Σκυλίτσα ψάχνει σπίτι

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Καλησπέρα, με ειδοποίησε φίλος μου οτι βρήκαν την σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτό στην περιοχή του Παπάγου. Φόραγε λουράκι και αντιπαρασιτικό αλλά δεν είχε τσιπ. Είναι περίπου 10 μηνών, 10-11 κιλά και θα παραμείνει σε αυτό το μέγεθος. Από χαρακτήρα είναι ευγενική, ήρεμη, οτι πρέπει για οικογένεια! Φιλοξενείται σε σπίτι πολύ καλού μου φίλου, τηλ 6947506233.
Ας βοηθήσουμε να βρεί μια καλή οικογένεια!

• Like
Reactions: l.Kyveli

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
μάλλον θα την έχασαν . αν είναι να την πετάξουν στο δρόμο δεν θα της επαιρναν τα κολάρα πρώτα?
στην πόλη μου βέβαια σχεδόν σε όλα τα '' γνωστα '' αδεσποτα έχουμε λουράκι και αντιπαρασιτικό, οπότε ίσως απλώς κάποιος να την είχε υπο την προστασία του.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
μηπως να βαζατε τιποτα αφισουλες "βρεθηκε" πρωτα εκει κοντα που την βρηκατε??

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Οτι είπε η Ιωάννα παιδιά, και στα Βριλήσσια που μένω όσα αδεσποτάκια βλέπω καθημερινά είναι με λουράκι και αντιπαρασιτικό. Για την περίπτωση που χάθηκε έχουμε κάνει ήδη share στο fb όσο περισσότερο μπορούμε και όπως είπε και η Aunt Mary θα προτείνω να γίνει αφισοκόλληση κοντά στην περιοχή που βρέθηκε.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
kαι αν αυτος που την εχασε είναι αξιος θα την αναζητούσε ετσι και αλλιώς από μόνος του. καλότυχη να είναι!