προς την πολυκατοικία (πληρωμή κοινοχρήστων κλπ). Μην τους δώσεις "πάτημα".

Αυτά. Εάν χρειάζεσαι κάτι άλλο, εδώ είμαστε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog