Τους τελευταίους 9 μήνες είμαι ιδιοκτήτης ενός σιβηρικου χασκυ που αγοράστηκε με λάθος τρόπο αλλά παρ όλα αυτά έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου. Το θέμα που με απασχολεί ειναι ότι μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστω στο στρατό σε μια φάση της ζωής μου που δεν περίμενα καν και προσπαθώ να βρω τρόπο τι θα κανω με το σκυλί μου. Μένω με τους γονείς μου και το σκυλί μενει μαζι μας μέσα στο σπίτι αλλά οι ευθύνες του σκύλου βαραίνουν 100% εμένα με ότι συνεπάγεται. Οι γονείς μου εφόσον φύγω ειναι ανενδοτοι να κρατήσουν το σκυλί γιατι δεν προλαβαίνουν να καλύπτουν τις ανάγκες του κ δεν θέλουν και ειναι σεβαστη αυτη τους η επιθυμια. Οι γονείς μου,ειναι της ιδέας να πουλήσω το σκυλί για να "ησυχάσω" πράγμα που με κάνει έξαλλο καθώς αυτός ειναι ο σύντροφος μου και τον αγαπάω σε βαθμό αηδίας μιας κ 9 μήνες τώρα δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μ από οποιαδήποτε δραστηριοτητα μου. Από κει κ πέρα ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι για να μου γράψετε κάποιες ιδέες σχετικά με την διαμονή του σκύλου το διάστημα που θα λείπω. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχομενο για πανσιόν αλλά δεν ξέρω τι συνθήκες επικρατούν εκεί και πως θα επηρεαστεί το σκυλί ψυχολογικά
Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.