Σκεφτομαι για εκπαιδευτη

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Την βγάζω πρωι-μεσημέρι και βράδυ περίπου 1 ώρα τη φορά. Δευτέρες Τετάρτες και Σαββατοκύριακο η μεσημεριανή βόλτα κρατάει και 2 ώρες.
Το άστο και το μη της το λέω συνέχεια αλλά μπα δεν ακούει και αναγκάζομαι να την τραβήξω με το λουρί. Προσπαθώ επίσης δείχνοντάς της
λειχουδιές αλλά τις περισσότερες φορές δεν πιάνει. Επίσης με ανησυχεί που μου τραβάει το λουρί και γριλίζει.
Ισως να την βγάζεις πιο συχνά αν μπορείς (π.χ. 5-6 φορές τη μέρα). Δεν μπορεί να κρατηθεί τόσες ώρες...
Το γρίλισμα το κόβουμε ΜΗ, ΥΣΗΧΙΑ σε σοβαρό κοφτό τόνο. Αν δεν πιάνουν οι λιχουδιές, δεν πηράζει, όταν το αφήσει μπορείς να την χαϊδέψεις και να πεις μπράβο. Εννοείται δεν επιβραβεύουμε πριν την εκτέλεση της εντολής.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
για να φτασει να αουει το αστο,πρεπει πρωτα να το μαθει.εγω αν σου πω:ξηαγρξηγοργηαοηρξγ,θα ξερεις τι να κανεις?μπορεις να της μαθεις κ το φιμωτρο βεβαια...η φολες θεριζουν.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όσον αφορά τις φόλες δεν μπορούμε να αρκεστούμε στο αστο αφενός γιατί ποτε δεν ξέρουμε αν προλάβαμε σίγουρα να δούμε ότι άρπαξε, και αφετέρου γιατί η πιο ασφαλής μέθοδος είναι να έχουμε στην βόλτα το σκυλί με λουρί και να έχουμε τα μάτια μας 14 πριν καν τα δει αυτό..και κάνει την κίνηση.

Κάποτε που είχαν θερίσει με φόλες την περιοχή μου, όλα τα σκυλάκια κυκλοφορούσαν με φίμωτρο.., δεν το λες και παράλογο ειδικά αν είσαι ηλικιωμένος και τα αντανακλαστικά σου δεν λειτουργούν καλά.., είναι ένας τρόπος και αυτός αν δεν μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση μόνος σου.

inmymemory

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
66
0
Anoixi
Μια εκπαιδεύτρια μου ζήτησε 650€ μονομιάς ή 750€ σε 3 δόσεις για την εκπαίδευση του δικού μου. Είναι καλό το ποσό ή ακριβό? Δεν γνωρίζω καθόλου από τέτοια θέματα για αυτό ρωτάω. Επίσης υπάρχουν εκπαιδευτές εδώ στο forum που μπορείτε να προτείνετε ή να επικοινωνήσουν μαζί μου?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εχω ακουσει και υψηλοτερα ποσα για την βασικη υπακοη. Περιπου στο χιλιαρικο.
Ξερεις ειναι εντελως στην κριση του καθε εκπαιδευτη ποσο θα κοστολογησει την δουλεια που κανει. Για να διαλεξεις τον καταλληλο δεν πρεπει να σκεφτεσαι μονο την τιμη αλλα να δεις και σκυλια που εχει εκπαιδευσει και να μιλησεις με τα αφεντικα τους για το αν εχουν μεινει ευχαριστημενοι η οχι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και εννοειται οτι δεν θα αφηνα το σκυλο μου σε εκπαιδευτη για να το παρω μετα απο 2 μηνες. Ο εκπαιδευτης θα μαθει και εσενα πως να χειριζεσαι το σκυλο σου για να εχετε μια καλυτερη συμβιωση οι δυο σας.
Η κυρια που σου ζητησε τοσα σου γεμισε το ματι? Εχεις δει σκυλους που εχει εκπαιδευσει?

inmymemory

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
66
0
Anoixi
Και εννοειται οτι δεν θα αφηνα το σκυλο μου σε εκπαιδευτη για να το παρω μετα απο 2 μηνες. Ο εκπαιδευτης θα μαθει και εσενα πως να χειριζεσαι το σκυλο σου για να εχετε μια καλυτερη συμβιωση οι δυο σας.
Η κυρια που σου ζητησε τοσα σου γεμισε το ματι? Εχεις δει σκυλους που εχει εκπαιδευσει?
Όχι μέσω email μιλήσαμε. Βρήκα 1-2 εκπαιδευτές που μου αφήσανε καλή εντύπωση απ'το τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω πληρωνα με το μαθημα.Δηλ αν δε σου αρεσει,εχεις δωσει τα μισα λεφτα;Το σημαντικο της εκπαιδευσης ειναι οτι μαθαινει ΕΣΕΝΑ πως να μαθεις στο σκυλο.Θα δεις οτι μετα θα του μαθαινεις και αλλα πραγματα περα της βασικης χωρις τη βοηθεια εκπαιδευτη.Απλα,θα εχεις μαθει τον τροπο.

Ερχοταν στο σπιτι μου και γενικα κινουμασταν σε εσωτερικους και εξωτερικους χωρους που κινουταν και ο σκυλος,στην καθημερινοτητα του.Ετσι αντιμετωπιζεις τα καθημερινα προβληματα.

inmymemory

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
66
0
Anoixi
Εγω πληρωνα με το μαθημα.Δηλ αν δε σου αρεσει,εχεις δωσει τα μισα λεφτα;Το σημαντικο της εκπαιδευσης ειναι οτι μαθαινει ΕΣΕΝΑ πως να μαθεις στο σκυλο.Θα δεις οτι μετα θα του μαθαινεις και αλλα πραγματα περα της βασικης χωρις τη βοηθεια εκπαιδευτη.Απλα,θα εχεις μαθει τον τροπο.

Ερχοταν στο σπιτι μου και γενικα κινουμασταν σε εσωτερικους και εξωτερικους χωρους που κινουταν και ο σκυλος,στην καθημερινοτητα του.Ετσι αντιμετωπιζεις τα καθημερινα προβληματα.
Ναι και γω πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο. Θα συναντήσω 1-2 εκπαιδευτές και όποιος μου κάνει κλικ (όπως το clicker)!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97