Σκυλί και στρατός

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Τους τελευταίους 9 μήνες είμαι ιδιοκτήτης ενός σιβηρικου χασκυ που αγοράστηκε με λάθος τρόπο αλλά παρ όλα αυτά έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου. Το θέμα που με απασχολεί ειναι ότι μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστω στο στρατό σε μια φάση της ζωής μου που δεν περίμενα καν και προσπαθώ να βρω τρόπο τι θα κανω με το σκυλί μου. Μένω με τους γονείς μου και το σκυλί μενει μαζι μας μέσα στο σπίτι αλλά οι ευθύνες του σκύλου βαραίνουν 100% εμένα με ότι συνεπάγεται. Οι γονείς μου εφόσον φύγω ειναι ανενδοτοι να κρατήσουν το σκυλί γιατι δεν προλαβαίνουν να καλύπτουν τις ανάγκες του κ δεν θέλουν και ειναι σεβαστη αυτη τους η επιθυμια. Οι γονείς μου,ειναι της ιδέας να πουλήσω το σκυλί για να "ησυχάσω" πράγμα που με κάνει έξαλλο καθώς αυτός ειναι ο σύντροφος μου και τον αγαπάω σε βαθμό αηδίας μιας κ 9 μήνες τώρα δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μ από οποιαδήποτε δραστηριοτητα μου. Από κει κ πέρα ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι για να μου γράψετε κάποιες ιδέες σχετικά με την διαμονή του σκύλου το διάστημα που θα λείπω. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχομενο για πανσιόν αλλά δεν ξέρω τι συνθήκες επικρατούν εκεί και πως θα επηρεαστεί το σκυλί ψυχολογικά

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εχω και εγω ενα αντιστοιχο προβλημα..Λογικα πανσιον..φυσικα θα σου παει πανω απο 2000 ευρω αλλα αξιζει...Μπορω να σου συστησω την πανσιον του εκτροφειου που πηρα τον γ.π μου..Ειμαι υπερευχαριστημενος και το σκυλι αν δεν το κρατησει ο πατερας μου οταν παω στρατο θα το αφησω εκει!Παρε αναβολη για κανα-δυο χρονια βρες μια δουλεια και μαζευε χρηματα..Μολις τα μαζεψεις πας και κανεις την θητεια σου..Η αλλη επιλογη ειναι να βρεις δουλεια εξω να φυγεις με τον σκυλο και να μην κανεις θητεια εδω αλλα δεν θα μπορεις να γυρισεις...

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Βρες καποιες καλες πανσιον η εκτροφεια που φιλοξενουν σκυλια ρωτα τιμες,παρε αναβολη και ξεκινα δουλεια!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Εχω και εγω ενα αντιστοιχο προβλημα..Λογικα πανσιον..φυσικα θα σου παει πανω απο 2000 ευρω αλλα αξιζει...Μπορω να σου συστησω την πανσιον του εκτροφειου που πηρα τον γ.π μου..Ειμαι υπερευχαριστημενος και το σκυλι αν δεν το κρατησει ο πατερας μου οταν παω στρατο θα το αφησω εκει!Παρε αναβολη για κανα-δυο χρονια βρες μια δουλεια και μαζευε χρηματα..Μολις τα μαζεψεις πας και κανεις την θητεια σου..Η αλλη επιλογη ειναι να βρεις δουλεια εξω να φυγεις με τον σκυλο και να μην κανεις θητεια εδω αλλα δεν θα μπορεις να γυρισεις...
Δεν με παίρνει κι άλλο για αναβολή γιατι τελείωσε η σύμβαση που είχα με το δημόσιο κ πρέπει να φύγω,για να ανοίξω δικό μου μαγαζί όταν γυρίσω. Δεν έχω την πολυτέλεια να κάτσω 2 χρόνια και να κανω δουλειές του ποδαριού γιατι θέλω να βάλω την ζωή μ σε μια σειρά. Και γιατι μέρος της ζωής μου ειναι κ το σκυλί ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση γιαυτο.. Δεν έχω εμπειρία με πανσιόν και δεν ξέρω τι παιζει αλλά το πόσο δεν ειναι απαγορευτικό για την τσέπη μου. Απλά ψάχνω κάποια λύση εντός Θεσσαλίας για να μπορω να βλέπω το σκυλί στις άδειες μου και όταν παρω μετάθεση για ποιο κοντά. Τώρα αν υπάρχει κι αλλη λύση εκτός από πανσιόν θα χαιρόμουν να την ακούσω

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Μακάρι να μπορούσα να αποφύγω την διαδικασία του στρατού αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Η μάλλον μπορώ μέσω κοινωνικής θητείας αν δηλώσω αντιρρησίας συνείδησης,μόνο που στην περίπτωση αυτη πρέπει να κανείς διπλάσια θητεία από ότι του στρατου στην υπηρεσία που θα σου στείλουν ΑΝ βέβαια εγκριθεί η αίτηση πρώτα. Αναβολή δεν περνάει καν απ το μυαλό μ γιατι όπως είπα σχεδιάζω να φτιάξω την δική μου δουλειά κ δεν έχω περιθώρια στο να χάνω χρονο περνωντας ξανά αναβολή. Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις ειναι η διαβίωση σε πανσιόν γιατι άκουσα κατά καιρούς ότι ορισμένες πανσιόν δεν φερόταν καλα στα σκυλιά

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βρες κάποιον φίλο σου να εμπιστευτείς το σκύλο .
Την πανσιόν την ξεχνάς δια ροπάλου και ειδικά πανσιόν που συστεγάζετε με εκτροφείο .

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
αμα παρεις τα δυο χρονια ανααβολης μετα το Ι5 ειναι ευκολο και κανεις την επιχειρηση σου απο τωρα απλα πραματα

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Βαγγέλη,μου ειναι αδύνατο να εμπιστευτώ το χασκυ σε φίλο για το λόγο ότι ειναι δύσκολο σκυλί,ακούει οπότε θέλει,έχει κάνει απόπειρες να φυγει. Τι θα μ πει εμένα ο φίλος μ αν χάσει το σκυλί μ που ξέρει ότι το χω σαν παιδί μ. Από την αλλη το σκυλί θέλει βόλτες καθημερινά,και όχι 5 λεπτες,θέλει τάισμα,καθάρισμα,να του αφιερωνεις χρονο. Κ δεν μιλάμε για μια βδομάδα,μιλάμε για 9 μήνες. Όσο φίλος και να είσαι με κάποιον τέτοια πράγματα δεν τα ζητάς γιατι κ ο άλλος έχει τις υποχρεώσεις του κ δεν μπορεί να έχει κ έγνοια του ξένου σκύλου

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βαγγέλη,μου ειναι αδύνατο να εμπιστευτώ το χασκυ σε φίλο για το λόγο ότι ειναι δύσκολο σκυλί,ακούει οπότε θέλει,έχει κάνει απόπειρες να φυγει. Τι θα μ πει εμένα ο φίλος μ αν χάσει το σκυλί μ που ξέρει ότι το χω σαν παιδί μ. Από την αλλη το σκυλί θέλει βόλτες καθημερινά,και όχι 5 λεπτες,θέλει τάισμα,καθάρισμα,να του αφιερωνεις χρονο. Κ δεν μιλάμε για μια βδομάδα,μιλάμε για 9 μήνες. Όσο φίλος και να είσαι με κάποιον τέτοια πράγματα δεν τα ζητάς γιατι κ ο άλλος έχει τις υποχρεώσεις του κ δεν μπορεί να έχει κ έγνοια του ξένου σκύλου

Αυτό να μην το περιμένεις σε καμία πανσιόν .
Σε ένα κλουβί θα ζει για 9 μήνες

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
αμα παρεις τα δυο χρονια ανααβολης μετα το Ι5 ειναι ευκολο και κανεις την επιχειρηση σου απο τωρα απλα πραματα
Πολύ ειδυλλιακό ακούγεται αυτό ρε παίχτη. Ψάχνω κάμποσο καιρό τα του στρατού κ δεν βρήκα τέτοια τρύπα. Πως θα με βγάλουν ι5 αφού δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα?δεν μπορώ να ρισκάρω ρε φίλε κ με αλλη αναβολή. Δεν τραβάει το πράγμα άλλο

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Πηγαινε στρατο και βρες μια καλη πανσιο καθαρη που ταιζει καλο φαγητο τα σκυλια και τα αυλιζει 3 φορες την μερα!Μαλιστα μπορει καποιο φιλικο σου προσωπο να πηγαινει χωρις προειδοποιηση ωστε να ελεγχει τον τροπο διαβιωσης του σκυλου.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
παντως για αυτο λενε εδω μεσα και το τονιζουν παντα οτι εμεις τα αγορακια πρεπει να εχουμε τελειωσει με το στρατο για να παρουμε σκυλο ωστε να μην εχουμε τετοια προβληματα

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Έχει δίκιο ο Κυριάκος σ αυτo. Αλλιώς τα υπολογίζεις,αλλιώς σου έρχονται. Μέχρι το καλοκαίρι ακόμα ήταν αλλιώς το πρόγραμμα μου κ σκόπευα να την κανω μόνιμα για Σουηδία αλλά αλλάζουνε τα πράγματα κ βρίσκεσαι σε περίεργες καταστάσεις και ψάχνεις λύση να σώσεις την κατάσταση

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Οπως και εγω ειχα συμφωνησει με τον πατερα μου να παρουμε τον σκυλο απο κοινου και να βοηθαει και τελικα εμεινα μονο εγω για να τον φροντιζω διοτι ο πατερας μου τελικα δεν μπορουσε...οποτε τωρα ψαχνουμε λυση..Το καλο ειναι οτι εχω ακομα 3-4 χρονια μπροστα μου οποτε θα δουμε τι θα γινει..Αν και απο τωρα κραταω λεφτα ωστε το σκυλι να μεινει στο εκτροφειο του μολις ερθει η ωρα να υπηρετησω.

Παντως και το εξω σκεψου το..εγω ηδη το επεξεργαζομαι..να κανω ενα μεταπτυχιακο και να πιασω δουλεια εξω..ετσι και αλλιως ως πολιτικος μηχανικος στην Ελλαδα δουλεια δεν θα εχω αφου η οικοδομη θα ειναι νεκρη για τα επομενα 10 χρονια τουλαχιστον...Θα παω στην Αλμπερτα του Καναδα να παιρνω και την Ακανα που ταιζω απο την περιοχη που παραγεται χαχα

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn