Σηκωμένο το ένα αυτί !!!

kokkonililly

Member
20 Σεπτεμβρίου 2017
9
16
59
Πεύκη Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Πριν από 25 μέρες υιοθέτησα ένα ημίαιμο κοκκονακι 2 μηνών ,τα αυτακια της Lilly ήταν και τα δύο πεσμένα ,τις τελευταίες τρεις μέρες το ένα αυτακι είναι μόνιμα σηκωμένο ενω το άλλο είναι πεσμένο και το σηκώνει μόνο όταν παίζει π.χ. όταν είναι έτοιμο να ορμήξει στα παιχνίδια της.
Το ερώτημα είναι το εξής:Θα σηκωθεί σε μόνιμη βάση και το άλλο αυτακι;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. Η μικρή είναι 3 μηνών και το βάρος της είναι 2 κιλά (λιοντάρι σας λέω).

• Like
Reactions: bat-iris

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Πριν από 25 μέρες υιοθέτησα ένα ημίαιμο κοκκονακι 2 μηνών ,τα αυτακια της Lilly ήταν και τα δύο πεσμένα ,τις τελευταίες τρεις μέρες το ένα αυτακι είναι μόνιμα σηκωμένο ενω το άλλο είναι πεσμένο και το σηκώνει μόνο όταν παίζει π.χ. όταν είναι έτοιμο να ορμήξει στα παιχνίδια της.
Το ερώτημα είναι το εξής:Θα σηκωθεί σε μόνιμη βάση και το άλλο αυτακι;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. Η μικρή είναι 3 μηνών και το βάρος της είναι 2 κιλά (λιοντάρι σας λέω).
Καταρχήν καλώς ήρθατε με τη Λίλλι. Τώρα όσο αφορά το αυτάκι κανείς δεν μπορεί να σου το πει αν θα παραμείνει σηκωμένο ή όχι. Όπως είπες το κουταβάκι είναι ημίαιμο άρα δεν ξέρουμε τους προγόνους του και δεν ξέρουμε τι γονίδια κουβαλάει.
Εγώ πάντως στη θέση σου θα ήθελα να παραμένει το ένα πεσμένο και το άλλο σηκωμένο, έτσι θα είναι πιο μοναδικό και γοητευτικό :love:
Να τη χαίρεσαι, να είναι πάντα υγιής και να ζήσετε μαζί πολλά απροβλημάτιστα χρόνια!!

• Like
Reactions: Penguin

kokkonililly

Member
20 Σεπτεμβρίου 2017
9
16
59
Πεύκη Αθήνα
Το αν θα σηκωθεί εγώ δεν το ξέρω, αλλά θελώ πολύ να δω μια φωτογραφία με το πως είναι τώρα. :LOL::giggle:
Η ζουζούνα μας, την έπεσε για ύπνο και δεν την ξυπνάω ,αλλά αύριο θα της βγάλω μια φωτογραφία να την καμαρωσετε.Ευχαριστω penguin.

kokkonililly

Member
20 Σεπτεμβρίου 2017
9
16
59
Πεύκη Αθήνα
Καταρχήν καλώς ήρθατε με τη Λίλλι. Τώρα όσο αφορά το αυτάκι κανείς δεν μπορεί να σου το πει αν θα παραμείνει σηκωμένο ή όχι. Όπως είπες το κουταβάκι είναι ημίαιμο άρα δεν ξέρουμε τους προγόνους του και δεν ξέρουμε τι γονίδια κουβαλάει.
Εγώ πάντως στη θέση σου θα ήθελα να παραμένει το ένα πεσμένο και το άλλο σηκωμένο, έτσι θα είναι πιο μοναδικό και γοητευτικό :love:
Να τη χαίρεσαι, να είναι πάντα υγιής και να ζήσετε μαζί πολλά απροβλημάτιστα χρόνια!!
Την λατρεύουμε έτσι όπως είναι,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Σε ευχαριστώ και αύριο ανεβάζω και φωτό.

kokkonililly

Member
20 Σεπτεμβρίου 2017
9
16
59
Πεύκη Αθήνα
Είναι πάρα πολύ γλυκιά. Να σου ζήσει :)
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link, μήπως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις και καλό θα ήταν, να τα μάθεις (y)
Αδεσποτάκι ήταν;

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"
Καλημέρα και σε ευχαριστω.
Η Lilly ήρθε από την φιλοζωική Γιαννιτσών στην φιλοζωική Αγ. Βαρβάρας Αιγάλεω,κάναμε ραντεβού στον εκεί κτηνίατρο,είχε ήδη κάνει τα δύο πρώτα εμβόλια,το τσιπαρισε και μου σύστησε χαπακι αποπαρασιτωσης το οποίο του το έχω δώσει.
Με ανησυχεί αυτό που έγραψες για την χλωρίνη ,μια και στην αρχή σφουγγαριζα αραιωμένη με σαπούνι,αλλά μετά από μελέτη, πλέον σφουγγαριζω με σαπούνι.
Η μικρή το βράδυ κοιμάται στις 11 και ξυπνά στις 7 που ξυπνάω.Για κουτάβι είναι αρκετά cool.
Κλαίει μόνο σε περίπτωση που είναι στο πάρκο της και θέλει κακα,αλλά την περισσότερη ώρα την έχουμε ελεύθερη ,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Την Τρίτη έχουμε και το τρίτο μας εμβόλιο.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες!!!

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Να σου ζήσει!! :)
Καλη λύση για το πάτωμα είναι και το ξύδι. Επίσης, υπάρχουν καθαριστικά, όπως το topine, (ένα κόκκινο είναι αν θυμάμαι) τα οποία υποτίθεται είναι ασφαλή για τα ζώα.

kokkonililly

Member
20 Σεπτεμβρίου 2017
9
16
59
Πεύκη Αθήνα
Να σου ζήσει!! :)
Καλη λύση για το πάτωμα είναι και το ξύδι. Επίσης, υπάρχουν καθαριστικά, όπως το topine, (ένα κόκκινο είναι αν θυμάμαι) τα οποία υποτίθεται είναι ασφαλή για τα ζώα.
Αν και διάβαζα αρκετά πριν πάρω την μικρή , ολο και κάτι μαθαινω!!!
Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: bat-iris