Σκυλίτσα κινδυνεύει

theoktx

New Member
11 Μαρτίου 2012
2
0
Επείγουσα φιλοξενία για ένα αδέσποτο σκυλάκι σε αφιλόξενη γειτονιά.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα μ΄ένα σκυλάκι που είναι αδέσποτο και το... περιποιούμαι.Κινδυνεύει από τους γείτονες τους οποίους δε θα χαρακτήριζε κανείς και με τα καλύτερα λόγια.Ένας από αυτόυς είναι και συγγενής μου.
Κάθε φορά που βρέχει το ανεβάζ...ω κρυφά στο σπίτι μου,αλλά έχω ήδη 3 γατιά υιοθετημένα και αυτό δεν είναι λύση.Φοβάμαι μη τυχόν,την ώρα που θα λείπω στη δουλειά,το φορτώσουν στο φορτηγό και το εξαφανίσουν.Το έχουν κάνει σε δικά τους σκυλιά παλιότερα θα δυσκολευτούν στο αδέσποτο;Είναι εξαιρετική σκυλίτσα και φιλική με τα γατιά.Όταν ξεπήδησε το μικρότερο κάποια στιγμή από κει που τα είχα περιορίσει,όχι μόνο δε γάβγισε,ούτε σηκώθηκε.
Ο ξάδερφός μου προσπαθεί να κάνει κόμμα με τους υπόλοιπους γείτονες
Το Δεκέμβριο με τη βοήθεια του δήμου Αγίου Δημητρίου το είχε πάρει η φιλοζωική Κορωπίου και το είχε στειρώσει και εμβολιάσει.Δυστυχώς ήταν και έγκυος το κακόμοιρο.
Χρειάζεται να βρεθεί κάποιος,έστω και σε αυλή,απλά να είναι προστατευμένο από τη βροχή και το κρύο.
Ξέρω πως αν είναι στο χέρι σας θα με βοηθήσετε.Δεν υπερβάλλω.Πραγματικά κινδυνεύει!!!
Είναι μεγάλης ηλικίας,μεσαίου μεγέθους,εξαιρετικά φιλική και ζητάει να βρει επιτέλους τη ζεστασιά που τόσο έχει στερηθεί...
Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι,ξέρω όμως ότι ακόμα εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι...
προφίλ Tety Chatzidoukaki | Facebook
το e-mail μου [email protected]
τηλ 6972222425

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Στενάχωρες καταστάσεις δυστυχώς.
Εσύ δεν μπορείς να την κρατήσεις;

theoktx

New Member
11 Μαρτίου 2012
2
0
Μακάρι να μπορούσα,αλλά με 3 γατιά στο σπίτι 1 σκύλο στον κήπο και όλο το οίκημα εναντίον μου,πώς;Μακάρι να βρεθεί κάποιος φιλόζωος να την πάρει.Είναι εξαίσιο πλάσμα!Έχω απευθυνθεί παντού,Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mακάρι πράγματι, αλλά όπως το βλέπω δύσκολο. Ο κόσμος δεν υιοθετεί εύκολα και όταν το κάνει προτιμά νεαρά ζώα. Υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις πάντα, μακάρι να βρεθεί για την σκυλίτσα αυτή.
Υπάρχει περίπτωση να την κρατήσεις την σπίτι σου μέχρι να βρεθεί λύση ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Επειδή έχεις ανοίξει το θέμα, στο τμήμα "Προσφορές", βάλε αν μπορείς, μερικές φωτογραφίες της σκυλίτσας.
Καμμιά φορά, βοηθάνε.
Εχεις βάλει αγγελία, σε άλλα sites;