Σκουπιδο-κούταβα 2-3 ημερών

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
-Λάρα."Prince έλα δω γρήγορα,μη βγαίνεις στα πλακάκια,θα κρυώσεις".
-Prince. "Ασε με βρε μαμαλάρα να παίξωωω"
-Λάρα. "Σου είπα έλα γρήγορα στο χαλί,τώρα!".
-Prince."Δε θέεελωωωω σου λέεεωωωω,άσεμεεεεεεεεεεεεεεεε"!!!!
-Λάρα."Δεν ακούς ε? Τώρα έρχομαι και θα σου πω εγώ αν θέλεις η δεν θέλεις".
-Prince."Αααααααααααα,ουαααααααααα........Θέλω να παίξω κι άαααλλοοοοοοοοοοοο.....".

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αχ μωρε, το χνουδομπαλακι!!!! *agapoylas* Ειναι υπεροχο!!! Μακαρι να πανε ολα καλα με τα μικρουλια, πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα και στέλνω όλες τις θετικες μου σκέψεις για εσας.
Τωρα για το παιχνιδι, μηπως να μην την αφηνες ακομα να παιζει τοσο εντονα μαζι του?? Μπορει και να μην τον ποναει αλλα σιγουρα τρομαζει και ειναι κριμα το ποντικακι μωρε! Αχ, το ερωτευτηκα! :p

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εγώ θα έλεγα να τους αφήσεις να κάνουν ότι θέλουν!!!
Η Λάρα παίζει ρόλο μαμάς και μέσα από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνει πράγματα ο μικρός!!!!Έτσι κάνει η μαμά με τα μωρά της!
Δεν θα πάθει τίποτα!!

Είναι πανέμορφος και τα ονόματα τους πάνε γάντι!!!!

Last edited by a moderator:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χαχαχαχα,αγριεψε κιολλας ο μπουλης!κουνουσε και ουριτσα μωρε..
(εγω θα φοβομουν,πολυ μασουλητηρι του το κανει το κεφαλι ωρε!χαχαα)
αντε να πανε ολα καλα και με τους δυο!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(Τώρα είδα το βίντεο...)
Είναι τρέλα...Κουνάει και ουρά...:p
Πάντως περίμενε..., σε λίγες μέρες θα φτάσει να τη "διορθώνει" κι όλας...:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πάντως χωρίς να θέλω να σε ξεβολεύω περισσότερο από ότι έχεις ήδη ή να σε παραζορίσω μην την αφήνεις την Λάρα να τον παίζει έτσι. Είναι πολύ μικρούλης για τα κυβικά της και ναι τον δαγκώνει, από όσο είδα από το βίντεο. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει θέμα, το λέω επειδή είναι τόσο εύθραυστα ακόμα.:)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ειναι λιγο κλαψιαρης παντως. :pinokio: Δεν τον εκανε και τιποτα σπουδαιο για να τσιριζει. *agapoylas*

Τι κανει το κοριτσακι 1?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα :)

Στα ίδια είμαστε πάνω κάτω...σήμερα στα πρωινά κακά δεν είχαμε σκουλήκια....για να δούμε!
Σύντομα θα έχουμε και τις θαυματουργές κονσέρβες της Royal, άμα δεν παχύνει και με αυτές η Τοσοδούλα....θα την δώσω στον Βάτραχο :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν ενθουσιάζομαι γιατί έχει ξανασυμβεί αυτό και σε 2-3 μέρες (χωρίς να δώσω πάστα) ξαναεμφανίστηκαν τα βρωμοσκούληκα.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Για το "βουτηγμα" μην ανησυχεις παρα πολυ. Απλα να το προσεχεις λιγο. Η δικια μου μανουλα μια μερα ειχε βαλει ολο το κεφαλι του κουταβιου μεσα στο στομα, και επαθα ενα ψιλοσοκ, να φανταστεις ουτε τη φωτογραφικη δεν προλαβα να παρω, αλλα μετα καταλαβα οτι ειιναι ολα οκ.
Το κουταβι εχει ακομα το κεφαλι του.
Σε καταλαβαινω πααααρα πολυ "συνονοματη". Υπομονη, μην αφησεις να σε ριξει τιποτα.
Καλο θα ηταν οι εκτροφεις του φορουμ που εχουν εμπειρια απο γεννες και τετοιες συμπεριφορες, να βοηθανε και λιγο. Μπορει βεβαια καποιοι να το εχουν κανει ηδη, αλλα βοηθατε και οι αλλοι.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλο θα ηταν οι εκτροφεις του φορουμ που εχουν εμπειρια απο γεννες και τετοιες συμπεριφορες, να βοηθανε και λιγο. Μπορει βεβαια καποιοι να το εχουν κανει ηδη, αλλα βοηθατε και οι αλλοι.
Ποιος θα ασχοληθεί με φτωχοημίαιμα σκουπιδόσκυλα 436 μηνύματα και μια απώλεια μετά;
Κάπως έτσι ορίζεται ο καλός/σωστός εκτροφέας (βλ. Αλεξία).

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αχ βρε kotsidas εγώ έχω μόνο 2 (πια) τι να πεις κι εσύ?
Ελπίζω να βρεις τα καλύτερα σπιτάκια για τα μικρά σου!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημερούδια :)

Prince και Νόρρις

13012012761..jpg

Καμάρια μου *agapoylas*
(οι υπόλοιπες φωτογραφίες που τράβηξαν καθώς έπαιζαν σαν τρελά ήταν πάρα πολύ κουνημένες δυστυχώς και τις έσβησα)

Ο Νόρρις μου έχει γίνει ΠΟΛΥ καλό παιδί, ήταν ένα πάρα πολύ φοβισμένο πλάσμα και παρόλο που δεν έχω ούτε το χρόνο, ουτε την εμπειρία να ασχοληθώ στα σοβαρά μαζί του, μόνο με την αγάπη μου έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Ουφ....
Μακάρι να βρεθεί και γι`αυτόν ένα καλό σπίτι, έχουμε δεθεί τόσο πολύ :(

Ειλικρινά, αν έλεγα "stop, δεν ασχολούμε άλλο με τα αδέσποτα" θα τα κράταγα ΟΛΑ. Και τα 3 (+ τη Λάρα εννοείται :D)
αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο, που αν βρω άλλο κουτάβι στο δρόμο μου (φτου φτου φτου μακριά απο μας) δε θα μπορεσω να κάνω τίποτα :(

ΠΡΕΠΕΙ να αδειάσει λίγο το σπίτι...

Α! Τα κακά μας παραμένουν χωρίς σκουλήκια ΚΑΙ σήμερα το πρωί. Για να δούμεεεεεεεεεεεεεε