Σκυλιά σε ασανσέρ. Επιτρέπεται;

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Έχει δίκιο η Scarlett, ορισμένες φορές πρέπει και εμείς να κάνουμε κάποια πράγματα, και μάλιστα χωρίς να μας τα επισημαίνουν. Γλυτώνεις πολλά έτσι.

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
επαναφερω το θεμα διοτι νοικιασα πριν 3 μερες ενα διαμερισμα. Σημερα μια κυρια που μενει απο κατω μας ειπε πως βγηκε προσφατα απο νοσοκομειο κ εχει προβλημα στην αναπνοη, της μυριζει το σκυλι, θα την ενοχλουν οι τριχες, και να το βαλουμε στην ταρατσα ή σε ενα διπλανο σπιτι με αυλη. της ειπαμε οτι καθαριζουμε καθε μερα και δεν θα εχει τριχες κ εμμεσα οτι δεν θα παει το σκυλι σε ταρατσα ή σε αλλο σπιτι. αυτη επεμενε οτι ειναι και μεγαλο σε μεγεθος και να βρουμε μια λυση.. βαριανασαινε και ελεγε οτι αμα θελουμε να μας δειξει και χαρτια οτι εχει οντως προβλημα. τι γινεται σε τετοια περιπτωση? ξερω για τον νομο, απλα επειδη εχει προβλημα υγειας μηπως μπορει να το τραβηξει και να μου δημιουργησει μεγαλο προβλημα?

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σεβαστό και κατανοητό το πρόβλημα υγείας της κυρίας αλλά πως στο καλό θα την ενοχλήσουν οι τρίχες και οι μυρωδιά του σκύλου στον κάτω όροφο???
Όσο για τους κοινόχρηστους χώρους πόσο θα μείνει ο σκύλος ένα λεπτό? δύο μέχρι να μπει ή να βγει από το σπίτι???

Υπερβολική αντίδραση κατά την γνώμη μου!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
επαναφερω το θεμα διοτι νοικιασα πριν 3 μερες ενα διαμερισμα. Σημερα μια κυρια που μενει απο κατω μας ειπε πως βγηκε προσφατα απο νοσοκομειο κ εχει προβλημα στην αναπνοη, της μυριζει το σκυλι, θα την ενοχλουν οι τριχες, και να το βαλουμε στην ταρατσα ή σε ενα διπλανο σπιτι με αυλη. της ειπαμε οτι καθαριζουμε καθε μερα και δεν θα εχει τριχες κ εμμεσα οτι δεν θα παει το σκυλι σε ταρατσα ή σε αλλο σπιτι. αυτη επεμενε οτι ειναι και μεγαλο σε μεγεθος και να βρουμε μια λυση.. βαριανασαινε και ελεγε οτι αμα θελουμε να μας δειξει και χαρτια οτι εχει οντως προβλημα. τι γινεται σε τετοια περιπτωση? ξερω για τον νομο, απλα επειδη εχει προβλημα υγειας μηπως μπορει να το τραβηξει και να μου δημιουργησει μεγαλο προβλημα?
στο σπίτι σου μένει;
όχι.
Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα ^_^
Ο σκύλος θα μένει μέσα στο σπίτι σου όπως πρέπει.
Απάντησέ της ότι αν το σκυλί μείνει σε ταράτσα ή αυλή-πέρα από παράνομο- τότε είναι που θα της έρχονται όλες οι τρίχες στο δικό της μπαλκόνι...

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
συμφωνω με τον biggbilly ελεος πια! πεστης και συ οτι εχεις αλλεργια ,κοιτα το μπαλκονι της και δες τι λουλουδια εχει και πες ενα απο αυτα , μα ειναι σοβαρη? μηπως πρεπει να εξοντωσουμε και τα σκυλια που περνανε κατω απο το σπιτι της? εκτος αν θελει να σου δειξει χαρτι απο ψυχιατρο ,φια κανε τον κοπο και δες;)

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Ναι άμα μ πει σε μένα τπτα θα της πω για τον νομο κ ότι κ στην ταράτσα να είναι πάλι θα πρέπει να πηγαινοερχεται με το ασανσέρ κ απο κει κ πέρα δεν θα ξανασχοληθω μαζι της.. Το μόνο που με αγχωνει είναι ότι έχει πρόβλημα υγείας κ με χαρτιά όπως λέει... Σε περίπτωση δλδ που φέρει καμία αστυνομία τι γινεται;; Μη μπλεξω με τπτα μηνύσεις κ δικαστήρια..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν στέκει να σου φέρει την αστυνομία με ποιο αιτιολογικό?
Θα πει ελάτε να κάνετε σύσταση σε κάτοχο σκύλου επειδή το έχει στο σπίτι του και εγώ έχω πρόβλημα στον κάτω όροφο?????

Μην ανησυχείς! Να είστε τυπικοί εσείς και δεν μπορεί να κάνει τίποτα

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Ευχαριστω για τις απαντησες σας.. Ηρεμισα κάπως.. Όχι απο πάνω της είμαστε.. Ο ιδιοκτήτης μου δεν έχει πρόβλημα.. Τον είχα ρωτήσει πριν κάνουμε το συμβόλαιο..

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ουτε για νομους δεν θα της μιλησεις ,ουτε για τιποτα αλλο ,εφοσον δεν εχει προβλημα ο ιδιοκτητης σου ,δεν της πεφτει λογος
σιγα μην ελθει η αστυνομια και η σδοε ,εχουν αλλα να ασχοληθουν

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν καταλαβαίνεις ότι το άγχος σου τρέφει τις υστερίες κάτι τέτοιων ανθρώπων; Αν εξαρχής της είχες απαντήσει κοφτά ότι ο σκύλος είναι κάτοικος και αυτός του διαμερισματος ΜΑΣ, δεν φέρει καμία ασθένεια και είναι πεντακάθαρος και εμβολιασμένος και οτι το αναπνευστικό της πρόβλημα ακόμη και αν οφείλεται σε αλλεργία στους σκύλους ,που δεν νομίζω, δεν μπορεί να επηρεαστεί από έναν σκύλο που δεν μένει στο δικό της σπίτι θα της είχες κόψει το βήχα...Δεν σε αφορούν τα χαρτιά για την υγεια της, ούτε σε αφορά να γίνεις μέρος του παράλογου τρόπου σκέψης της...Δεν πρέπει να δίνουμε θάρρος σε τετοιες προκλήσεις. Η μητέρα μου έχει ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπαθεια) σοβαρό πρόβλημα αναπνοής και είναι κάθε μέρα σπίτι μας και έχουμε 2 σκύλους και μία γάτα. Δεν την επηρεάζει σε τίποτα , το πρόβλημά της οφείλεται στο ότι ήταν χρόνια καπνίστρια και είναι άσχετο από την τρίχα ή την μυρωδιά των ζώων.

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Δεν τα είπε σε μένα.. Αν κ με είδε το πρωι απο το μπαλκόνι με το σκύλο.. Τα είπε στον φίλο μ ο οποίος ηθελε να την αποφύγει κ δεν της πολυαπαντουσε.. Της είπε μόνο ότι για τις τρίχες καθαρίζουμε κ ότι το σκυλι δε θα παει κάπου αλλου.. Αυτη έκανε λέει σαν τρελή βαριανασαινε κ γκρινιαζε να βρούμε μια λύση γιατί η μυρωδιά την ενοχλεί στο ασανσέρ κ όταν ανεβαίνει στον όροφο για να πληρώσει τα Κοινοχρηστα στην διπλανή μου δεν μπορεί να ανασανει.. Άμα τα πει σε μένα θα της απαντήσω με δυο λόγια κ τέρμα.. Εμείς αγχωθηκαμε μη ξεσηκώσει κ τους υπόλοιπους με τις υστεριες.. Κ όχι τόσο αγχωθηκαμε, στεναχωρηθηκαμε γιατί πήγαμε εκει γιατί είναι πιο άνετα για τον σκύλο έχει παρκακια σκυλακια παιδάκια κ πάνω που πήγαμε, να μας δημιουργήσει θεμα!!;;

Last edited:

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Σας θυμίζω ένα παλιό λαικό ρητό : " Της στραβιάς @@λής....και οι τρίχες την ενοχλούν ".

Ού μπλέξειις..!!.....Και ο νόμος να καλύπτει τους τετράποδους φίλους μας....εάν το άτομο είναι κακοβαλμένο....μόνο το ψυχολογικό φτάνει.
Χαμένοι θα είμαστε πάντα εμείς, για ένα και μοναδικό λόγο....αγαπάμε τα ζώα ..άρα είμαστε ευγενικές ψυχές...και ο ευγενής άνθρωπος κατά κανόνα, λόγω κουλτούρας, υποχωρεί.
Ενα αποτελεσματικό όπλο απέναντι στους κακοήθεις ..είναι...να τους ρίξεις στο φιλότιμο....αλλιώς....όπου δεν πίπτει λόγος..:-#...πίπτει ράβδος.:rolleyes:.έτσι για να σημαδέψουμε κι εμείς την περιοχή μας σαν τα σκυλιά.:p:D

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ποιο φιλοτιμο?καταλαβαινουν τα ζαβα απο φιλοτιμο? και εμπας περιπτωση εγω προσωπικα εγω βαρεθει να απολογουμαι για τον σκυλο μου,στην προκειμενη για τα σκυλια μου ,σε οποιον αρεσει , η γυναικα υστερικια ειναι, θα κανει και τον καρακγιοζο για κατι που εχει δικιο?στα περισσοτερα συμφωνω με την κυβελλη

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
44
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Τα σκυλιά επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους.
Και την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο, ρώτησε τον αν κατεβάζει τα σκουπίδια του με τα χιλιάδες μικρόβια με το ασανσέρ...
ετσι

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
To προβλημα της κυριας ειναι ψυχολογικο καθαρα. Συγχεει τη δυσφορια της που οφειλεται σε αλλους λογους με την παρουσια του σκυλου και της τριχας του.
Αγνοησε την....ακομα κι αν ηταν αλλεργικη παλι δεν μπορει να εχει προβλημα εφ'οσον ζειτε σε διαφορετικα σπιτια.
Δεν μπορει να σου κανει τιποτε...θα βαρεθει καποια στιγμη να γκρινιαζει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros