Σκυλίσια …διαίσθηση!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
τι ωραιο θεμα παιδιά...
Είχαμε περισυ τη γιαγια μας στο σπίτι, ( η οποια να σημείωσω δεν γουσταρε μια τον μικρό μου) και αυτός δεν την πολυπλησίαζε, ήταν στα τελευταια της, εγω ελειπα σε επαγγελματικό ταξίδι, απ'οτι μου είπε ο πατερας μου το σκυλί καθόταν εξω από το δωμάτιο της την ημέρα που κατέληξε και εκλαιγε...όταν μετα από μερικές ώρες εφυγε η γιαγια τον βγαλανε στο μπαλκονι γιατι μπαινοεβγαινε κόσμος συνεχει στο σπίτι. Ο Μαυρο αν καταλάβει ότι τον άφησες στο μπαλκόνι και δεν μπορεί να μπει στο σπίτι γαυβγίζει σαν τρελός, Εκείνη την ημέρα ουτε γκιχ δεν έβγαλε το καυμένο , για να πάει βόλτα το βράδυ δεν ακουστηκε..καθόταν υσηχος και στεναχωρημένος σε μια γωνια..

Επειδή πιστευω πολύ στο ένστικτο και την διορατικότητα των σκύλων πολλες φορες ισως να γίνομαι υπερβολικη..
Πχ τον βλέπω καμια φορα να κολλάει δίπλα μου σαν τη βδελα μεσα στο σπίτι και να μην με αφήνει δευτερολεπτο απο κοντα του μεσα στα πόδια μου, οχι όμως για να μου ζητησει χαδια, για πολύ ώρα και ψιλοφοβάμαι μήπως θα μου συμβεί κάτι... :cry: Το έχετε παθει ποτέ αυτό?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μια φορά μου έχει τύχει μόνο κάτι που να δείχνει μια έξτρα αίσθηση των σκύλων. Πριν 6-7 χρόνια η σκύλα μου που δεν γαύγιζε ποτέ, κάρφωσε το βλέμμα της λίγο πάνω από το κρεβάτι μου πήρε επιθετική στάση και άρχισε να γαυγίζει... σε κάτι που εγώ δεν έβλεπα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι. Περιττό να πω ότι χέστηκα πάνω μου, την πήρα και βγήκα έξω.

Από ότι έχω διαβάσει τα σκυλιά βλέπουν την αύρα. Επίσης η αύρα των ανθρώπων που έχουν πάρει ναρκωτικά αλλάζει και σίγουρα αλλάζει και υπό άλλες συνθήκες.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μια φορά μου έχει τύχει μόνο κάτι που να δείχνει μια έξτρα αίσθηση των σκύλων. Πριν 6-7 χρόνια η σκύλα μου που δεν γαύγιζε ποτέ, κάρφωσε το βλέμμα της λίγο πάνω από το κρεβάτι μου πήρε επιθετική στάση και άρχισε να γαυγίζει... σε κάτι που εγώ δεν έβλεπα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι. Περιττό να πω ότι χέστηκα πάνω μου, την πήρα και βγήκα έξω.

Από ότι έχω διαβάσει τα σκυλιά βλέπουν την αύρα. Επίσης η αύρα των ανθρώπων που έχουν πάρει ναρκωτικά αλλάζει και σίγουρα αλλάζει και υπό άλλες συνθήκες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Noela said:
Πριν 6-7 χρόνια η σκύλα μου που δεν γαύγιζε ποτέ, κάρφωσε το βλέμμα της λίγο πάνω από το κρεβάτι μου πήρε επιθετική στάση και άρχισε να γαυγίζει... σε κάτι που εγώ δεν έβλεπα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι. Περιττό να πω ότι χέστηκα πάνω μου, την πήρα και βγήκα έξω.

.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Noela said:
Πριν 6-7 χρόνια η σκύλα μου που δεν γαύγιζε ποτέ, κάρφωσε το βλέμμα της λίγο πάνω από το κρεβάτι μου πήρε επιθετική στάση και άρχισε να γαυγίζει... σε κάτι που εγώ δεν έβλεπα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι. Περιττό να πω ότι χέστηκα πάνω μου, την πήρα και βγήκα έξω.

.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Noela said:
τι εννοεις οτι σιγουρα αλλαζει υπο αλλες συνθηκες noela?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Noela said:
τι εννοεις οτι σιγουρα αλλαζει υπο αλλες συνθηκες noela?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εννοώ ότι αλλάζει χρώμα και μορφή ανάλογα με την κατάσταση της υγείας μας και τη συναισθηματική μας κατάσταση. Αν λοιπόν τα σκυλιά την βλέπουν, εξηγεί πως καταλαβαίνουν πως αιθανόμαστε μια δεδομένη στιγμή ή αν δεν είμαστε καλά.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εννοώ ότι αλλάζει χρώμα και μορφή ανάλογα με την κατάσταση της υγείας μας και τη συναισθηματική μας κατάσταση. Αν λοιπόν τα σκυλιά την βλέπουν, εξηγεί πως καταλαβαίνουν πως αιθανόμαστε μια δεδομένη στιγμή ή αν δεν είμαστε καλά.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χωρίς να αλλάζω στάση σώματος, ύφος κ.λπ. ξέρει πότε είμαι λυπημένη και μου κάνει νάζια. Όταν είμαι θυμωμένη φεύγει. Κι όταν ήμουν άρρωστη πριν λίγες ημέρες και μόνη στο σπίτι έμεινε ξύπνιος πάνω στα πόδια μου και με πρόσεχε...
Τι θα έκανα χωρίς το μικρό μου? :wink:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χωρίς να αλλάζω στάση σώματος, ύφος κ.λπ. ξέρει πότε είμαι λυπημένη και μου κάνει νάζια. Όταν είμαι θυμωμένη φεύγει. Κι όταν ήμουν άρρωστη πριν λίγες ημέρες και μόνη στο σπίτι έμεινε ξύπνιος πάνω στα πόδια μου και με πρόσεχε...
Τι θα έκανα χωρίς το μικρό μου? :wink: