Σκυλια περιπολίας συνδράμουν το έργο της Αστυνομία

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
harryf3,μόνο θα σε παρακαλέσω όταν την έχεις έτοιμη να στηθείτε έξω απο το ΟΑΚΑ,κι όχι στο καραισκάκη!!:D:D:D:p:p:p

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Kαι αν οι «αντίπαλοι» εμφανιστούν και αυτοί με σκυλια τι θα γίνει; :confused:
Φανταζομαι πως δεν ειναι εστιασμενα στα σκυλια αλλα στους ανθρωπους και γενικοτερα στις εντολες του χειριστη τους.Που σημαινει πως δεν τα ''βλεπουν'' καν.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Παιδιά αυτά τα σκυλιά που έδειξαν και χτες πλάνα στον αγώνα στο Καραΐσκάκη, τα έχει πάρει η Αστυνομία τώρα τελευταία. Δεν είναι πολλά χρόνια που η Αστυνομία είδε και μια άλλη πλευρά άμυνας απέναντι σε οχλαγωγία. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι τα συγκεκριμένα είναι πολύ ρομποτακια! Καμία σχέση η εκπαίδευση τους με αυτή των σκύλων για ναρκωτικά.( Έτυχε πριν 11 χρόνια να φιλοξενήσουμε ένα Λαμπραντόρ της Ελ.Αστυνομίας. Ήταν άρρωστο και ο μπαμπάς μου το πήρε μέχρι την τελευταία του πνοή να είναι σε οικογένεια που θα το αγαπήσει. Το σκυλί ήταν άγγελος.Είχε μάθει οτι η δουλειά είναι δουλειά και το σπίτι -σπίτι και οικογένεια.) Αύριο -μεθαύριο θα ξέρω περισσότερα καθώς περιμένω εναν συνάδελφο του μπαμπα μου να μου πεί κ αλλα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ