Σκάψιμο

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ρε Ντέννη γιατί τσιμεντώνεις την αυλή; Για να μην έχεις τρύπες θα έχεις τσιμέντο;
Εγώ το καλύτερο από όλα πιστεύω ότι είναι είτε περισσότερη εκτόνωση είτε αποδοχή των τρυπών. Στον κήπο μου θα γίνει η επόμενη στάση του μετρό πάντως κι ας μη με έχει δει η μικρή ποτέ να φυτεύω. Άμα το σκυλί γουστάρει να σκάβει, θα σκάβει, δεν το γλυτώνεις. Η δικιά μου σκάβει και κατά τη διάρκεια των εκδρομών, στο βουνό, στην παραλία παντού. Νομίζει ότι την πηγαίνω για να σκάψει μου φαίνεται. :lol:
Τώρα που ανοίγει ο καιρός έχω έτοιμες τρύπες για φύτεμα. :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.416
10.619
Athens
Μια φίλη με χάσκυ έβρισκε πέρυσι στις γλάστρες του μπαλκονιού θαμμένα κόκκαλα, ένα κομμάτι πίτσα, έναν κουραμπιέ και διάφορες τέτοιες λιχουδιές!

Ο δικός μου δεν τα θάβει γιατί απλά δεν αφήνει τίποτα (καταβροχθίζει τα πάντα!). Σκάβει όμως το κρεβάτι του και τους καναπέδες πριν ξαπλώσει - τα κάνει μαντάρα - αλλά αυτό είναι άλλου είδους σκάψιμο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
elle, ωραία ιδέα το sandbox! Δεν ξέρω βέβαια εάν θα σου λύσει το πρόβλημα και εάν ενδείκνυται για μπαλκόνι....
Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι πως θα χρειαστεί να διαθέσεις χώρο, χρήμα και χρόνο για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΥΓ. …και μια ταμπέλα που θα προειδοποιεί τους περαστικούς για την άμμο που θα πέφτει στα κεφάλια τους! :lol:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Αυτό που φοβάμαι είναι το να μη το χρησιμοποιεί και εξακολουθήσει να τα θάβει στους καναπέδες :lol:

Γιατί γενικά δεν σκάβει καθόλου, ούτε στη βόλτα...

Όσο για άμμο σε κεφάλια περαστικών δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχω κάγκελο στο μπαλκόνι αλλά στηθαίο, από κάτω υπάρχει αυλή και ο δρόμος απέχει τουλάχιστον 4 μέτρα.

Το άσχημο είναι βέβαια το ότι μάλλον θα γεμίζει το σπίτι με άμμο.. :?

1.50 χ1.50 πιστεύετε πως είναι καλό ή να το κάνουμε λίγο μεγαλύτερο;

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Αυτό είναι το άσχημο όντως, όχι μάλλον-σίγουρα θα σου γεμίσει το σπίτι άμμο..θα το αντέξεις να βγάζεις άμμο από παντού?!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια και η Χιονα σκαβει το κηπο.εχουμε κοκκινοχωμα ,ειναι ασπρη-γινεται χαλια,και καθε φορα τη προλαβαινω στο τσακ πριν ανεβει σε κανενα κρεββατι με τις λασπες!απλα δεν την αφηνω εξω χωρις επιβλεψη και εχω μεγαλωσει τη διαρκεια της βολτας μας. :roll:

souaxili

Well-Known Member
8 Απριλίου 2009
94
0
Ηρακλειο Κρητης
Ο Loco αρχισε τωρα τελευται α να το κανει αυτο...στην αρχη εσκαβε ενα συγκεκριμενο σημειο του κηπου,και σημερα εσκαψε αλλου...τις τελευταιες μερες στη βολτα,σκαβει και μετα προσπαθει να θαψει εκει το παιχνιδακι που παιρνουμε μεζι για να παιξουμε...δε νομιζω να ειναι απο εκτονωση..ας πουμε σημερα ελειπα 6 ωρες και δεν επιραξε τιποτα στην αυλη..ΤΙΠΟΤΑ ομως...ε,μολις ειμαι μπροστα,αρχιζει κ σακβει..η μολις τον βγαλω βολτα...τον μαλωνω αλλα αυτος εκει...πρεπει να βρω κατι πολυ καλο να του αποσπασω την προσοχη

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
και μένα όταν είναι μόνος του στην αυλή ρίχνει τρελό σκάψιμο, ότι χρωματιστό χαρτακι φέρνει από έξω ο αέρας σκάβει για να το κρύψει. Μάλιστα, μία από τις τρύπες που έχει φτιάξει είναι πιο βαθιά από το ύψος του και προχτές που έπαιζα και χάζευα μαζί του, ξαφνικά τον έχασα από το οπτικό μου πεδίο :eek::eek::eek: είχε πέσει στην τρύπα ο μπαγλαμάς :lol::lol::lol::lol::lol:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
στο σπίτι όμως δεν σκάβει καθόλου, το πολύ πολύ να κρύψει κάτι κάτω από τον καναπέ αλλά κινήσεις που μοιάζουν με σκάψιμο δεν κάνει.

δηλαδή και πάλι καλά να λέω...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ε μεις είχαμε ΤΡΕΛΛΟ πρόβλημα με το σκάψιμο για πολλά χρόνια. Ο κήπος του προηγούμενου σπιτιού στα Μελίσσια ήταν γεμάτος λαγούμια..
Μία φορά μάλιστα κατάφερε και έσκαψε μέχρι κάτι σωλήνες νερού..
Καλά για γκαζόν δεν συζητάμε...αυτό δεν υπήρχε.
Το χειμώνα πνιγόμουν στη λάσπη και το καλοκαίρι στη σκόνη...
Δοκίμασα τα πάντα...αλλά ατυχήσαμε...μέχρι που αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το e-collar...για μία φορά. Έπιασε...και έκτοτε δεν έχει ξανασκάψει...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τώρα σόρυ-
μην πάει ο άνθρωπος και βάλει ηλεκτρικό κολλάρο στο σκύλο στα καλά του καθουμένου...
ε?

..ε,μολις ειμαι μπροστα,αρχιζει κ σακβει...η μολις τον βγαλω βολτα...τον μαλωνω αλλα αυτος εκει...πρεπει να βρω κατι πολυ καλο να του αποσπασω την προσοχη

γενικά "ακούει"?
κάτσε έλα δίπλα μαζί κλπ?

όταν σκάβει -είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει ότι δεν θές?
πολλές φορές ,"με τις φωνές" ο σκύλος νομίζει ότι του λές "ωραίος ρε-σκάψε κι άλλο ρε μεγάλε" -"αυτός είσαι δικέ μου" και τέτοια...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
τώρα σόρυ-
μην πάει ο άνθρωπος και βάλει ηλεκτρικό κολλάρο στο σκύλο στα καλά του καθουμένου...
ε?
????? Εννοείς ότι?

Ο σκύλος μου έσκαβε μόνο όταν έλειπα...(και όχι επειδή δεν είχε αρκετή εκτόνωση...για να σε προλάβω)...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπα..δεν μπαίνω στη διαδικασία να ξεκινήσω την ίδια συζήτηση...ότι είχα να πω ..το είπα!!!
Πάντως λαγούμια..τώρα δεν έχω!!!:D:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλά ναι...μην παρεξηγηθούμε

αλλά...
λέει ο καινούργιος μας
-μπλαμπλαμπλα σκάβει ο δικός μου...
μπαίνουν αποκάτω οι παλαιού και ο ένας γράφει
-και μένα έσκαβε αλλά έβαλα e-κολλάρο και τώρα εντάξει...
είναι κάπως βιαστική διατύπωση ... αλλά ήθελα να σιγουρέψω ότι δεν είναι "αυτή" η λύση. τουλάχιστον όχι κατευθείαν

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Συμφωνώ. Εγω όπως έγραψα και σε άλλο post...για αρκετό καιρό είχα δοκιμάσει τα πάντα για να το κόψει. Το πρόβλημα ήταν ότι το 'έκανε μόνο όταν έλειπα...οπότε δεν είχα και πολλές εναλλακτικές.
Το e- collar δεν είναι πανάκεια...και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να χρησιμοποιειται από ανθρώπους που ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ του...αλλιώς μπορει να γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά στο σκύλο και μη αναστρέψιμη...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Συμφωνώ. Εγω όπως έγραψα και σε άλλο post...για αρκετό καιρό είχα δοκιμάσει τα πάντα για να το κόψει. Το πρόβλημα ήταν ότι το 'έκανε μόνο όταν έλειπα...οπότε δεν είχα και πολλές εναλλακτικές.
Το e- collar δεν είναι πανάκεια...και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να χρησιμοποιειται από ανθρώπους που ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ του...αλλιώς μπορει να γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά στο σκύλο και μη αναστρέψιμη...
άντε γιατί είχα ένα άγχος μην πάει στραβά αυτό που είπα -το κωλο ίντερνετ χαλάει την επικοινωνία ώρες ώρες.

Να πω κι εγώ για το κουκουβαγάκι μου...
Εμένα το έκανε και αυτό-έσκαβε- στην παραλία αρχικά αλλά μετά παντού.
αλλά είπα ΜΗ
είπα Μπράβο όταν σταμάτησε
ρίξαμε και δυό μαγικούς χορούς -τον "γούτσου γούτσου" και τον "Ω λάκι λάκι Αργώ καλό σκυλάκι" στον ρυθμό του γνωστού ντάαανς κομματιού και το έκοψε

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
O δικος μου με κινησεις σκαψιματος κρυβει τα μπισκοτακια του κατω απο τα μαξιλαρια του καναπε, και τα τρωει αργοτερα οταν θελει.
Προχθες λοιπον στην βολτα επαιζε με εναν μεγαλυτερο του για παρα πολυ ωρα. Οταν ξελυσσαξαν και καθισαν διπλα μας τους δωσαμε απο ενα μπισκοτακι.

Ο αλλος το εφαγε αμεσως. Ο μπουνταλας ο δικος μου πηγε παραπερα , εσκαψε και το εκρυψε.
Παει ο αλλος , που τον ειχε δει, το βγαζει και του το τρωει !!!

Μιλαμε για τρελλο γελιο! Καθοταν απο κατω την ωρα που το ετρωγε και κλαψουριζε. Ενα τριμματακι δε, που του επεσε το επιασε στον αερα!

Απο τοτε , τα μπισκοτακια που του δινω, δεν τα εχει ξανακρυψει στον καναπε! Τα τρωει αμεσως!! Γλιτωσαν τα ριχταρια!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97